Pepenasi de iulie-august 2008 (168)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Lumee noua!!

Capri imi pare rau ca v-ati molipsit si cu Rotavirus.Va doresc insanatosire grabnica!!Auzi, de curiozitate, voi ati facut Rotarix-ul?

Mai3 ai dreptate legat de homeopatie. Cunosc si eu o doctorita care la fel, la prima sedinta te intreaba vrute si nevrute, imaginate si neimaginate. ASta e adevarata homeopatie, cu dilutii, cu preparate... Cat despre plans nu pot sa te ajut ca Maya nu a avut pana acum niciun astfel de episod. Sper sa nu aiba!!Insa poate te pot ajuta Boti si Marina , ele stiu mai multe sigur.

Moni bafta la morfo. Sa ne dai vesti bune.

Oanasm, relax cu mancarea. Eu ii dau la masa si jucarii si carticele, ii dau drumul si la Tv doar sa manance. Si abia asa cantareste 10 kg. Daca as fi respectat regulile de la carte sau cele impuse de doctor acum Maya ar fi fost distrofica. Pentru ca daca fac cum spune Anka, adica ii zic sa plece...pleaca. N-o intereseaza ca e nemancata. Si daca, are foame de lup, in cateva linguri s-a saturat.
Sunt multumita ca mananca de toate. Uneori face nazuri si ii mai blenduiesc dar, doar ca vreau eu sa ii fac hatarul.

Cat destre tranti pe jos, urlete, zbierete si crize de personalitate nu va pot da niciun sfat.Nici nu am citit prea multe, iar Maya deocamdata nu a facut asa ceva. Mai are ea momente de incapatanre dar o dau pe brazda de fiecare data. Pana acum am reusit.

Revenim!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

mada, pe bune ca mi-am imaginat scenele descrise de tine si parca eram eu cu Dav, I-D-E-N-T-I-C. Mai si eu am incercat si cu pedepse, cu stat la colt si cu urechiat si cu atins la fund, nah, zic ca mai trece intr-un fel. Un singur lucur il potoleste, cam in 70% din cazurile de urlat, cand tip mai tare ca el: "DAVID, TACI DIN GURA!" Si chiar tace si se prinde ca poate face si altceva :))
Daca vedeam inainte un copil care sa se tavaleasca si sa faca scene d-astea ziceam ca e prost crescut si ca e d ela educatie. O fi pe la 4-5-6 ani, dar la 2 nu cred.
David mananca extremd e bine, cam orice, supe, ciorbe, fripturi, absolut orice. Mananca singur de vreo 2 luni (chiar si ciorbele) si cu pierderi destul de mici. Noaptea se scoala de 2-3 ori si bea lapte, cam 750-1000 ml/noapte.
Dar are nene o energie, de consuma 3 adulti intr-o zi. Eu cred ca pana nu-si consuma ultima pciatura de energie nu se lasa. El nu e f gras, cred ca nu are mult peste 9 kile si cred ca are aproape 80 cm, dar nu sta o secunda intr-un loc. Nici la desene nu se uita, nu poate face nimi static, el e omul actiunii. Se catara pe absolut orice, se urca pe scaun ca sa aiba de unde cobora de zeci de ori, pana ametesti tu langa el. Azi l-am vazut ca si-a pus scaunul langa usa de la balcon si s-a urcat pe el sa deschida usa , inca nu reuseste, deci sunt salvata.
Dimineata l-a gasit taica-su urcat in picioare pe masinuta aia pe care se aseaza si merge impingand in picioare, ca sa ajunga sa ia telecomanda pusa de sor-sa pe dvd. Am zis c amor cand am vazut cum ii aluneca masina de sub picioare. Deci, clar ne consuma de amandoi si daca ne mai ducem la maica-mea si pe ea o doboara in 2 ore
Eu cred ca nu vorbeste tot din cauza ca nu are rabdare sa se concetreze, e prea zbuciumat. Si daca urlatul functioneaza, de ce naiba sa se mai chinuie?

