Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ronas spune:

Buna seara fete dragi,

Desi n-am mai fost deloc activa in ultimul timp, am aflat ca in burtica avem un o fetita si o va chema Maria Antonia, si ca data probabila a nasterii va fi 30 aprilie , asta daca nu voi face cezariana si va trebui sa programam o data sigura.Oare cum asi putea sa ma hotarasc la modalitatea de a naste pentru ca in acest moment su sunt sigura de nimic.
27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Mira , initial am pus patru poze noi, acum m-am uitat si am observat ca au disparut doua, cele cu burtica mai de aproape unde se vede linea nigra si buricul iesit in afara (le-am pus inapoi ). Apropo, tie iti iese buricul? Eu ma tem sa nu fac hernie (am deja una mica, intre dreptii abdominali). Mi-ar placea o burtica mai mare... Ma streseaza faptul ca stagnez cu dimensiunile de la sarbatori, iar iubiricea mea dulce avea un avans de 1 saptamana si 3 zile la morfo de 18 saptamani, iar la cea de 23 ramasese in urma cu 3 zile... Ma simt cumplit de vinovata (desi stiu ca suna absurd) ca mi-am dorit sa nu ma mai ingras in ritmul ala, dar nu am tinut nicio dieta si nici nu m-am ferit deloc de chestii care ingrasa! Atata ca de cand cu necazul cu stomacul am suprimat dulciurile concentrate, prajelile, condimentele iuti si fructele crude, dar asta e de vre-o saptamana doar; in schimb mananc toata ziua covrigi moi, cornuri cu susan, budinca de vanilie si alte chestii de genul asta.

Mary, dupa ce iau dispozitivul jos, exact ca pe site imi arata sfarcul!!!

Nati, sfarcul se pastreaza mare si tare cam un sfert de ora acum (din ce in ce mai mult timp), pe urma incet, incet se "culca". Dar sa-ti mai spun ceva: inainte sa incep sa folosesc dispozitivul mamelonul meu era platfus total, trebuia sa-mi scot sanul pe geam la temperaturile de acum sa fie destul de frig ca sa-mi apara si mie niste urme de sfarcuri, si la stimulare manuala raspunsul era slabut, plus ca mamelonul a fost mereu o zona extra sensibila la mine si orice atigere prelungita devenea iritanta. Dupa o luna de vidat sfarcu' sa stii ca m-am ales cu niste "nasturei" permanenti, lucru care pentru mine e o victorie importanta, deci se poate si mai bine ! Ma mai gandesc la un lucru, daca pun dispozitivul cateva minutele inainte sa-i dau la bebita sa pape, mi se formeaza un sfarc rezonabil, si o data ce va incepe sa suga va mentine ea cu gurita sfarcul. Nu stiu, n-am experienta, dar la momentul asta, ceea ce spun eu mi se pare destul de logic. Poate gresesc.

July, ai dreptate, si medicul meu ma incurajeaza, tot timpul rade si imi spune ca laptele nu vine din varful sfarcului, ci din jurul lui , iar rolul mamelonului este doar de ghida gurita bebelusului spre sursa de laptic. Deci nu marimea sfarcului este vitala, ci procesul de invatare a mamei si a bebelusului cu alaptarea. Deprinderea acestui comportament este intr-adevar mai dificila in cazul mameloanelor plate sau intoarse, insa cu tenacitate si rabdare alaptarea in aceste cazuri este un proces 100% realizabil. Intr-adevar, si parerea lui este ca biberonul inseamna sfarsitul alaptarii.

Ana, si iubiricea mea are momente de cumintenie, incerc sa nu ma gandesc la prostii, desi ma tenteaza, ca as vrea sa o simt non stop, dar cred ca mai si doarme mititica... Ea de obicei se misca tare mult, dar finut, nu loveste tare. Si de fiecare data la eco eu nu o simteam miscandu-se, insa pe monitor o vedeam cum misca manutele, gurita, cum apuca de cordon ... O simt miscand diferit daca e agitata (dupa contractii, de exemplu), mult mai repede si fara niciun ritm; daca ii place ceva parca se leagana, parca danseaza (si cand se joaca cu tati loveste ritmic in burtica, destul de tare); cand imi schimb eu pozitia parca se intinde ca dupa un somn bun... Si am mai aoservat ceva: daca tin mana pe burtica vine imediat si incepe sa se miste sub ea.

