Condica salajencelor(106)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
dianaiulie2009 spune:
Sa nu mancati sanwichuri cu pui orice-ar fi......
Un baietel si o fetita mergeau la aceeasi scoala si cu timpul au devenit prieteni.
In fiecare zi ei stateau impreuna si isi mancau sandwichurile. Au descoperit impreuna ca amandoi isi aduceau in fiecare zi sandwichuri cu PUI !! Acest lucru s-a intamplat pana in clasa a IV-a el si a V-a ea, cand intr-o zi el descopera ca sandwich-ul ei nu mai era cu PUI.
El spune: "Hei cum se face ca nu mai manaci pui, nu-ti mai place?"
Ea raspunde: "Imi place foarte mult, insa a trebuit sa ma opresc sa mai mananc."
"De ce?" intreba el...
Ea arata catre poala ei si spuse: "Pentru ca au inceput sa-mi creasca mici pene aici jos.."
"Lasa-ma sa vad" spuse el.
"Ok" zise ea si isi ridica fustita.
El se uita si spuse:" Ai dreptate! Mai bine nu mai manaci sandwichuri cu pui !!"
El a continuat sa-si manace sandwichurile sale cu pui pana intr-o zi cand si-a adus unul cu unt de arahide.
Acesta ii spune fetitei: "A trebuit sa ma opresc din mancat sandwichuri cu pui si eu, au inceput sa-mi creasca si mie mici pene acolo jos !!"
Ea il intreba daca poate sa vada si ea, iar el isi trase pantaloni jos !!
Ea exclama " "Vai dragul meu, este prea tarziu pentru tine! Tie deja ti-au crescut gatul si margelele !!! "
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dianaiulie2009 spune:
Mi-am sunat seful in dimineata asta sa-i spun ca azi raman acasa, ca nu ma simt bine .
- Ce s-a intamplat? intreaba el.
- Am o criza de glaucom anal, raspund eu cu o voce stinsa .
- Da' ce naiba e glaucomul anal?
- Nu-mi vad fundu' venind la munca azi...
Mutandu-se in alt oras, un tanar s-a dus sa isi caute un loc de de munca la un mare supermagazin.
- Ai oarecare experienta in vanzari?, l-a intrebat directorul.
- Da, i-a raspunse tanarul. Acasa am fost comis voiajor. Dupa ce l-a masurat lunga din priviri, directorul s-a hotarat sa ii dea o sansa.
Sfarsitul interviului a fost:
- Ei bine... incepi lucrul de maine. Voi veni la inchidere sa vad cum te-ai descurcat.
Prima zi de munca a fost grea, dar tanarul nostru a depasit-o. La ora inchiderii, directorul a coborat si...
- Cate vanzari ai facut astazi?
- Una singura.
- Doar una?!!! Azi ai avut un singur client!!! Media echipei noastre de vanzari este de 20 sau 30 pe zi. Cat de mare a fost vanzarea?
- 101.265 $.
- 101.265 $! Dar ce i-ai vandut?
- Prima data i-am vandut un carlig de pescuit de marime mica. A doua oara unul mediu. Apoi unul mare. Dupa aceea o undita echipata cu mulineta. L-am intrebat unde se duce la pescuit si mi-a raspuns: "La mare". I-am spus ca pentru
asta are nevoie de o barca, asa ca ne-am dus la departamentul de barci si i-am vandut una cu motor dublu Cris Craft... Apoi mi-a zis ca nu crede ca masina lui, o Honda Civic, va avea forta sa o traga. Asa ca l-am dus la departamentul auto si i-am vandut un Pajero 4X4.
Directorul era inmarmurit:
- Vrei sa-mi spui ca unui tip care a venit aici sa cumpere un carlig de pescuit i-ai vandut o barca si o masina?!
Tanarul:
- Nu, nu.. el venise sa cumpere o cutie de absorbante pentru sotia lui. Si atunci i-am spus: "Ei bine, din moment ce weekend-ul tau e stricat, n-ar fi mai intelept sa te duci la pescuit?"
dianaiulie2009 spune:
Menù :
Tuica de Pitesti balaie,
Ce te mangaie la ... limba
Dispozitia iti schimba
Branza buna de Trapista
Scoasa chiar acum din ... lada
Cine vrea, poate sa vada!
Sunca alba ca si-o coala,
Cum mananci, cum ti se ... pare
C-ai pofta de mancare!
Mici facuti cu ardei iute
Cand mananci iti vine-a ... spune,
Doamne, ce bucate bune!
Fripturica de boboci
Cu garnitura de ... varza
La stomac sa nu te arda!
