Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Buna seara burtici!!!

Ce mai faceti voi?

Bilica, ce frumoooos!!! Veti avea un copil mulatru! Asta era visul meu in adolescenta caci imi plac la nebunie copiii negri sau mulatri. Sanatate multa si sarcina usoara!

MarySaru'mana de apreciere... In ceea ce priveste simtitul inimii, nu e vorba numai de simtit, ci de auzit. Si cica se aude chiar foarte clar. Cat despre vergeturi, Mary, daca e sa le faci si esti predispusa, o sa-ti apara cateva oricate creme si uleiuri ai folosi. Utilizarea lor ajuta totusi in sensul ca amelioreaza situatia. Cel putin asa stiu eu din cate m-am documentat pe subiect. Esti foarte draguta cum ne citesti tu din urma si ne tot raspunzi la cate ceva . In ceea ce priveste inchisul ochilor vizavi de ce ar putea face barbatii in aceste noua luni, eu una nu imbratisez aceasta conceptie... no offence.

Alina, orice informatie in plus e binevenita, asa ca multumim mult pentru adaugiri

discordia, iti multumesc, insa nu stiu daca ai de ce sa ma invidiezi... De-ai sti cat de greu am inceput sa ma misc... Plus ca ma intreb oare cata o sa fiu in luna a noua daca acum abia incap la dus... te inteleg cu apasatul pe vezica... si Maya mea are acelasi obicei.

Nicoleta, o groaza de bani ai cheltuit... Bine ca ai gasit dozele astea in cele din urama si sa speram ca atunci cand le vei termina se vor reaproviziona farmaciile Sau, si mai bine, nu vei mai avea nevoie de ele. Buna ideea Cristinei cu intrebatul la farmacii. Cand o sa ai nevoie, let us know si punem si noi umarul. felicitari pentru !!!! Sa-ti traiasca.

Carla, sa stii ca nu toti ginecologii fac morfofetale. De obicei ecografistii se ocupa de asta. Ce fain ca ai terminat cu munca! Sa ai grija de tine si sa te odihnesti!

July, multumim de sfaturi pentru alaptat!!!! Eu una am inceput sa ma documentez serios, ca nu vreau sa ma las coplesita de moment.

Arturica, spor la bucatarit! Asteptam pozele ca sa poftim si noi la ce-i facut si sa-ti cerem retetele.

rose, cata perseverenta si rabdare cu alptatul!!! Felicitari

Mira fericita 23+cu Maya Alexandra

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a-rose spune:

Citat:
citat din mesajul lui JulyMorning

A-rose inseamna ca ai fost o norocoasa. Fi'mea n-a mai vrut neam sa suga si eu nu m-am descurcat cu pompa deloc, desi mi-am luat una buna si electrica. Dar cred ca aveam si un blocaj mental, pentru ca abia scoteam 100 de ml din ambii sani dupa o ora si ceva de muls. O sa intru si eu sa iti vad nazdravana.
na, scuzatieventualele greseli, scriu prin metoda oarba,cu mandra la mine in brate.

_
Our future determines our past

bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
18+

ai dreptate, am avut noroc cu ruxi care a fost si este o mancacioasa. sfarcurile alea m-au ajutat sa scap de muls, a supt cu ele pana pe la 5 luni si apoi fara ele - a fost cu refuz, la inceput -. Am alaptat-o 11 luni. Puteam sa o mai duc pana la 1 an insa imi intrasera mie niste idei ca nu mai am lapte...a fost o tampenie, ca la 2 zile de la intarcare au inceput sa-mi curga sanii si sa-mi faca probleme. Dar a fost bine. Nu sunt genul care alatpeaza peste 1 an. cunosc cateva cazuri si e foarte aiurea. Copii trag de mamici, striga ca vor tzitzi si chestia asta mi se pare...am o cunostinta care si la 2 ani jumate alapteaza fata....

colostrul este cel mai bun pentru copii. ideal ar fi sa il bea bebe pe tot.

rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza09 spune:

July morning...nici o suparare da poate lactatia propriu-zisa era mai corect,bineinteles ca si colostrul este foarte important numai ca este un lichid mai vascos si transparent dar foarte bogat in minerale si proteine, as fi vrut sa am bebelusa cu mine din prima zi pt ca e f imp acest colostru dar din pacate politica prosta a spitalului... si de-asta am folosit termenul de lactatie normala ma refeream la aspect mai mult...

