Mamici si Gravidute Italia (65)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

'neata!

una speciala pt. snow
ma bucur ca nu ne'ai uitat...

revin scz...

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video

Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Bunaaaaaaaaa cafeluta

Ce de bancuri Stefi, m-am inveselit si nu mai am spor de curatenie

Ely iti multumesc mult, sper sa aiba noroc

Bionda nu te lasa si apucate de scoala de soferi, nu faci nik fara masina , iti da un pic de autonomie

Am avut ceva de lucru saptaman asta...nu mai zic de control lectii si neaparat vreau sa termin astazi cu invitatiile baiatului ptr comunione...adik alege modelul, hartie etc si am gasit si o poezioara despre viata-Vivi la vita (Madrea Teresa)va las cateva strofe
La vita e' bellezza, ammirala
La vita e' un dovere, compilo
La vita e' amore, godine
La vita e'tritezza ,superala
La vita e' felicita, meritala
La vita e' vita, difendila
am devenit filosoafa

numai bine

Mergi la inceput

Snow spor la munca

Nafi ma bucr ca ai numai vesti bune de nazdravanel Riccardo

Stefi apropo de dulciuri...vroiam o reteta scurta ,rapida ptr gogosi ...unt, oua, faina, lapte si drojdie, dar nu a crescut
Ai vreo reteta mai "crescatoare"??

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bionda

Mersi mult Ioana habar nu aveam ca inscrierile se fac asa de devreme.io ma gandeam ca in vara, toantaaa

Slimatei dar chiar asa ma gandeam unde ai disparut

Roxali/la tupa hupa te mai duci?

Restul de fete unde sunteti? Ia hai treci la apel ca avem de dezbatut probleme serioase

Tupa-tupa fiind palestra(sala)?? nu ma mai duc din oct de cand mi-a expirat abonamentul...imi era frica ca urla dansul in lipsa mea ,dar si ptr ca avea lectii multe juniorul
Off ,dar imi lipseste mult era o super descarcare + ca am inceput sa pun si a doare mijlocul

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

Mergi la inceput

cam tarziu..si acum pe fuga dar am revenit

raluca...daca nu-l lasi sa creasca prea mult..nu iti iese rau..(cu reteta mea..blatul iti va iesi mai "biscotat" sa-i zic asa...uneori noi nu avem rabdare sa-l lasam sa creasca si mai facem si asa..nu iese rau...dar ma bucur ca am cuptorul bun...si ne mai ajuta si el uneori adica mai reuseste sa creasca cate ceva in cuptor..dar in teorie nu se face asa.. se lasa mami, la crescut chiar si'n frigider uneoriexemplu....
fac aluatul dimineatza devreme..caci nu am chef sa-l astept sa creasca si-l pun in frigider...la ameaza sau seara il scot il las un pic langa aragaz sa se incalzeasca ,putin,(asta ca sa nu-mi congelez mainile) intind aluatul si-l mai las un pic la odihnit..
faina eu folosesc oricare tip00..normala...
imi aduc aminte cand am fost in ro ca am cumparat si facut cu faina pt cozonaci...mamaaaa ce bun a iesit aluatul...

si acum ca tot sunt in tema...

ali cum mami sa nu creasca?
esti sigura ca ai pus drojdie?
cat l-ai lasat?
acum lasat aparte, faza cu frigiderul meueu sunt un specimen aparte...

se spune ca odata aluatul facut se pune la cald..
aaa ...si in teorie drojdia se dizolva cu apa calda...iar la framantat se foloseste apa/lapte caldutz....(bunica mea adauga si un varf de zahar cand pune la dizolvat drojdia ,dar nu am inteles de ce caci mie imi iese sempre moscio aluatul cand fac asa...am incercat-o si pe asta..asa ca prefer metoda mea..apa receee)

acum depinde de fiecare cum se gaseste..dar pana nu incerci mai multe metode sa vezi cu care te gasesti mai bine nu ai de unde sa stii...

