fotbal,olimpiada 2010 si patinaj
Raspunsuri - Pagina 4
valentinag spune:
Am vazut si eu acum pe seara finala la perechi.Superb.
Mi-a placut mult de tot muzica pe care au patinat nemtii,si ridicarile lor spectaculoase rau.
De chinezi ce sa mai zic..mirifici,chiar daca au avut si ei mici greseli,au patinat minunat,dupa parerea mea au meritat din plin primele 2 locuri.
Pearl uite aici cateva informatii:
http://www.vancouver2010.com/olympic-figure-skating/
Edit:voi va dati seama,dupa prima oara in vreo 40 de ani,rusii nu-s pe podium.Ce-o fi acum pe ei!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
andacos spune:
Pearl,uite itzi mai pun si eu un link,sper sa nu fie acelasi cu al valentineidar sunt in mare goana!
http://www.vancouver2010.com/olympic-figure-skating/
Germania este pe primul loc(momentan)in topul pe natziuni cu 3 medalii de aur(ieri au cistigat aurul la bithlon cu Mgdalena Neuner si aur la sanie cu tatiana Hufner,si un argint la 500m patinaj viteza)!
ma enerveaza diferentza de fus orar(bine stiu ca si fetele de pe celelate continente gindesc la fel in cazul JO in Europa),dimineatza nu reusesc sa vad mai nimic,noaptea e prea tirziu,si am si o perioada foarte ocupata!
Astazi(daca am intzeles bine)debuteaza Plushenko pe gheatza canadiana!
Dana
valentinag spune:
Din pacate Zoltan nu s-a calificat pentru programul liber,a prins abia penultimul loc,dar asta nu inseamna ca nu merita felicitarile noastre si pentru asta,este o performanta numai c-a ajuns la olimpiada!
De la 8 seara incepe proba de biatlon 15 km,s-o vedem pe Eva ce face,sper la o medalie!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
crinuta spune:
Fetelor, exista inregistrari video pe vreun site cu proba de perechi? M-ar interesa sa il vad si pe Plushenko la programul scurt.
Cand e programul liber?
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=hcq4pnMzTRM&NR=1" target="_blank">Faustina's life"
valentinag spune:
Uau,ce traseu frumos a facut eva pana cum,superba.
Crinuta,nu stiu daca gasesti pe undeva inregistrari,stiu doar ca programul liber e maine!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
roli25 spune:
Vazand titlul, am deschis topicul sa spun si eu in gura mare cat ma enerveaza fotbalul asta care ni se baga pe gat pe toate programele si emisiunile de sport si cand colo vad ca de atata ura ati cotit-o spre sporturi de iarna . Astea da, sunt preferatele mele si ma uit cu mare incantare la olimpiada.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
pearl84 spune:
Eu astept sa vad toate programele pe youtube..ce sa fac daca satelitul s-a gasit sa nu mearga tocmai acum! Inca nu le-a postat nimeni...sper ca in cateva zile totusi.
Si acum ma roade curiozitatea rau sa vad cum au patinat "partile adverse", aka Plushenko si Lysacek (oare am csris corect numele....?)
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
valentinag spune:
Mie personal nu mi-a,placut americanul,nu m-a atras muzica,nu cum a patinat,desi a facut-o corect,nu-s ce sa zic,fara sare si piper dupa parerea mea.Nici plushenko n-a fost in cea mai buna forma a lui,cam crispat asa,sau asa am perceput eu,in schimb japonezul a fost superb.Muzica,patinaj,atmosfera,actorie,superb.Nu cred ca am mai vazut vreodata un patinator japonez,care sa patineze atat de bine,din toate punctele de vedere.
Daca era dupa mine,clasamentul era cu totul altfel.
Am vazut ieri si programul scurt la proba de dans,foarte frumoase majoritatea programelor,in noaptea asta e finala,dar nu cred ca ma pot trezi,o s-o vad maine in reluare.
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
andacos spune:
Eu n-am vazut din pacate patinajul !Sper ca macar la proba d eperechi s afiu mai norocoasa!Orele d etransmisie sunt imposibile ,iar saptamina trecuta a fost cumplita asa ca nici reluarile n-au intrat in calcul!
ieri,gold pentru Magdalena Neuner si bronz poentru Simone Hauswald,la biathlon!Daca mai cistiga o medalia la stafeta,Magdalena Neuner ar putea deveni cea mai medaliata atleta la o olimpiada de iarna!
Aur si argint la bob 2 persoane!
Am vazut aseara o noua disciplina,n-am retzinut exact cum s enumeste am s acaut si am sa va scriu,care mi9e mi-a placut tare mult!Skicross parca se numeste dar nu-s sigura!
Caut si va spun!
Dana
editez sa corectez denumirea sportuluisi sa va pun un video cu el!
valentinag spune:
Am vazut azi programul original la dans,rusii nu m-au impresionat,chiar nasol dansul lor,in schimb canadienii,Moir si Virtue, au dansat sublim!M-a impresionat si muzica aleasa,si tinuta lor,si ce-au exprimat, sublim.Sper ca ei sa castige proba,vedem in noaptea asta!
O bila neagra cuplului american Belbin si Agosto, si coregrafului lor,mai ales.Au dansat pe ciocarlia, pe rapsodia lui Enescu o buna bucata de timp,si au prezentat-o ca folclor moldovenesc?????Frate,daca auzi o melodie care iti place,cauta macar cu goagle si vezi naibii cine a compus-o,nu-i face tu o prezentare,ca asa si ti se pare tie.Sper sa nu urce pe podium!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea