fotbal,olimpiada 2010 si patinaj
Raspunsuri - Pagina 2
pearl84 spune:
Cred ca Crinuta se referea la proba de dans pe gheata, cum ca a dezamagit-o....Acum, la proba de dans nu prea sunt elemente tehnice dificile si de aceea nu e asa spectaculoasa. Chiar si asa, fara sarituri si alte alea, mie imi place pt ca imbina perfect sportul cu arta.
Nush de ce , mie nu-mi place Joubert defel..M-am bucurat de revenirea lui Plushenko si pt ca am stiut ca ii taie "nasul" francezului.
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
valentinag spune:
Ati vazut cine a castigat Australian Open?Federer rules!
Pearl,m-am inselat,pe 12 incep JO,nu pe 15.
Abia astept!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
andacos spune:
sa ma trecetzi si pe mine pe lista fun-ilor sporturilor albe!
Si eu abia astept s ainceapa olimpiada,sper sa vad cit mai mult din ea!Si eu iubesc patinajul din pacate televiziunile nemtzesti nu transmit!(doar eurosportul dar uite acum am ratat!Au campionatele europene?)
Dana
andacos spune:
Tot eu!
N-am stiut ca plushenko a revenit pe gheatza iar joubert n-a excelat nici la mondialele din martie anul trecut!
Amatori de biathlon sunt?
Dana
valentinag spune:
Dana,eu la europsort am vazut CE de patinaj.La biathlon nu ma uit in mod special.
Am vazut sambata parca un interviu cu patinatorul nostru Zoltan Kelemen si cu antrenorul lui Cornel Gheorghe,tare frumos au vorbit,cu explicatii despre program si tot tacamul,sper ca Zoli, sa faca o figura foarte frumoasa si la olimpiada!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
pearl84 spune:
Mersi, am auzit si eu pana la urma la tv ca e in 12. Acum mi-am verificat orarul...sper din inima sa nu fie proba masculina in 14 sau/si in 15..ca voi fi la munca!
Si eu sper ca Zoltan sa ne arate un program frumos si, oricum, sa fim mandri de el ca participa si se straduie.
La tenis nu ma pricep deloc..mi se pare plicticos (desigur, pe nedrept)..din cauza ca nu il inteleg.
In schimb ma uit la K-1...din cauza sotului. A catadicsit sa-mi explice si acum ma uit chiar cu interes.
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
andacos spune:
Deci e cazul sa reanimam subiectul!
A inceput Oliampada!
Din pacate eu nu voi vedea ceremonia de deschidere,merg la munca!Intrecerile incep in jurul orei 10 ora Germaniei,sper s anu fiu obosita si sa ma pot bucura de ele!
Astazi este prima intrcere a biathletelor!Tzin pumnii pentru romance sinemtzoaice!(din pacatre Romania nu e prezenta la nivel de medalii,biathletele romance sunt insa prezente)
Dana
pearl84 spune:
Nici eu nu am prins ceremonia..si orice ar fi azi si maine nu pot vedea ca merg de noapte la munca!
Nu stiti vreuna din voi programul de pe rai sport??..L-am cautat pe net, dar nu am gasit...ca eu numai pe asta mai am sanse sa vad patinajul.
Pearl
andacos spune:
Eu am fost extrem d eobosita si am mai avut si altele d eterminat asa ca nu am urmarit cam tot ce s-a transmis!(la o ora destul de tirzie)
Germania a luat argintul la biathlon cu Mgadalena Neuner,romanca noastra(extrem de apreciata de comentatorii nemtzi ,fara baza materiala corespunzatoare si totusi cu o evolutzie extrem de buna)Eva Tofalvi a ocupat locul 20!
Jocurile asa cum stitzi probabil au fost umbrite de decesul athletului georgian,pacat,mare pacat de asa ceva!
Au mai fost ski springen (germania locul 5),cam asta am vazut eu!
Nu pot s anu remarc vremea ploioasa din vancouvert si imprejurimi!
Nu stiu ce alte competitzii sunt astazi,insa stiu ca biathletzii(masculii de data asta)se intrec la orele serii in Europa!
Dana
valentinag spune:
Am ratat ceremonia de deschidere,dar deja sunt pe pozitii!Ma uit la sarituri acum.
Dana,cum e ma Eva tofalvi pe 20,eu am inteles ca pe 14.
Si chiar asa,ce vreme urata in Canada,dar tot le invidiez pe canadience,care pot vedea live jocurile astea.
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea