fotbal,olimpiada 2010 si patinaj
Raspunsuri - Pagina 3
andacos spune:
si eu ma uit la sarituri(altfel se nzmeste disciplina dar nu stiu cum,ca e combinata cu ski),apoi biathlon!
Valentina,chiar m-as bucura ca Eva noastra sa fie pe 14,eu nu stiu de ce am retzinut 20!
valentinag spune:
Dana,a,uite aici despre Eva:
http://www.mediafax.ro/sport/eva-tofalvi-locul-14-in-proba-de-sprint-7-5-kilometri-la-jo-5514872/
De maine incepe si patinajul,programul scurt la perechi,yupiii!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valentinag Dana,a,uite aici despre Eva: http://www.mediafax.ro/sport/eva-tofalvi-locul-14-in-proba-de-sprint-7-5-kilometri-la-jo-5514872/ De maine incepe si patinajul,programul scurt la perechi,yupiii! "La vita e bella" www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made De mancare Dulciuri Din gradina mea |
multzumesc de link!
ma bucur pentru performantza ei!
Ingrozitoare vreme astazi la intrecerile biathletzilor!Motiv de frustrari si rateuri mari!Evolujtzii sub nivelulk obisnuit!
In seara/noaptea asta intrecerile de sanie,hochei feminin si da incepe patinajul!
Dana
andacos spune:
Argint pentru Germania la 5000m patinaj viteza!
mari sanse de aur si argint la sanie !
andacos spune:
Tocmai am auzit la stiri ca si o romanca s-a rasturnat cu sania in acelasi canal unde a decedat si atletul georgian!Din fericire e ok!##
este totusi o greseala de proiectare in acest canal,initzial a fost proiectat pentru cca 130 km/h,in realitate se ajunge la 150 km/h!
Dana
valentinag spune:
Dana,si a noastra tot la antrenamente a cazut,bine ca este ok.
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
crinuta spune:
Fetelor, cand este patinaj?
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=hcq4pnMzTRM&NR=1" target="_blank">Faustina's life"
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crinuta Fetelor, cand este patinaj? Crinuta si Rayan Fara Dumnezeu nimic nu e. Cine se increde in sine, cade rau! www.youtube.com/watch?v=hcq4pnMzTRM&NR=1" target="_blank">Faustina's life" La noi au transmis astazi la 12,35(ora Germaniei9dare u nu am vazut d9in pacate! La ora 2 (ora Germaniei )iar transmit patinaj dar nu stiu miine cind este inregistrarea! Dana |
andacos spune:
Eu am vazut finala acum dimineatza la proba de perechi si m-a impresionat tare de tot evolutzia cistigatorilor!
Impresionant!
Dana
pearl84 spune:
Eu nu am putut sa vad..acuma daca am gasit in sfarsit programul patinajului pe rai...nu mergea satelitul azi dimineata cand am venit de la munca. Ma enerveaza de nu mai pot..cat am asteptat olimpiada asta si acum...
Maine dimineata este iar patinaj..o sa las tv-ul deschis pe italieni..sa vedem, poate asa merge.
Andacos, zi mai multe detalii despre proba de perechi..cine a castigat?
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.