Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (33)
Raspunsuri - Pagina 11
NicoletaB spune:
Mai fetelor de ce nu-i puneti pe soti sa va stimuleze sfarcurile? Exersati cu ei in loc de bebe si cand apare bebele fac schimb de task-uri.
18+
tigruta spune:
Nicoleta felicitari pt baietel..
July multumim mult pt ca ne impartasesti din experienta alaptatului si pt sfaturi, mie una imi prind tare bine fiind la p[rima sarcina..
Mary crede-ma ca aceleasi temeri si intrebari le am si eu..asa ca m-a interesat si pe mine raspunsul..
NAna si cat te-a costat acest dispozitiv?
elena19+
n_a_n_a spune:
Nico, eram asa de concentrata pe ir-urile tale, ca am uitat sa-ti trimit un pentru !!! Roaga-l sa ma ierte .
Sotul, bietul de el, s-a oferit voluntar la operatiunea "crescutul sfarcurilor", da' imi sunt asa de sensibile, ca i-am zis ca poate atinge sanii cum vrea el, ca nu imi mai sunt durerosi, dar sa stea departe de sfarcuri ca-l mananc cu fulgi cu tot !!!
Nana 24+ cuIubirici
n_a_n_a spune:
Elena, a fost 180 de lei, cu transport cu tot. Dar cred ca se gaseste si in farmacii, unde il poti vedea. Eu am ramas putin socata cand am deschis cutia si am vazut doar un capacel micut de plastic cu supapa si o siringa normala! Macar daca erau doua capacele, sa pot purta pe ambii sani simultan! Dar cand am inceput sa-l folosesc mi-a mai trecut din supare. Dar nu de tot...
Nana 24+ cuIubirici
tigruta spune:
NAna sincer mi se pare destul de mult, macar de erau 2 cum spuneai si tu..eu sincer nu stiu daca am nevoie, spre ex cand ma dezbrac si ma i-a putin frigul sunt destul de mari, zic eu..habar n-am cum trebuie sa fie..acuma sa nu radeti de mine dar trebuie sa fie tot timpul mariti?
elena19+
JulyMorning spune:
A-rose inseamna ca ai fost o norocoasa. Fi'mea n-a mai vrut neam sa suga si eu nu m-am descurcat cu pompa deloc, desi mi-am luat una buna si electrica. Dar cred ca aveam si un blocaj mental, pentru ca abia scoteam 100 de ml din ambii sani dupa o ora si ceva de muls. O sa intru si eu sa iti vad nazdravana.
na, scuzatieventualele greseli, scriu prin metoda oarba,cu mandra la mine in brate.
Crissy imi cer scuze daca s-a inteles asa, nu am vrut spun ca nu e bun colostrul. Mie mi-au zis sa ma mult pt ca facusem furia laptelui si pe atunci nu stiam ca cel mai bine este sa mulgi un pic, cat nu mai fie sanii tensionati si sa poata apuca bebe sanul. Pentru ca atunci cand e sanul angorjat, tensionat mai greu prinde.
Nana, nu stiu sa-ti spun cat de eficient este acel dispozitiv, nu cred ca e chiar apa de ploaie si banuies ca face ce ar face si un masaj din partea sotului .
Oricum, asta cu sfarcurile plate e cam asa: daca sfarcul reactioneaza la orice fel de stimulare (rece, apa, excitatie, etc) si apare o protuberanta", oricat de mica ar fi, atunci se poate alapta fara nici o problema. Asta e citire de la medic neonatolog. Mai ales ca pozitia corecta de alaptare nu e ca bebe sa prinda doar sfarcul ci o cat mai mare parte din areola.
Sabina, da citisem ca ai nascut si vei naste acolo. Sincer experienta mea cu euroclinic nu e asa pozitiva si din punctul meu de vedere, asistentele au fost ffff dragute si prompte, doar ca au avut sfaturi cam proaste.
De data asta am hotarat ca voi naste la Polizu, cu alt medic. Care mi-a acceptat nebuniile de mamica la a doua nastere si e de acord sa ma lase sa incerc sa nasc natural, dupa cezariana
Revin, sa mai vad ce s-a mai scris :D
_
Our future determines our past
bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
18+
Ioana5255 spune:
Sfarcurile tre sa fie mai mari si iesite in afara, ca tetina de biberon, cum sa va explic. Acum nu va inchipuiti ca tre sa aveti sfarcurile cat tetina de biberon, ci ma refer mai mult la forma.
Sabina 27+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
Ioana5255 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JulyMorning A-rose inseamna ca ai fost o norocoasa. Fi'mea n-a mai vrut neam sa suga si eu nu m-am descurcat cu pompa deloc, desi mi-am luat una buna si electrica. Dar cred ca aveam si un blocaj mental, pentru ca abia scoteam 100 de ml din ambii sani dupa o ora si ceva de muls. O sa intru si eu sa iti vad nazdravana. na, scuzatieventualele greseli, scriu prin metoda oarba,cu mandra la mine in brate. Crissy imi cer scuze daca s-a inteles asa, nu am vrut spun ca nu e bun colostrul. Mie mi-au zis sa ma mult pt ca facusem furia laptelui si pe atunci nu stiam ca cel mai bine este sa mulgi un pic, cat nu mai fie sanii tensionati si sa poata apuca bebe sanul. Pentru ca atunci cand e sanul angorjat, tensionat mai greu prinde. Nana, nu stiu sa-ti spun cat de eficient este acel dispozitiv, nu cred ca e chiar apa de ploaie si banuies ca face ce ar face si un masaj din partea sotului . Oricum, asta cu sfarcurile plate e cam asa: daca sfarcul reactioneaza la orice fel de stimulare (rece, apa, excitatie, etc) si apare o protuberanta", oricat de mica ar fi, atunci se poate alapta fara nici o problema. Asta e citire de la medic neonatolog. Mai ales ca pozitia corecta de alaptare nu e ca bebe sa prinda doar sfarcul ci o cat mai mare parte din areola. Sabina, da citisem ca ai nascut si vei naste acolo. Sincer experienta mea cu euroclinic nu e asa pozitiva si din punctul meu de vedere, asistentele au fost ffff dragute si prompte, doar ca au avut sfaturi cam proaste. De data asta am hotarat ca voi naste la Polizu, cu alt medic. Care mi-a acceptat nebuniile de mamica la a doua nastere si e de acord sa ma lase sa incerc sa nasc natural, dupa cezariana Revin, sa mai vad ce s-a mai scris :D _ Our future determines our past bobocica Maia(28.08.2008) Poze 18+ |
Ce sa zic? Eu nu as opta pentru nimic in lume pentru un spital de stat. Cum am zis nu am ce sa le reprosez, experienta mea cu ei a fost una deosebita din toate punctele de vedere. Acum sincer si mie mi-a trecut prin cap ideea nasterii naturale, dar pana sa stiu ca am gemeni. In situatia mea este mai complicat, avand in vedere ca am o insertie velamentoasa, care in caz de nastere naturala provoaca hemoragie, asa ca indicatia clara ramane de cezariana.
Sabina 27+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
Crissy_C spune:
July, am inteles Deci nu trebuie scos colostrul de tot, ci un pic doar detensionat sanul cand vine furia laptelui. Merci
Cristina, fericita 20+ cu Patricia