Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata' fetelor! dar ce limbarita ati avut dupa ora 20. Am ramas la birou pana la 20 si nu aveam cu cine sa ma conversez pe forum, iar la ora la care dormeam de rupeam voi faceati schimb de retete!.....

Bun venit fetelor noi!
Imbratisari fetelor cu sotii departe!

Aseara am facut injectia singura, mi-a reusit, dar de dimineata am avut un soc cand am vazut semnul ramas de la injectie: 2 gaurele (pete rosii ca de ac) de parca m-ar fi supt vampiru' azi noapte. Injectia a avut doar un ac, nu doua. Urmarim si diseara sa vedem daca apare vampiru'

O zi buna!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neta vorbaretelor
pentru toata lumea!

Arturica moama, ce torturi, ce zambetele largi pe fetele lor!! sa-ti traiasca!
Olivia, margiana bine ati venit! Sarcini usoare
Ronas eu acum nu prea mai am, dar pana acum, intr-una intepaturi suparatoare in buric, ca si cum ma tragea cineva pe dinauntru
Nana ce burti frumos!!arati f bine!
Nico felicitari pentru baietel si succes cu injectiile, bine ca nu-s as naspa si ca ti-ai facut aprovizionarea!
Felicitari celor care au aflat ce ascund in burtica si celor care au venit cu vesti bune de la eco!

O sa ma bag si eu pe siteul cu alaptatul...multumim de postare JulyMorning
Din experienta mea ce pot spune e ca intr-adevar, pusul copilului la san e cel mai important, nu mancarea, nu ceaiurile, nu galactogilul - aveam zile cand mancam cate o cutie de galactogil si degeaba.
Eu nu am avut lapte suficient niciodata, dar am stat cu el la san non stop si am alaptat pana la un an si o luna, nici nu voia sa auda de bibe. Iti poti intretine productia existenta daca nu sari imediat cu bibe desi e greu sa rezisti cand plange de foame, mai ales la puseele de crestere.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 27+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

buna dimineatza gravidutze harnicutze!Dar voi chiar scrieti mai fetelor,nu va incurcati...ultima oara am citit ieri pe la 11 dimi..si azi cand am deschis forumul am crezut ca am gresit odiseeaSi albinutele din stup ar fi invidioase pe voi.
Va servesc eu cu cafelutza,ceai,laptic cu miere,o gustarica,sau ce mai doriti;avem de toate,numai sa va tin ocupate sa recuperez si euRaspund la ce am citit pe diagonala
Nicoleta_B eu eram cu saratele si tortul de mere,la tortul de mere m-am inspirat de aici..ingredientele sunt aceleasi ca in reteta Carlei,numai k eu nu tai merele felii,doar le curat de coaja...si le"scobesc" de samburi,iar in gaura din mijloc pun dulceata de visina. Am vazut frumusetea de catel pe webshot,e tare haios
Olovia si Margiana bine ati venit,sarcini usoare pana la termen si bebici sanatosi,frumosi si necoliciosi
Ioana(artu) ce torturi frumoase ati facut!!!Zici ca sunt cumparate.Petrecere frumoasa si Arturicilor
Cam atat am retinut,dar ma intorc sa citesc,ca mi-e frica sa nu terminati capitolul pana scriu eu mesajul

poze
Cristina cu Seby 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

'Neata fetele !

Azi noapte am tras chiulul de la somn toti trei ; pana pe la 2 m-a "terorizat" sotul cu numele fetitei! I s-a pus pata rau, da rau de tot, sa-i spunem fetitei Ioana si acasa s-o alintam Nana, daca nu vreau nici cum sa o cheme Nana direct (a ajuns si el la concluzia ca nu-i tocmai un nume ok de folosit la serviciu, sau in alte medii mai protocolare. I-am explicat ca nu am de gand sa-mi nasc o clona, ca veau un copil care sa stie ca are o identitate proprie, ce naiba! Pana la urma aproape am cedat si i-am zis ca ma mai gandesc la varianta doar ca al doilea nume. Dar cum il cunosc eu, perseverent si incapatanat, o sa insiste zilnic... By the way, eu sunt mai capoasa decat el de 10 ori, dar de cand cu iubirici in burtica parca am devenit mai soft . Ce sa fac?
Si dupa discutii ne-a apucat o foame de lup! Si am mancat amandoi, de parca n-am mai fi mancat de zile intregi ; pe urma, respectand indicatiile gastroenterologului a trebuit sa stau in fund o ora, si tot asa...

