Condica salajencelor(106)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Deci io am doua intebari:
1.cinei- bucsa?
2.cine-i dr. Toth? Sa se odihneasca in pace!

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Salut!
Serios fetelor, a murit dr Toth? Stiam ca e bolnav la terapie intensiva....
Miha, ca sa iti raspund, dr. Toth a fost un chirurg, avea sectia lui de chirurgie pediatrica la spitalul din Zalau. El l-a operat pe Stefan la 5 luni de hidrocel. D-zeu sa-l odihneasca!
Cat despre Bucsa...banuiesc ca e o masinuta ...este filmuletul ala Cars...fiecare masina cu numele ei...
Va las ca fug sa spal copilu

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Va servesc cu o cafea tare. Azi noapte copilul a facut capatul atat s-a trezit. Acum sunt zombie, merg sa mai beu un cafei. Miha, daca te uiti la tortul pus de mine, Bucsa e masina maro Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Diana, Oti mersi. Io m-am uitat Oti la tort aseara, dar nu stiam ce bucsa sa vad acolo(stii ce-i bucsa, nu? e un termen de mecanica).

adriana, mersi de melodii si cafea.

O duminica faina sa aveti.

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Va pup pe toate, fetelor!N-am mai apucat sa scriu nimic aici in ultima vreme, nici nu stiu cum au trecut zilele, am citit, dar pe cind sa msi si scriu, gata, timpul expirase...
Ma bucur ca sinteti bine toate, am citit bancurile de pe primele pagini si am ris de n-am mai putut, m-am uitat la torturile la care ati facut "trimitere" si m-am lins pe bot(sic!, ca de asta nu duc lipsa aici, ieri a facut colegul un dobos de m-a dat gata, 15 foi subtirrrele are si se topeste in gura, o sa pun dupa amiaza poze pe fb, ca nu l-am lasat sa se "topeasca" asa, fara sa ramina amintire)
Eu nu prea am avut in ultimele 2 saptamini chef de munca, am patit de vreo 2-3 ori ca mi-a "cazut" zaharul de numa - o data la 65, a doua oara era 90 dupa un sfert de litru de suc de portocale - si e tare, tare nasol sa simti asa, m-am cerut in doua zile de la lucru sa merg mai repede acasa.
Rudy mi-a mai terminat o pereche de saboti saptamina asta, mi-a ros tocul de la unul aproape ca un sfert din el.
Se face vreme frumoasa, incet, incet.Asa o simt cind e soare, imi vine sa sar pe strada intr-un picior fara motiv.
altfel, toate bune, imediat tre sa ies din casa iar.
Mihaela, am citit povestirile tale din concediu, parca am fost si eu plecata cu voi, tare bine a fost, iti multumesc ca m-ai luat si pe mine.
Bia, am vazut si la tine ce zoale ai cu casa, of, of, mai, mai.
Giulia, Diana, Oti, Adriana,

P.S.Adriana, cind mai trimiti presents poti pune cuie de-acum, pe FV, capestre, potcoave si caramizi am prea multe.Imediat e gata grajdul.Multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Cami, spor la munca.
Azi m-am conformat cerintelor tale si ti-am trimis un cui.

Oti, azi am prestat clatite pufoase si ai mei au fost incantati de ele.

Fug sa spal vasele, apoi sa le fac fetelor baitza.

Va doresc o saptamana cat mai usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Adriana, ma bucur ca v-au placut. Tare de mult nu le-am prestat, ar cam fi cazul Eu azi am facut chicken parmezan(reteta de la sor'mea ) si primele mele placinte cu cartofi reusite. Ca desert musai si le facui dots. Le-am promis de ieri si Andrei atata m-a frecat azi pana le prestai. Amu sunt toti happy cu burtile intr-o parte doar eu sunt obo si hapy Cami, cam arut pe la noi. Ai grija cu zaharul, mai baga cate ceva dulce. la toate fetele.Dulciuri

Mergi la inceput