Deci, eu cred ca il declar fratele lu' Ami, ce zici mada, ne inrudim?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Aoleu Irina, vezi ca in ziua cand o sa iti tranteasca el un TACI DIN GURA! pe acelasi ton, o sa zic, f^*ck, mai bine gaseam altceva.... De regula, copierea asta apare cam dupa 5 ani, dar cand apare nene sa te tii, ti-ai dori sa nu fi facut sau zis o gramada de chestii... Noi tocmai experimentam asta.... Din pacate, singura replica pe care am gasit-o, la modul complet idiot, este "Tu nu ai voie sa zici asa ceva, numai oamenii mari au voie!"... Complet neinspirata, de altfe, si total inutila...

Alte replici:
- Nu mai pot! / M-am saturat / Nu mai rezit
- Imi vine sa ma duc unde vad cu ochii...
Si alte automatisme de-astea complet idioate, pe care, oricat de rar le scapi, copilul le retine mai repede si cu mai mare precizie decat orice sfat de bun simt - cum ar fi sa se stearga la gura cu servetelul sau sa spele mainile cand vine de afara...! Pe alea i le zici de un milion de ori si nu le va retine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

De acord cu Anka ca noi suntem in plina experimentare de asa ceva!!! "you're terrible, stop it" (dracu' m-a pus??!!) "I TOLD you to <....>", "Oh my God, I'm sick of it", "I'm tired of it", ...pana la "shit" si "fuck" (vina lu' ta-su!!) cuvinte despre care i-am zis la fel ca Anka

Mergi la inceput

anka, din pacate am inceput deja sa experminetam asa ceva. Ne trantese Yvo cate una, de inghitim galusca, uneori imi si gesticuleaza de ma bufneste rasul cand o vad. Banuiesc ca la 5-6 ani o sa fie si mai naspa de mine. Eu sper ca in timp sa se mai schimbe si el si eu ... si nervii mei poate se regenereaza :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Salutare!
Sunt si eu prin preajma, dar cu multe treburi si nu mai ajung sa scriu.
La multi ani celor sarbatoriti in ultima vreme! La multi ani pentru soACRA de Sun!
The_Andreea, felicitari!

Urmaresc cu interes ce scrieti de gradinite. Eu n-o s-o dau pe Irina la gradi cel putin pana in septembrie, apoi vom vedea. Asta pentru ca am o bona de nota 10+.
Irina e din ce in ce mai smechera, face tot felul de nazbatii. Sotul mei ii zice Denis (de la "Denis, pericol public"). Aseara, de exemplu, s-a ascuns de noi intr-un spatiu foarte stramt unde nu credeam ca poate intra, noi o strigam si ea statea acolo ascunsa si nu zicea nimic, iar cand am gasit-o ne-a zambit satisfacuta.

dara, nu stiu nimic de parcul acvatic de la Brasov.
Tecky, deja va ganditi la vacanta... E frumos in Antalya pentru copii, au atatea facilitati si locuri de distractie. Noi am fost cu Irina in Antalya cand avea 11 luni si a fost foarte bine, in fiecare seara eram la minidisco.
Ladymina, eu fac baclava cu foi cumparate, din alea subtiri. Ung fiecare foaie cu unt, iar intre foi pun nuca macinata amestecata cu zahar si scortisoara. Tai baclavaua inainte de a o pune la cuptor, iar cand e gata o insiropez bine, ca noua ne place mai siropoasa.
N-am retinut mai mult...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dana81

Apropos de copii..daca spuneti ca-s sarita,da-ti vina pe hormonii sarcinii:Cum e cand vine al 2 lea copil,ce simti ca mama?Eu una ma intreb zilnic cum va fi, pentru mine Clara e totul,cum am sa stiu eu sa impart dragostea asta???offf

18+& CLARA 06.08.08

Stii ce e culmea, ca iubirea nu se imparte ci o sa fii capabila de si mai multa iubire si dragoste si intelegere. Relaxeaza-te, si o sa vezi, va fi un sentiment minunat. Trebuie insa, sa ai grija cum gestionezi aparitia celui mic, in viata copilului mai mare, sa nu apara gelozii intre ei. Va trebui sa nu ii lipsesti nici unuia in mod evident, deci, pt tine va fi putin mai greu, dar o sa reusesti, cad iti vei vedea puiutii. De exemplu, eu il alaptam pe David, cu Yvo in carca si cantand in acelasi timp :)) Sau ii dadeam Yvonnei sa manance cu Dav atarnat la san ... deci te astepta si distracti d-astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

169

Mergi la inceput