Nati,
Cris, lasa ca ne prinzi tu din urma, daca Mary a reusit ...
Laurita, multu' de "complement"
Nico, esti o curajoasa ! Pune niste catei de usturoi sub perna

Nana 24+ cuIubirici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Neata, am trimis copilu cu buneii la gradi. Acum sa-mi fac si eu o cafeluta cu lapte. Cris, merci de invitatie.
Of, Nico cat curaj cu injectia! Deci sotul se tine de cuvant ca nu partcipa?!
Nana, vazut pozele noi, frumu burtica!
Laura, in primele luni dupa ce am nascut-o pe Cami asta tin minte plansetele ei nonstop, de foame, ea apuca doar sfarcul, si il mutila si deforma, laptele nu iesea din cauza asta.si plageam si eu odata cu ea. Mult curaj iti trebuie sa rezisti tentatiei de a introduce bibe, cea ce am si facut, bine ca l-am eliminat la timp din meniu. La inceput te gandesti: ce usurare cu introducerea biberonului, dar mai apoi regreti amarnic. Sper ca burticutele sa nu se confrunte cu asemenea pb, si sa reuseasca sa alapteze toate. Gata cu discursul.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 20 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

M-am uitat aseara la filmuletele de pe youtube, carora le-am gasit link-urile pe blogul Flaviei (recomandarea lui July, cred), cele care iti arata cum sa pui copilul corect la san. Pai nene, aveau mamicile alea niste sani numai buni de compresii... dar mai ales ditamai sfarcurile... Cum naiba sa nu te descurci sa alaptezi cu o asa instalatie?! Vreau si eu sa vad pe cineva cu tzatzuci si nasturei cum am eu in filmuletele de genul asta! Pun si link-urile, sa vedeti despre ce vorbesc...
http://www.youtube.com/watch?gl=FR&hl=fr&v=Ox8ht-EVnQA
http://www.youtube.com/watch?gl=FR&hl=fr&v=WOQzEN_dcPc
http://www.youtube.com/watch?gl=FR&hl=fr&v=1eEYN8l262c

Nana 24+ cuIubirici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

n_a_n_a si Matei a fost pana la morfo cu o saptamana inainte, la fiecare ecografie iar in 23(cand am facut eco) era cu 3 zile in urma
copilasii au perioade diferite de dezvoltare, eu una am mancat si m-am ingrasat cel putin 5 kg dar asta nu l-a facut pe micut sa creasca mai repede sau mai mult
legat de bebeii balerini... Matei are perioade si perioade insa la ultima ecografie(care a durat o ora si) a fost foarte agitat...dr il impungea se mai lasa un pic cu o mana pe burtica si micutul cred ca s-a speriat caci de atunci este foarte cuminte...l-am si vazut la eco numai cu manutele la fata, am o poza in care si-a dus mainile la ochi parca ar fi plans
cum spuneam de atunci este mult mai cuminte si nu prea mai face balet decat atunci cand imi simte mana, pot spune ca ne jucam, eu masez de 2 ori el se misca (si il simt atat deasupra buricului pe unde este, probabil, capul dar si jos unde sunt piciorusele)
fetelor trebuie sa va intreb...voi le cititi bbilor?
noi nu suntem foarte vorbareti si imi e greu sa vb cu burtica...adica epuizez destul de repede subiectul iar seara mai uit sa ii citesc dar apoi ma simt f vinovata ca nu se dezvolta cum trebuie, emotional, copilasul
azi noapte, pe la 3.30 m-am trezit cu niste dureri suparatoare de ligamente( pe ele le consider responsabile) si desi am masat burtica nu mi-au cedat deloc asa ca am luat un no spa(al doilea pana acum, in sarcina)
le urez si eu bun venit noilor burtici si imi cer scuze ca nu am scris un mesaj mai personal

24+

Mergi la inceput

Cris- multam de linku' cu tortu'. Saratelele au iesit cool, mai repet in weekend o tura.
Pandesc eu la noapte vampiru' sau m-o vizita Zburatorul?
Nati- sotu m-a tinut de picior (trebuie prinsa carnea intre degete) si eu am intepat, dar mi-a fost asa frica de apasat pe tija injectiei.... (imi era frica sa nu apas lichidul prea repede sau deloc,parca nu aveam control cat de repede/incep apas). Diseara il las si pe el sa vedem cum ne descurcam mai bine.
Unde-s mai torturile lui Arturicii? Sa vada si cei 4 ochi ai mei ( 2 sunt de sticla).

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Unde-s mai torturile lui Arturicii? Sa vada si cei 4 ochi ai mei ( 2 sunt de sticla).
[/font=Comic Sans MS]

18+
[/quote]Uite-le: http://family.webshots.com/photo/2418160330105580295dUpNAN dar sunt d'alea grele,de bucatarese initiateApropo de poze...ai promis poze cu tine si cu consortul

poze
Cristina cu Seby 25+

Mergi la inceput

Cris - pe site nu gasesc decat budinca saseasca cu mere, nu vad unde e reteta de tort cu mere

18+

Mergi la inceput