Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (33)
Raspunsuri - Pagina 15
JulyMorning spune:
REvin. www.drjacknewman.com/help/Breastfeeding%20Myths.asp" target="_blank">Aici gasiti un site foarte bun iarasi, eu am dat link-ul la articolul despre "miturile alaptarii". Cam cu asta cred eu ca s-ar potrivi inceput studiul alaptatului, daca pot sa-i spun asa . Si eventual printat si dat in cap tuturor binevoitorilor, plini de sfaturi care mai de care mai utile, scoase din intelepciunea seculara a .... poporului
Dr Jack Newman este un sustinator al alaptatului de ani de zile, cu studii serioase si o experienta bogata. Eu am cumparat cartea de pe amazon si e foarte fain scrisa, am ajuns pe la jumatate cred.
_
Our future determines our past
bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
18+
bilica spune:
.......daca ma ajuta careva sa-mi zica cum se poate inregistra semnatura,o voi face cu cea mai mare placere.....si cum se intra pe acest cont webshots...,noua fiind..
anamariam79 spune:
JulyMorning, multumim pentru faturile utile legate de alaptat. Foarte binevenite, cel putin pentru mine.
Legat de sfarcuri, si eu am dubii ca sunt suficient de mari, asa ca incerc sa le formez, si ca sa nu mai doara cand ma trag de ele, ma dau cu crema (de fapt e crema anti vergeturi pt. sani, dar inmoaie bine si sanul, si parca nu mai e asa de sensibil). Nu mai stiu pe unde citisem ca si dupa baie/dus e bine de format sfarcul. Poate fiindca este mai hidratat si mai putin sensibil. Cel putin in cazul meu asa este.
Pot sa spun ca de 2 zile tot va citesc, si am simtit ca mor de pofta de cicolata de casa. Nu vreau sa ma apuc de facut cioco de casa, ca iese prea multa si dupaia o pap pe toata, dar am o patiserie cu produse proaspete (ce nu vand in ziua respectiva se retrage de la raft) si am dat iama in batoanele de ciocolata. Ori n-am mai papat eu de mult, ori astea au fost cu adevarat delicioase.
NicoletaB, ce dulce e sotul tau cu ciocolata. Parca ii si vad zambetul larg ca de copil pe fatza. Asa e si al meu daca ii dau o mancare care ii place lui mult (si e din categoria interzise, de genul muuuulti cartofi prajiti).
Azi m-a apucat depresia. Cred ca ma iau de mana cu Alesicoo si ma pun pe bocit. Al meu e plecat din noiembrie, deja simt ca nu mai pot, ma sui pe pereti.
Am si eu o intrebare la voi: bebe al meu uneori este foarte foarte activ, alterori foarte discret si nici nu-l simt (ca ma apuca si depresia daca nu face tumbe). Dar, am observat ca la anumite lucruri il starnesc: de genul o anumita melodie, sau Fanta, sau citrice, sau dulce, sau o mancare pe care nu am mai mancat-o de mult. Ma intreb daca se manifesta de palcere sau il deranjeaza? Pe mine ma amuza cand face tumbe, unele foarte nostime, dar m-a intrebat o colega daca sunt sigura ca ii place si de asta se manifesta, si creierul meu de gravida imediat a interpretat.
Noua ne-a iesit anemie, si avem acum supliment de fier (2 pe zi) pe langa Elevit. Ma simt mai bine, parca nu mai sunt asa de lesinata mereu. Problema este ca pe voi v-am auzit ca fier=constipatie. La mine este excat pe dos. Imi amintesc ca alte tablete de fier ma terminau la intestine, dar asta care il iau acum, e cel mai bun prieten al meu: Maltofer Fol (Fol de la acid folic). Poate va ajuta si pe voi.
Vise placute.
Ana 23+ Alexandru-Nicolae
bebica mea mica si scumpica
ticker
mamanati spune:
Gabriela, am ras si eu cu lacrimi cand mi-am inchipuit cum vii cu toate alea in maternitate, in special imi inchipuiam cum scoti din bagaje si slipul sotului. Dar nu ma mir ca scriu americanii asa ceva.
Mira, ce scumpica esti ca-ti faci griji pentru mine. Nu cred ca e de la calitatea mancarii (eu am gatit)ci de la cantitate. Mi se intampla si in sarcina cu Cami dupa 6 luni. De aia incerc sa mananc des si cate putin si sa nu ma infometez tare, caci imi e greu sa ma abtin.
bilica, activeazati PM sa-ti reteta de shuba(ca sa nu umplu pagini pe aici. Si mie imi place. Da, despre placinte... la care te referi?! Invartite cu varza sau vb despre placinte (poale-n brau)?! Ca sincer, eu invartite nu fac, da pot cere reteta de la mama.
bine ai venit Olivia! Sarcina usoara si bb sanatos!
Nana, am si eu o intrebare referitor la Niplette. Cand le folosesti, si se "formeaza" sfarcul, cat tine starea asta?! Adica, nu-si revin la forma initiala dupa un timp? Caci in cazul asta cred ca degeaba te chinui. Of, ai inteles ceva din intrebarea mea?
Madamar, s-ar putea ca celulule alea de care zici sa fie si colostru uscat, mai ales ca zici ca ai miros de "lapte", Si mie mi-a aparut, dar parca tin minte ca mai ales la prima sarcina apare prin luna 7-8.
Marqiana, bine ai venit , sarcina usoara!
Gata, tre sa plec, va pup, caci fii-mea, scumpica, si-a pus perna pe o coapsa de-a mea, s-a culcat si asa a adormit! Da ce mama denaturata sunt!
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 20 fix
mamanati spune:
Julymorning, super site-ul postat! Am alaptat 2 copii, dar mai sunt lucruri noi de invatat de acolo.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 20 fix
Ioana5255 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Madamar
Deci Sabina, ca aici tre' sa arate????:( Nu vreeeau!! http://www.motheringfromtheheart.com/nipletteinfo.htm Mary 22+ evolutia lui bebe „Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga” |
cam asa. eu de adolescenta am suferit din cauza sfarcurilor proeminente. acum la batranete, na, nu prea mai mai intereseaza, dar cand eram pustoaica era un cosmar.
Sabina 27+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
Ioana5255 spune:
Olivia si Margiana bine ati venit. Sarcina usoara si la termen.
Nati m-ai facut sa rad cu Cami. Saracul copil. Eu pe a mea abia am culact-o. oricum sunt multumita ca de la 11.30 am resuit de 2 zile sa o culc la 10.30 si vreau sa ajung la 9.30, sa vad daca imi iese si cat ma tine. De dupa amiaza nu doarme de nici un fel imi da replica "Afara e ziua mama, si ziua nu dormim". Sac.
Sunt franta. Am avut o zi tare grea azi. Ma duc sa ma bag si eu la dus si aoi la somn.
Mary si eu eman un miros specific pe timpul sarcinii si la Ale a fost mai rau dupa ce am nascut. Puteam sa fac si o suta de dusiri pe zi, ca aveam eu asa un miros specific. Si acum e la fel. I hate it.
Sabina 27+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
bilica spune:
Madamar,am dat de acest sait webshot,am vazut poze cu tine si sotul,dar bebele????? O sami fac si eu cont.Dar sa inregistrez semnatura,nu am reusit inca....