fotbal,olimpiada 2010 si patinaj
Raspunsuri - Pagina 3
andacos spune:
si eu ma uit la sarituri(altfel se nzmeste disciplina dar nu stiu cum,ca e combinata cu ski),apoi biathlon!
Valentina,chiar m-as bucura ca Eva noastra sa fie pe 14,eu nu stiu de ce am retzinut 20!![]()
valentinag spune:
Dana,a,uite aici despre Eva:
http://www.mediafax.ro/sport/eva-tofalvi-locul-14-in-proba-de-sprint-7-5-kilometri-la-jo-5514872/
De maine incepe si patinajul,programul scurt la perechi,yupiii!
"La vita e bella" 

www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
andacos spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui valentinag Dana,a,uite aici despre Eva: http://www.mediafax.ro/sport/eva-tofalvi-locul-14-in-proba-de-sprint-7-5-kilometri-la-jo-5514872/ De maine incepe si patinajul,programul scurt la perechi,yupiii! "La vita e bella" ![]() ![]() ![]() www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made De mancare Dulciuri Din gradina mea |
multzumesc de link!
ma bucur pentru performantza ei!
Ingrozitoare vreme astazi la intrecerile biathletzilor!Motiv de frustrari si rateuri mari!Evolujtzii sub nivelulk obisnuit!
In seara/noaptea asta intrecerile de sanie,hochei feminin si da incepe patinajul!
Dana
andacos spune:
Argint pentru Germania la 5000m patinaj viteza!
mari sanse de aur si argint la sanie !
andacos spune:
Tocmai am auzit la stiri ca si o romanca s-a rasturnat cu sania in acelasi canal unde a decedat si atletul georgian!Din fericire e ok!##
este totusi o greseala de proiectare in acest canal,initzial a fost proiectat pentru cca 130 km/h,in realitate se ajunge la 150 km/h!
Dana
valentinag spune:
Dana,si a noastra tot la antrenamente a cazut,bine ca este ok.
"La vita e bella" 

www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
crinuta spune:
Fetelor, cand este patinaj?
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=hcq4pnMzTRM&NR=1" target="_blank">Faustina's life"
andacos spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crinuta Fetelor, cand este patinaj? Crinuta si RayanFara Dumnezeu nimic nu e. Cine se increde in sine, cade rau! www.youtube.com/watch?v=hcq4pnMzTRM&NR=1" target="_blank">Faustina's life" La noi au transmis astazi la 12,35(ora Germaniei9dare u nu am vazut d9in pacate! La ora 2 (ora Germaniei )iar transmit patinaj dar nu stiu miine cind este inregistrarea! Dana |
andacos spune:
Eu am vazut finala acum dimineatza la proba de perechi si m-a impresionat tare de tot evolutzia cistigatorilor!
Impresionant!
Dana
pearl84 spune:
Eu nu am putut sa vad..acuma daca am gasit in sfarsit programul patinajului pe rai...nu mergea satelitul azi dimineata cand am venit de la munca
. Ma enerveaza de nu mai pot..cat am asteptat olimpiada asta si acum...
Maine dimineata este iar patinaj..o sa las tv-ul deschis pe italieni..sa vedem, poate asa merge.
Andacos, zi mai multe detalii despre proba de perechi..cine a castigat?
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.