Condica salajencelor(106)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvana_salajan/silvana_salajan.jpg)
silvana_salajan spune:
Bai da mult stati voi la povesti Sper ca ati beut un cafei si pt mine
Eu avui azi o durere de cap ca nu am putut face nimic...
Acum astept sa vina seara sa vad ce ati facut voi.
Dulciuri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dianalaura/dianalaura.jpg)
dianalaura spune:
Oti, da mare fu durerea ta de cap, ca ajunse si la mine...de vreo 3 ceasuri ma doare...da no , ii vineri azi, ca atfel mergeam in Criseni sa-l schimb
Hai sa va arat ce tort am facut pana la urma pt fata asta..
diana de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Torturi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvana_salajan/silvana_salajan.jpg)
silvana_salajan spune:
Diana, simplu si de efect.Fetelor, va invit si eu la tortE pentru baiatul varului meu, azi face 8 ani. Dulciuri
![](images/user_woman.png)
Bimilit spune:
Citat: |
citat din mesajul lui silvana_salajan Diana, simplu si de efect. Fetelor, va invit si eu la tort E pentru baiatul varului meu, azi face 8 ani. ![]() ![]() Dulciuri |
![](pofticios.gif)
cine, varu face 8 ani?de ce?de insuratoare
![](icon_smile_big.gif)
Bimilit spune:
oti si noi il vrem pe bucsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.da mareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
.
silvana_salajan spune:
citat din mesajul lui Bimilit oti si noi il vrem pe bucsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ![]() ![]() ![]() |
![](icon_smile_big.gif)
dianaiulie2009 spune:
Salutare salajence !
Vad ca nimeni nu a scris nimic despre cum fu` la intalnire.
Va spun eu ... am fost asa : Bia,Maria, Giulia, sora Giuliei si subsemnata. Ne-am intalnit la hotel Transilvania care mie personal mi-a placut. Servirea a fost ok, mancarica idem. Am primit si desert din partea casei. Am sporovait destul de multe si cam putin , dupa parerea mea. Giulia si sora ei au trebuit sa mearga mai rpd asa ca dupa restaurant eu, Bia si Maria am tras si o tura de shoping prin K. Ajunsei acasa pe la ora 20 , cred. M-am trantit in pat si am "sforait" pana dimineatza. Cica m-ar fi cautat o vecina sa stam in povesti , dar eu dormeam tare bine asa k nu ma trezi colegu`
Ar fi tare fain daca am reusi sa ne vedem mai des, sa mai impartasim cate una-alta despre orice subiect. Sper sa reusim asta , precum la fel sper sa fim cat mai multe la intalnirile viitoare.
Fug sa sterg praful, sa spal parchetul, sa mai calc cate ceva si , daca mai am putere o sa mai intru si pe la voi ( ... daca oi avea ce ceti ).
P.S. Ati auzit ca a murit dr. Toth ?
Bimilit spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui silvana_salajan
![]() Dulciuri |
serios fata.
deci cand a vazut matei tortu a strigat bucsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.vreau bucsa mareeeeeeeeeeeeeee.
si eu care ma stresam sa ii faci tobe sau pian.ia ca-mi dadu planurile peste cap
![](icon_smile_big.gif)
Bimilit spune:
citat din mesajul lui dianaiulie2009 Salutare salajence ! Vad ca nimeni nu a scris nimic despre cum fu` la intalnire. Va spun eu ... am fost asa : Bia,Maria, Giulia, sora Giuliei si subsemnata. Ne-am intalnit la hotel Transilvania care mie personal mi-a placut. Servirea a fost ok, mancarica idem. Am primit si desert din partea casei. Am sporovait destul de multe si cam putin , dupa parerea mea. Giulia si sora ei au trebuit sa mearga mai rpd asa ca dupa restaurant eu, Bia si Maria am tras si o tura de shoping prin K. Ajunsei acasa pe la ora 20 , cred. M-am trantit in pat si am "sforait" pana dimineatza. Cica m-ar fi cautat o vecina sa stam in povesti , dar eu dormeam tare bine asa k nu ma trezi colegu` ![]() Ar fi tare fain daca am reusi sa ne vedem mai des, sa mai impartasim cate una-alta despre orice subiect. Sper sa reusim asta , precum la fel sper sa fim cat mai multe la intalnirile viitoare. Fug sa sterg praful, sa spal parchetul, sa mai calc cate ceva si , daca mai am putere o sa mai intru si pe la voi ( ... daca oi avea ce ceti ![]() P.S. Ati auzit ca a murit dr. Toth ? |
deci daaaaaaaaaaaaaaaaaaa,fu beton intalneala, cam scurta, da buna si asa.
sper sa repetam figura.
ar trebui sa ne facem un obicei.sa stabilim o zi pe luna cand sa ne vedem.
of,ma doare sufletul de plecarea dr toth dintre noi
![](plang.gif)
![](plang.gif)