Mamici si Gravidute Italia (65)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Buna,fetele

Stefi,"Original marines" i-am luat in cateva randuri lui Anais si am fost foarte multumita..pt primavara mai are pregatit un teanc,de la ultimele reduceri
Faine inimioarele tale de sf Valentin,mi-ar fi placut si mie sa fac ceva,dar n-am avut inspiratie si nici talentul nu da pe dinafara...

Apropo..cine imi da o reteta buna de blat de pizza???Care sa iasa in orice conditii (si de antitalent)

La noi s-a incalzit vremea,azi 9 grade,abia astept primavara!

Bionda,mie si acum mi se rupe sufletul ca as putea-o da pe Anais la cresa/gradiAm zis ca o tin pana la 3 ani acasa,mai ales ca de acolo aduce microbei si bb2 risca sa se betegeasca!

Katia,felicitari pt noua casuta.Cum e??Tot aproape de mare?

Snow,nici un semn,nimic?Ia mai zi ceva de viata in Romanica,Ale sau noul job

V-am pupat,gagici,pe toate,fara exceptie!

Raluca

de Anais Iasmina si +14

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

nelia multa sanatate lui tati vostru !
si puisorului sa se faca bine!

Citat:
citat din mesajul lui bionda
...dar am nenorocul sa am un copil mai plagacios si mai lenes

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

ntz,ntz,ntz, mami, nu se spune asa...

copilasul tau e foarte atasat probabil de tine si te vrea mereu aproape....cu totii avem momente mai urate(chiar si noi mariii)
in spatele tuturor starilor ciudate se ascunde ceva care te deranjeaza..fie ca-ti dai seama, fie ca nu...
nu vezi caci cateodata ne simtim aiurea tare si frustrate si nu intelegem de ce? dar defapt inauntru nostru ne macina cate ceva..ca ori nu am reusit sa ne rezolvam niste prob. ce ne'am propus..motivele pt care Albert e mai marait pot fi multe...
-in primul rand, cred ca stii, ca inconstient...
chiar daca nu-ti dai seama..ii poti transmite anumite stari de'a tale(doar sunteti in simbioza)tramite nemultumirile tale
el nu poate percepe anumite mesaje subtile ce ii ajung din adancal sufletului tau...nu le poate descifra...si uite asa devin maraici si plangaciosi... e doar teoria mea..sper sa nu te superi ..
eu una am experimentat cu stefi ..cand intr-adevar eu stau bine , se simte si se vede...uneori nici nu vrea sa ma bage in seama..vrea sa se joace singura..dar cand ma simte ca ceva nu e in regula..eu pot sa-i zambesc si sa rad cu ea, cat vreau.. ea devine plangacioasa..nimic nu-i convine..etc..

iar lenes ...fiecare copilas isi are ritmul sa
u..eu ca stefi abia pe la 1 an si 2 luni abia s-a ridicat si ea... si a luat-o la picior (foarte incet la inceput..abia pe la un an jumate de imi calca bine in picioare)ce ar fi tb sa spun?

ioana stiu ca nu-ti plac pisicile...scuze ti'as fi pus ceva cu catelusi special pt tine
dar azi imi merge prost netul... si asa ma tem ca nu o sa reusesc sa trimit mesajul la voi... sper sa nu se piarda pe drum
ma bucur ca va merg tb..si ma bucur tare sa aud ca esti fericita...felicitari!

multumim de complimente
deci am si dovezi ca stau muuuult mai bine..di cappocia
de ce tb sa umbli iar pt gradi?

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video

Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

raluka in general sigur sunt buni original marines....dar ultima data i-am luat niste adidasi ..si mi se par cam greluti asa..nu ma prea pricep eu..daca merge bine..dar stiu ca ea ii prefera tare mult... ori eu am "paranoia" ca oi fi platit prea putin pe ei..si nu's buni

hai ca-mi fac timp desi nu prea am la ora asta..sa-ti dau o reteta de pizza care sigur nu da gres..acum depinde si de cuptor...
depinde si cum vrei blatul...mie una nu-mi place inalt...
stranu' e ca eu nu am pus nici o poza cu "pizzele mele" as fi vrut sa iti arat o poza....