imi pare rau ca anul asta nu am reusit sa-mi fac frappe si castagniole "fate in casa"..sincer nici nu aveam reteta dar nicvi nu m-am chinuit sa o caut...
poate am mai multa inspiratie la anul

de palestra meglio che non ce ne parliammo...si mie cat imi lipseste...dar ce sa-i faci asta e....

la filozoafa ocupata
si mai multi la adorabili tai copilasi
o sa fie o comuniune fori dal comune..la cat te impegni
abia astept pozici

nafi ma bucur ca Ricacrdo e bine si sunteti bine amadoi..sa-ti traiasca "buzatul"
DD ajuta sa fie totul bine pan' la capat!
ai gasit cresa?
ali faina poezioara cu "La vita!"

snow ma bucur ca esti satisfacuta de job...ramane deci sa-i gasiti si micutului "munca" sper sa gasiti gradinita adapta pt el !

va pup fetelor...nu am raspuns cum as fi vrut..pe fuga..dar

o saptamana placuta ! ca we a trecut...

numai bine!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Neata!

Roxali- ai ghicit,tupa-hupa e palestra

Ma cert intruna cu sotul meu referitor la patente, ma acuxa ca as fi egoista ca ma gandesc doar la mine(nik adevarat* permisul nu este un moft de-al meu actual ci o necesitate,masina sta in garaj iar eu merg pe ploaie sau cu busul sa fac piata.Inteleg ca nu ne descurcam cu banii dar cred ca nu o sa ii avem niciodata sau mai bn zis nik nu o sa zicem *fac asta ca am,tot timpul lasa alta data ca acum nu prea avem* imi pare rau ca zic asta dar cateodata am impresia ca,casnicia ma coborat ca om*intel vb* si ca femeie

Pe noi ne-au invadat furnicile,m0am sat sa dau cu spray de gandaci,nu putem sa scapam de ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui bionda

Neata!

Roxali- ai ghicit,tupa-hupa e palestra

Ma cert intruna cu sotul meu referitor la patente, ma acuxa ca as fi egoista ca ma gandesc doar la mine(nik adevarat* permisul nu este un moft de-al meu actual ci o necesitate,masina sta in garaj iar eu merg pe ploaie sau cu busul sa fac piata.Inteleg ca nu ne descurcam cu banii dar cred ca nu o sa ii avem niciodata sau mai bn zis nik nu o sa zicem *fac asta ca am,tot timpul lasa alta data ca acum nu prea avem* imi pare rau ca zic asta dar cateodata am impresia ca,casnicia ma coborat ca om*intel vb* si ca femeie

Pe noi ne-au invadat furnicile,m0am sat sa dau cu spray de gandaci,nu putem sa scapam de ele

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

Bionda,daca vrei facem schimb..eu am patentul dar nu masina,o zi una o zi alta
Pana i9n sept avem banii arvuniti...in aprilie am botezul sorei mele la spania ,apoi tre sa mai facem o tura in ro pt niste acte...apoi vine vara bine-mi pare,mergem la mare,deja banutii ii punem la pusculita lui cris,apoi iar in tara la sf lui august,si cu toate astea sa nu uitam de ziua laui Cris de pe 14 martie,si a mea de pe 11 augus..plus o masina la vreo 4000 din tara,pt mine logic,ca trebuie sa ne m,ai ridicam si noi ca femei,vb biondei,ca altfel,toti cred ca suntem niste masini de facut copii,menaj si bucatarie..
am terminat cu raceala cu micutul,sotul e bine cu mana,acum astept timpul frumos sa zburd cu fiumeo prin parcuri...piscine...

PROPUNERE

-CINE VREA SA MICSORAM LISTA DE PRIMA PAGINA,SI ASA SUNTEM DOAR PUTINE MAMICI LA APEL,plus ca pe unele nici nu le cunoc de un an juma de cand sunt eu activa aici pe DC!!!

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare,iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna ziua fetelor!

N-am fost prezenta la cafelutza de dimineata ptr ca a trebuit sa merg la cursul preparto (3 ore ). Azi am discutat despre alaptare. A fost destul de interesant...am bagat la cap tot ce a spus doctorita...acum ramane de vazut daca voi avea si lapte...Nu ca as avea vreun motiv sa cred ca nu voi avea, dar din cate am inteles se poate intampla sa vina putin sau sa nu fie de calitate si atunci trebuie sa treci pe artificial oricum...Eu sper sa nu fie cazul!!