Mere, pere, cozonaci
Sa mananci pana te ... culci
De atatea fructe dulci!
Tort cu nuca cat caciula
Care scoala-n sus si ... masa
Daca nu intreaga casa!
Cui meniul n-a placut,
Apai, mama lui sa-i ... faca
Alt meniu care sa-i placa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvana_salajan/silvana_salajan.jpg)
silvana_salajan spune:
Adriana, moor de ras!! Faine bancurile, dar meniul este foarte... echilibrat!
Tu fete io am o raceala si sunt in faza de suflat des, mi-am facut rani sub nari.
Dulciuri
dianaiulie2009 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui silvana_salajan Adriana, ![]() ![]() ![]() ![]() Tu fete io am o raceala si sunt in faza de suflat des, mi-am facut rani sub nari. ![]() ![]() ![]() Dulciuri |
Asa am fost si eu toata saptamana . la mine a mers bine teraflu si fervex. Incearca si tu. Multa sanatate !!!
Cat despre bancuri ... no comment ... mai aveti si pe mail cateva
![](punk.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
adriana, super bancuri .
Si noi am studiat oferte pentru la vara, vrem sa mergem 2 saptamani la Paris si la Disneyland. Dar ai grija adriana ca sunt tare scumpe biletele la parcul de distractii. Noi ne-am tot uitat sa luam bilete la un hotel cu oferta de bilete incluse, sau mai ieftine...inca nu am luat nimic, mai cercetam. Pretul mi se pare tare bun, pe care l-ati primit voi...
Noi mergem cu masina, venind din Ro la vara. Adica asa vrem...
Oti, sanatate!
Noi anul asta am scapat de raceli, cu totii. Diana a fost o singura data mucoasa si a tusit, a scapat in cateva zile, mai in toamna. Noi restul deloc deloc, sa bat in lemn ca inca mai avem din iarna. Bine ca Ovi saracul a tras alte boli...dar nu raceli .
Am rezolvat si eu cu cartile. Ovi a gasit una din ele, cea principala si a descarcat-o de pe net, o am in computer. Apoi m-au sunat de la biblioteca sa imi spuna ceva despre a doua carte, pentru care cica trebuie sa cumpar exercitiile de pe net, ca ei imi pot da numai cartea. Si zilele urmatoare ajung si cartile. Numai sa ma apuc de invatat!
Maine mergem la piscina, deja ne e dor de apa si balaceala, de parca nu abia am venit de acolo .
Si zapada la noi a ajuns la 60 de cm...sunt munti de zapada in jurul caselor...bucuria copiilor. Azi Silvia a vrut sa se urce pe un "munte" din asta si s-a bagat in zapada pana la piept. Striga disperata sa mearga cineva sa o scoata . Tare bune haine de iarna sunt aici...nici un strop de apa nu ajunge la hainele din interior...toate din fas impermeabil, inclusiv cizmele.
, somn usor la toate.
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Bimilit spune:
'neata natiuneeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!! pentru salajenceeeeeeeee
.
io am o lene de ma doareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
da am si-o suparare mare.mama ei de viata.azi trebuia sa mergem la o nunta.nunta ce pana acu cateva zile fu de noapte[ca asa ceti colegu pe invitatie]da ,care e de zi de fapt.noa, bun.da io nu am cu cine lasa plodu mic din dotare.al mare e la felix in cantonament .asa ca trimetem plicu si stam in casa.da lasa ca ma fac eu mare si ma descurc si singura.
Bimilit spune:
Citat: |
citat din mesajul lui silvana_salajan Tu fete io am o raceala si sunt in faza de suflat des, mi-am facut rani sub nari. ![]() |
fata,daca poti shoppingari
![](icon_smile_big.gif)
Bimilit spune:
ieri,m-am vazut cu olim.am stat la povesti si io am beut colaaaaaaaa,iar ea fata serioasa a baut un shache di vanilie.asta e capoasa rau.nu bai bea cola.
s-au stabilit in franta.marius lucreaza in domeniul lui.acu le-au iesit actele.o sa-l poata duce pe alex la camin.soacra ei e beteaga rau.
Bimilit spune:
adriana, bafta lui colegu tau la iexamen.fain ca te-ai inscris si tu la curs.spor la stiudiat.felicitari andreei ptr rezultatele obtinute.
fata, de criza io nu stiu ce sa ma zic.da zau ca si eu ma intreb des cum dreak e criza cand mallurile si hipermarketurile sunt full.si faza e ca vad lume cumparand orice si in cantitati.