Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

M-am uitat aseara la filmuletele de pe youtube, carora le-am gasit link-urile pe blogul Flaviei (recomandarea lui July, cred), cele care iti arata cum sa pui copilul corect la san. Pai nene, aveau mamicile alea niste sani numai buni de compresii... dar mai ales ditamai sfarcurile... Cum naiba sa nu te descurci sa alaptezi cu o asa instalatie?! Vreau si eu sa vad pe cineva cu tzatzuci si nasturei cum am eu in filmuletele de genul asta! Pun si link-urile, sa vedeti despre ce vorbesc...
http://www.youtube.com/watch?gl=FR&hl=fr&v=Ox8ht-EVnQA
http://www.youtube.com/watch?gl=FR&hl=fr&v=WOQzEN_dcPc
http://www.youtube.com/watch?gl=FR&hl=fr&v=1eEYN8l262c

Nana 24+ cuIubirici

Ehheee,pai la sfarcurile lor de 5 km,te cred si eu k nu au intampinat probleme..

poze
Cristina cu Seby 25+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Cris - pe site nu gasesc decat budinca saseasca cu mere, nu vad unde e reteta de tort cu mere

18+
Eu m-am inspirat chiar din emisiunea cu pricina,il gatea cucoana pe la min.11

poze
Cristina cu Seby 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Jos palaria pt torturile lu' Arturicii (scuzati genitivu'), dar sunt prea meseriase pt capacitatile mele .

Cris- poate in weekend, caci seara ajungem acasa pe la 21-21.30 si nu vad decat patu', in nici un caz nu deschid PC, ati vazut ca eu nici in weekend nu postez ca mi se acreste de atata butonat la serviciu. Dar pozele sunt pe ala de acasa. Daca am facut album inseamna ca-s fata serioasa, da?

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Ahaa, privirea mea de uliu (de viitoare soacra mare) nu vazu, ma uit acasa pe filmulet.
Multam'

18+

Mergi la inceput

Am terminat de citit din urma,dar voi pleca la somaj si iar va pierd
Alinutzza eu cand ma ridic ma tin de marginea canapelei si imi fac balans,cand ma vede al meu,il bufneste rasul si ma mai imbinge de fund:hopasica,hopasica!!!!

poze
Cristina cu Seby 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Buna Dimineata
Mai fetelor dar ce harnicute mai sunteti la scris, e gata capitolul imediat..citesc din urma sa vad ce s-a mai discutat..
OLivia si Margiana bine ati venit, sarcina usoara si la termen

elena19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TEUTA2 spune:

Buna dragelor!

Ma mai primiti dupa o absenta atat de lunga?
Am avut motive foarte serioase pentru ca am lipsit toata perioada asta...mama a avut un accident auto,oribil si s-a lasat cu internare in spital si operatie,dar multumesc lui Dzeu ca se reface si este mai bine acum!
La randul meu ,datorita socului m-am resimtit si eu si bebe-ul,insa sper sa fie totul ok si maine cand voi merge la eco sa mi se confirme acest lucru si de dr. meu.

Vreau sa felicit toate fetele care au aflat ce comori gazduiesc burticile lor,toate fetele care au avut evenimente de sarbatorit si le urez bun venit celor care au mai aparut intre timp la odiseea noastra!
Sa stiti ca am trecut si de hop-ul cu instiintarea pe care trebuia sa o fac sefului meu(care a fost foarte dragut ,intelegator si care chiar m-a sfatuit sa fiu mult mai atenta de acum inainte si sa nu mai ma obosesc prea tare)
Am vazut ca s-a discutat foarte mult despre momentul alaptarii.Stiu ca vi se pare dificil,dar eu am trecut prin aceasta problema la Raducu meu si s-a rezolvat destul de repede,pt ca ,spunea si una dintre fete,daca este lapte totul vine de la sine(stimularea sfarcului se face dupa maxim o zi de incercari ale bebelusului)
Cel putin la mine asa a fost si drept urmare Radu meu a supt fix pana la un an si nu a avut probleme cu bolile pana la 2 ani.

Maine merg si eu la eco(probabil triplu test,care sincera sa fiu ,nu stiu in ce consta si rog fetele care au trecut prin el sa-mi spuna si mie)

Vai,cat m-am intins!...recuperez si eu....

Va pup ,sa aveti o zi frumoasa si sa va bucurati de dansul bebeilor din burtici!

Teo 18+ si Radu(6 ani si 7 luni)

TEO 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Arturicii mama ce torturi. M-ai dat pe spate. Esti o artista. Si arturicii ce dragalsi sunt, frumosi foc. La multi ani sa fie sanatosi!