Ronas, felicitari pentru !

Olivia, Margiana, bine ati venit ! Sarcini usoare si la termen va doresc. Olivia felicitari pentru ! Margiana, tu stii ce ai in burtica? Lasati mesaj scris boldat cu data nasterii, UM, DPN, numele doctorului si al spitalului unde veti naste (daca stiti ).

Nana 24+ cuIubirici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bilica spune:

+21

Mergi la inceput

Ioana (artu), mama ce torturi aspectuoase stii sa faci!!! La multi ani la Arturici!!! Sper totusi ca nu ai exagerat cu agitatia, de dragul Sabinei. x6 , la fete cate unul, la baieti cate doua ca-i ziua lor!

Nana 24+ cuIubirici

Mergi la inceput

Bilica, am o clienta, tot blonduta, care este casatorita cu un ghanez si au impreuna trei fetite, si sunt atata de frumoase toate trei, ceva de vis, nu-mi vine sa le mai las jos din brate cand ne intalnim ! Deci cu siguranta si tu o sa faci un bebe frumos foc! Mai ai nevoie de ajutor la semnatura?

Nana 24+ cuIubirici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronas spune:

pe voi va doare in zona buricului, o usturime din cand in cand in interiorul burtii??

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ronas

pe voi va doare in zona buricului, o usturime din cand in cand in interiorul burtii??

Pe mine ma supara in zona buricului cand ma ridic de pe spate in fund fara sa ma ajut de nimic, mi se si tuguiaza buricul si zona inconjuratoare destul de tare, simt asa, ca o tensiune, dar la mine e de la muschii abdominali.

Nana 24+ cuIubirici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bilica spune:

Deci durerile mele sunt normale dupa cum vad....la aceasta perioada de sarcina , dar cu stresul ce fac???????? 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza09

Bilica ....si eu am avut dureri si am inca cand merg trebuie sa ma opresc un moment sa treaca am fost la doctor si exact cum banuiam din cauza ligamentelor e normal dar daca insista potzi vedea un doctor sa te linistesti...mie mi-a dat sa iau paracetamol de patru ori pe zi in fine am zis skip la paracetamol ...nu iau nimic pt ca e normal in trim. II ... sper asta sa fie cauza durerilor tale

www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI

olivia popa & margiana: bun venit si sarcini usoare si la termen!

Paracetamooool pentru acest fel de dureri??? Ma surprinde "gafa" medicilor din UK...
Am auzit de curind ca nici pentru raceala, in sarcina, chiar si cel simplu nu ar fi asa de recomandat, expunind la riscul de nastere prematura, dara-mi-te 4/zi, in scop antiinflamator as spune!

Mary 22+

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Buna seara

Arturicii pfuaaaaiiii, ce harnica ai fost. Bravo bravo!!!!! De cum arata nu mai zic
Nana dar de ce te ridici de pe spate in fund fara ajutor???? Eu ca sa fac chestia asta de pe spate ma rastorn pe o parte, dupa care ma imping in maini/ma ajut de maini si ma ridic. Cand ma dau jos din pat la fel - ma rastorn pe o parte, imi dau picioarele jos din pat, dupa care ma imping in maini si ajung imediat in pozitia "in fund".

Bun venit noilor gravidute! Sarcini usoare si bebelusi sanatosi si la termen va doresc.

Fetele ce facem cu perna aia de gravida? Corina si Mira va mai bagati la cumparat? Mai e vreo fata amatoare de asa ceva? Pentru cele care nu stiu, este vorba despre asta http://pernegravide.weebly.com/index.html
Eu de undeva tot o sa imi iau pentru ca imi e din ce in ce mai greu sa imi gasesc o pozitie confortabila in pat. La prima sarcina parca nu a fost asa. Abia la sfarsit, cand aveam burta cat casa m-am folosit de perne. Uffff

Despre alaptat - va recomand cu caldura sa cititi subiectul Alaptatul Helpline de la Femina intim, aici pe DC.
http://pepsi-flaviaworld.blogspot.com/2008/03/alaptat.html - blogul este al utilizatoarei Pepsi de pe DC

Si gata, neuronul meu gravid a cedat.
Mai bine ma duc la

fetele

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 23+

Handmade by Alina

Mergi la inceput