21+ Luca Octavian+ Cristina 12.01.1999

www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Nana- merci pt urari, nu s-a suparat bebicu! Acelasi lucru ii spun si eu sotului cand are chef de mamelit, orice, oriunde, numai sfarcuri nu, ca ajunge batut la munca.

Apropos de mamelit, stiti bancul cu boala vacii nebune?

18+

Mergi la inceput

Revin, caci a trebui sa apas repede "send" ca sa nu pierd ce am scris.

nana, ce burtica frumoasa ai tu la 24 de saptamani!!!! Arati foarte bine, felicitari!

gabriela, imi pare rau sa aud ca te ia cu raceala. Incearca Vibrocil, picaturi pt nas, caci e ok in sarcina. Asta daca nu esti alergica si la el... Vezi ce contine.

Nati, tare multe perle mai spune Cami a ta. Char daca situatia nu e roz, si-mi pare rau de tine ca ti-a fost atat de rau, am ras cu lacrimi cand ti-am citit mesajul. Ai idee de la ce ai vomat? Poate ai mancat ceva care nu ti-a priit.

Nicoleta, ai fost tare cu exercitiile sotilor la sfarcuri

Gata, am terminat cu adaugirile... Noi nu prea avem multe de raportat, suntem bine, contractiile incep cam dupa 4 ore de munca dar cedeaza, usor, usor la no-spa. Partea buna e ca dupa primele 4 ore nu mai urmeaza inca 4, ci doar 2, deci e mai usor...

Va pupic burtici

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza09 spune:

Madamar...da cezariana a fost programata si nu am facut-o din motive medicale pur si simplu nu am avrut sa intru pe mana moaselor din maternitatea unde am ales sa nasc, plus frica unei mamici tinere...

gabriela ...super tare listutza si camionul din dotare pt ca la cate ai acolo e ca si cum te mutzi la spital...

21+ Luca Octavian+ Cristina 12.01.1999

www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bilica spune:

Fetelor,eu am niste dureri de burta de vreo 2 zile,dar nu tot timpul;ma gandesc ca poate creste bebica de aia!?(dar mai mult lateral)....sper ca-i normal...Cei drept sunt f stresata de cateva zile si nici nu dorm noaptea.Stresu cum il controlati?ca eu nui gasesc leac Madamar,ne vom intalni sigur caci in vara vin acasa (iasi) si doresc sa stau vreo 3 luni,pt a-mi inregistra fata si in tara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Carla iti eram datoare cu un raspuns referitor la carucior. Sorry de intarziere. Spatarele sunt individuale. Eu l-am comandat, astept sa imi trimita factura sa o platesc si apoi sa mi-l livreze.

Sabina 27+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bilica spune:

mamanati,am o rugaminte....imi poti posta reteta de la SHUBA....am o pofta si placinta cu varza...sunt sigura ca faci asa ceva...(de craciun pe vechi am fost la voi la Balti ,dar tot nu m-am saturat) Madamar vreu sa vad si eu poze cu tine...,poate ne cunoastem.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bilica

Fetelor,eu am niste dureri de burta de vreo 2 zile,dar nu tot timpul;ma gandesc ca poate creste bebica de aia!?(dar mai mult lateral)....sper ca-i normal...Cei drept sunt f stresata de cateva zile si nici nu dorm noaptea.Stresu cum il controlati?ca eu nui gasesc leac Madamar,ne vom intalni sigur caci in vara vin acasa (iasi) si doresc sa stau vreo 3 luni,pt a-mi inregistra fata si in tara

In cate saptamani esti? Durerile de care spui tu, daca sunt mai pe laterala, sub uter, s-ar putea sa fie de la ligamentele rotunde (creste uterul). Asa am si eu, insa doar la mers sau cand fac cate o miscare mai brusca. Daca stau linistita dispar. Le resimt ca si cum m-ar injungia cineva. Am vb cu dortora si mi-a zis ca sunt specifice trimiestrului 2, cand uterul "explodeaza", insa nu apar la toate femeile, ci doar la cele mai "norocoase"
Incearca sa iti inregistrezi si tu semnatura, ca toate celelalte, ca atunci putem vb altfel de simtome.

minunea mea

Mergi la inceput