Fetelor, dar voi nu ati avut somn azi noapte. Ati scris ceva nu gluma.

S-a incumetta cineva sa faca tortul de bezele? Eu nu am tupeu sa ma bag. Mi-e ca dau chics.

Sabina 27+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Buna dimineata burtici!

V-am trimis pe mail-ul nostru comun un filmulet foarte interesant si haios, cu o bebelina care se linisteste instantaneu in momentul in care tati se aseaza langa ea, tata care mai apoi nu are scapare si trbuie sa faca nani cu fata Uitati-va, ca e tare haios.

Olivia, Margiana, bine ati venit! Sarcinu usoare va doresc!

Nati, pai e frumos sa nu impartasesti cu noi reteta de SHUBA? nu cred ca se supara nimeni daca postezi pe forum Mai mult decat atat, ne inspiri si pe noi, sa avem ce face prin bucatarie.

arturica, mortale ti-au iesit torturile alea. Cred ca baietii sunt in etaz!

Sabina, cu dormitul la amiaza stiu ca nu e o regula... adik nu toti copiii au ritmul asta. Tin minte ca si cu mine se chinuia mama la amiaza, insa nu am dormit niciodata, copil fiind. Daca reusesti sa o culci seara mai devreme, cred ca e suficient. Multa bafta

ronas, felicitari pentru fetita!!! Sa fie sanatoasa!

nana, m-am uitat si peste celelalte 2 poze Si mie imi iese buricul, iar a mea linea negra se prelungeste si de la buric in sus, exact ca la tine. Sincer nu cred ca ar trebui sa te ingrijorezi sau sa te simti vinovata din cauza burticii. Atata timp cat mananci sanatos nu are cum sa o afecteze in mod negativ pe iubirici. Mai rau fac dulciurile sii toate prostiile prajite pe care tre sa rcunosc ca eu le mai mananc din cand in cand. Bucura-te ca e asa cum e!!!

Alina Daaaa eu inca ma bag la perna aia ca si eu abia reusesc sa dorm noaptea!!!! eu zic sa mai asteptam pana maine dimineata sa vedem daca mai vrea cineva, si aca nu, ne vorbim cumva sa vedem cum procedam

Nati, cred ca pe mine ar trebui sa ma certi ca eu ma ridic de pe spate, nu de pe laterala Si pe bune daca stiam ca e interzis... Acum vad ca ai postat si reteta. Multumim

nana ce noapte alba si frumoasa ati avut... Sunt tare frumoase si dulci momentele astea.

veronicah, sa stii ca nici eu nu prea ma descurc cu vorbitul la burtica. Si mie mi se temina destul de repede subictele pentru monolog, motiv pentru care sunt hotarata sa ma duc zilele astea sa cumpar o prima carte de povesti pentru Maya, din care sa-i citesc zilnic.

Teuta, sanatate multa mamei!!!! Slava Domnului ca acum e bine!

Gata... ma duc sa ma imbrac sa plec la servici, ca saptamana asta am program de la 13 la 19. Va pupi burtici O zi superba va doresc!

Mira fericita 23+cu Maya Alexandra

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Neatza burtici!

Urez si eu bun venit Oliviei si Margianei! Sarcini usoare si bebei sanatosi!

Teuta, sanatate multa mamei, bine ca se reface acum! Of, prin ce a trebuit sa treci, gravidutza! Sper ca bebe sa fie bine si ferit de emotiile tale acolo, in burtica, bafta multa la eco! Eu am facut doar DT, dar banuiesc ca si TT-ul e la fel: un test de sange, care se interpreteaza in functie de o ecografie foarte recenta (max cateva zile).

Anamariam, si eu am avut putine emotii ieri ca bebelina mea a fost ceva mai discreta - adica,am simtit-o miscand, dar foarte slab, ca de obicei e mai vanjoasa Eu cred ca ne facem prea multe griji, toate testele, analizele si descoperirile astea ne dau prea multe emotii si ganduri negre. Pe vremuri, cu mai putine informatii, cred ca si mamicile erau mai linistite. Eu in primul trimestru am fost asa stresata sa nu pierd copilul desi totul era in regula - si asta pt ca citisem peste tot ca atunci e riscul cel mai mare si aveam prietene care patisera asta... Si in loc sa ma bucur de fiecare clipa, eu verificam chilotul de pete de sange, de ajunsesem sa port numai lenjerie alba, nu cumva sa nu ma sesizez. Off, cred ca sunt eu mai nebuna, dar de cand a inceput mititica sa miste, sunt muuult mai linistita si fericita.

Cristina, fericita 20+ cu Patricia

Mergi la inceput