Slimatei...mersi ptr felicitari! abia astept sa-mi vad buzatul!

Cat despre cresa cred ca era alticineva care cauta. am dat si eu o tura pe net sa vad care-i situatia din moment ce sunt deschise inscrierile ptr copii nascuti pana pe 31 mai 2010, dar cum zicea si sotul meu...mi se pare un pic ciudat sa caut gradi cand copilul nici nu e nascut!

Apoi noi vrem sa ne cumparam casa si inca nu ne-am decis ptr una , asa ca nici nu stim in ce zona a orasului vom sta...Cum eu nu lucrez, nu vad graba sa-l dau la asilo nido asa ca voi decide sa-l dau doar cand imi voi gasi un job care sa merite efortul si atunci vom gasi un asilo.

In rest toate bune...o sa va tin la curent cu noutatile!
Va imbratisez si va doresc o saptamana cat mai buna!

33 + Riccardo

Mergi la inceput

'seara!
la apel

biondo sper ca nu te'ai suparat pe mine...imi dadeam si eu cu parerea...
ai dreptate in cazul asta..eu credeam ca aveti doar o perioada "criza".. si speram ca va trece de asta te sfatuiam sa mai astepti... dar in cazul in care "criza" e mereu..cum te inteleg..parca ma vad in oglinda..
atunci pune ti, mami ambitia..si la treaba!

mult succes si nu te lasa...la urma ai sa vezi ce satisfacuta si implinita ai sa fii de succesele tale...si cum iti vei schimba starea de spirit...si stii unde veio vedea? din comportamentul lui Albert
imi aduc aminte cat de eram eu..si cum vroiam sa renunt...credeam ca nu voi conduce niciodata..aveam o frica...am avut noroc de soatza ca mereu m-a incurajat sa urc mereu la volan si sa ma duc...spre ex:uneori o facea anumit ...daca tb sa merg undeva ...se facea ca nu poate ca,etc...mi-a luat si ore de conducere...si uite asa a tb sa-mi fac curaj sa ma urc...

dar in cazul tau presupun ca tu tb sa fii cea care tb sa insiste si sa isi faca curaj ..nu o sa fie usor la inceput..sau poate o sa-ti fie..depinde de caracter....dar sa nu uiti ca odata inceput sa nu dai inapoi..tinete tare..sau cum spune o matusa de'a mea...
Fii batzoasa!

papa buuun

Mergi la inceput

biondo..
stiu ce vrei sa spui cu nivelul coborat..nu numai de la casnicie se trage si de la faptul ca ai devenit mamica..nu ne mai simtim independente...ormai suntem legate si nu putem misca cum am vrea...totul pleaca si se rezuma doar la bb...
de aici ies multe frustrari,etc..
nu zic ca nu's fericita..
dar uneori am simtit si eu ca nu se schimba nimic... si parca cele mai multe realizari le'am facut cand eram dom'soara...
daca stai si gandesti la rece...cam asa e...cand esti liber si nu ai de impartit nimic cu nimeni..nici greutati...dar nici bucurii(uneori) ...si'ti vine pe chelie ,ca vrei sa-ti faci ceva sau sa-ti cumperi ceva..esti libera sa o faci...acum nu se mai poate..tb sa dai raportul..sa ceri permisiunea...si mai mereu se intampla cate ceva sa nu poti(acum avem chirie,mai nou copii care le tb ,etc)
...cei drept..eu pot sa-ti spun ca am facut scoala de soferi cand eram la mama fata...ca dealtfel...cine stie daca mai apucam

cum mami te'au inundat furnicile?
eu una chiar ma gandeam zilele trecute la calvarul care tb sa-l suportam in fiecare vara cu furnicile...dar cand te'am citit..m'a si trecut fiorii...nu de pe'acuma o fi de la ploaie..saracile..nu mai au unde sa se adaposteasca
..la noi am vazut ca ne incerca melcii

papa buuun

Mergi la inceput