Condica salajencelor(106)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Bai da mult stati voi la povesti Sper ca ati beut un cafei si pt mine Eu avui azi o durere de cap ca nu am putut face nimic... Acum astept sa vina seara sa vad ce ati facut voi. Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Oti, da mare fu durerea ta de cap, ca ajunse si la mine...de vreo 3 ceasuri ma doare...da no , ii vineri azi, ca atfel mergeam in Criseni sa-l schimb
Hai sa va arat ce tort am facut pana la urma pt fata asta..

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Mergi la inceput

Diana, simplu si de efect.Fetelor, va invit si eu la tortE pentru baiatul varului meu, azi face 8 ani. Dulciuri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Diana, simplu si de efect.

Fetelor, va invit si eu la tort
E pentru baiatul varului meu, azi face 8 ani.

Dulciuri

,betooooonnnnnnnnnnnnnnnnnnn.

cine, varu face 8 ani?de ce?de insuratoare?

Mergi la inceput

oti si noi il vrem pe bucsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.da mareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit
oti si noi il vrem pe bucsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.da mareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.Bimilit - soacra cu DOUA nurori!
seriossss????Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Salutare salajence !

Vad ca nimeni nu a scris nimic despre cum fu` la intalnire.
Va spun eu ... am fost asa : Bia,Maria, Giulia, sora Giuliei si subsemnata. Ne-am intalnit la hotel Transilvania care mie personal mi-a placut. Servirea a fost ok, mancarica idem. Am primit si desert din partea casei. Am sporovait destul de multe si cam putin , dupa parerea mea. Giulia si sora ei au trebuit sa mearga mai rpd asa ca dupa restaurant eu, Bia si Maria am tras si o tura de shoping prin K. Ajunsei acasa pe la ora 20 , cred. M-am trantit in pat si am "sforait" pana dimineatza. Cica m-ar fi cautat o vecina sa stam in povesti , dar eu dormeam tare bine asa k nu ma trezi colegu`
Ar fi tare fain daca am reusi sa ne vedem mai des, sa mai impartasim cate una-alta despre orice subiect. Sper sa reusim asta , precum la fel sper sa fim cat mai multe la intalnirile viitoare.
Fug sa sterg praful, sa spal parchetul, sa mai calc cate ceva si , daca mai am putere o sa mai intru si pe la voi ( ... daca oi avea ce ceti ).

P.S. Ati auzit ca a murit dr. Toth ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit

oti si noi il vrem pe bucsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.da mareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

seriossss????

Dulciuri

serios fata.
deci cand a vazut matei tortu a strigat bucsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.vreau bucsa mareeeeeeeeeeeeeee.

si eu care ma stresam sa ii faci tobe sau pian.ia ca-mi dadu planurile peste cap.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dianaiulie2009

Salutare salajence !

Vad ca nimeni nu a scris nimic despre cum fu` la intalnire.
Va spun eu ... am fost asa : Bia,Maria, Giulia, sora Giuliei si subsemnata. Ne-am intalnit la hotel Transilvania care mie personal mi-a placut. Servirea a fost ok, mancarica idem. Am primit si desert din partea casei. Am sporovait destul de multe si cam putin , dupa parerea mea. Giulia si sora ei au trebuit sa mearga mai rpd asa ca dupa restaurant eu, Bia si Maria am tras si o tura de shoping prin K. Ajunsei acasa pe la ora 20 , cred. M-am trantit in pat si am "sforait" pana dimineatza. Cica m-ar fi cautat o vecina sa stam in povesti , dar eu dormeam tare bine asa k nu ma trezi colegu`
Ar fi tare fain daca am reusi sa ne vedem mai des, sa mai impartasim cate una-alta despre orice subiect. Sper sa reusim asta , precum la fel sper sa fim cat mai multe la intalnirile viitoare.
Fug sa sterg praful, sa spal parchetul, sa mai calc cate ceva si , daca mai am putere o sa mai intru si pe la voi ( ... daca oi avea ce ceti ).

P.S. Ati auzit ca a murit dr. Toth ?

deci daaaaaaaaaaaaaaaaaaa,fu beton intalneala, cam scurta, da buna si asa.
sper sa repetam figura.
ar trebui sa ne facem un obicei.sa stabilim o zi pe luna cand sa ne vedem.

of,ma doare sufletul de plecarea dr toth dintre noi.a fost un om si un dr deosebit.sincer,nu cred ca zalau o sa mai aiba asa ceva.sper sa-i duca cineva munca si ideile mai departe.atat de tanar ne-a parasit.ma doare sufletul.sunt ravasita.

Mergi la inceput