eu pun asa dar uneori si la oki..nu le cantaresc
-la 1 kil de faina ...
-un kub de drojdie, sare ,ulei(pref. de masline) min. 50 ml

acum blatul e f.simplu..depinde cred si de faina, de ce alt ceva ar putea sa mai depinda..ar tb sa iasa bine..in orice conditie...
eu imi aduc aminte ca atunci cand imi ramanea prea mult aluat si nu mai aveam chef in ziua aia sa-l fac...il puneam in frigider si reluam operatiunea a doua zi... mama ce
oki a facut maica'mea cand a vazut..cum mama ca se strica
cei drept am avut ocazia sa muncesc ca pizzetar aici... si sa vezi ce'ti mai creste aluatul si'n frigider a doua zi zici ca l-ai tinut la caldura de da' prin afara

apropo de primavara..eu deja astept vara

v-am pupat pe toate si sper sa mai revin cat mai curand!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

papa buuun

Mergi la inceput

raluca am uitat sa-ti spun ca ai imbarazzo de la scelta..
daca intinzi bine aluatul iti iese subtire (depinde cat crezi tu...in general e bine sa-ti faci propriiile experientze...basta ca faci o data si vezi cum iti iese si dupa te adaptezi si reglementezi)
iar daca il lasi un pic mai grosut ..ai posibilitatea sa crezi ca mananci chiar paine...depinde acum..tu probeaza ca nu ai ce strica multe ingrediente

cat despre inspiratie cu inimioare multumim
dar nu am fost singura..le'am facut in doi
am avut ajutor soatza
dar pan' la urma ...era mancare normala care aveam chef sa mananc si le'am facut in forma de inimioare..nimic de special
acum chiar ca am fugit...

va

papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna seara fetelor!

Azi am fost tot pe fuga...asa ca am trecut doar sa va salut. Am luat rezultatele de la analize. hemoglobina 11. deci se pare ca stam bine la capitolul anemie.
Maine ma duc la morfo' sa vedem cat a crescut Riccardo
O sa revin cu detaliile de rigoare maine seara (progamarea la ginecolog e la oa 15.00).
Si eu am luat astazi cateva bluzitze ptr bebe.
am fugit...ne ducem la restaurantul mexican in seara asta!

Pupicei si noapte buna!

33 + Riccardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Neata!

Am profitat si eu cat am putut de saldi si i-am luat lui AN niste treninguri,bluzoane si pantalonasi iar pt mine doar doua tricouri

La noi ploua mi-a stricat toate planurile,dupa cum va ziceam vroiam sa merg sa ma interesez de cresa,poate maine o sa fie o zi mai buna sper cu muuuuulllttttt soare si o sa dau o fuga sa vad ce si cum cu cresele astea.

O zi buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Iar ati fugit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui bionda

Iar ati fugit?

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

Da..dar cu treburi importante!

In primul rand...Buna seara tuturor!

Acum am ajuns acasa ( ploua urat rau!!) dar soarele e in noutatile de la doctor! Am facut ecografia de trimestrul III si a rezultat:
- analizele la sange si urina ok deci nu mi-a prescris vitamine sau alte suplimente
- colul bine inchis
- placenta ok
- bebe si-a facut temele si e deja in pozitie de start, cu capul in jos; e mai maricel cu o saptamana, are 43 cm si 2.200 kg; pe langa asta e un buzat

Mi-a spus ca nu trebuie sa ma tem de nasterea naturala ptr ca am bazinul pefect ptr asta si tesuturile f bune.

Mai putin multumit a fost de faptul ca am lut 12 kg in loc de 10 kg cat ar fi fost ideal si mi-a recomandat sa renunt la dulciuri .

O seara buna fetelor si un weekend cat mai relaxant si plcut!

33 + Riccardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Stefi,multam..dar lasi la crescut aluatul sau il folosesti direct?Ce fel de faina folosesti tu?Aici prea multe posibilitati nu sunt,dar am vazut una de pizza..Trebuie sa-ti spun ca am mai incercat o data sa fac,dar a avut un gust super dubios..bleah.E drept ca nu mai stiu ce am pus in el,era o reteta de pe net.

Nafi,felicitari pt baietelul zdravan si pozitionat cum trebuie!Eu imi amintesc ca am simtit cand s-a intors Anais in burtica...

V-am pupat,fug la frigider!!!

Raluca

de Anais Iasmina si +14

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns snowbunny spune:

fetelor eu de cand cu munca cam greu sa dau pe forumuri...saptamana trecuta m-a adormit pushtiu in fiecare zi

Ce sa va zic de mine..la noul job e ok...foarte ok...ma simt minunat am colegi super Ajung terminata acasa dar ...macar muncesc si eu ma simt altfel
Alex e ok creshte etc...perle toata ziua...dragoste si nazbatii.In ultimul timp e f suparat.Zice ca vrea si el la munca..Maine ma duc sa vad o gradinita ptr el.

Fetelor va pup si mai revin maine poimaine caci nu mai pot sunt rupta de oboseala va pup pe toate

Mergi la inceput