Mamici si Gravidute Italia (65)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Bionda-a mea a avut 1 an si 2 luni cind a mers prima data la gradi
gindeste-te ca o sa fie perioada de acomodare,e normal sa plinga cind il duci pina se invta cu ambientul si persoanele noi,tu o sa ai inima cit un purice de emotii si o sa ai senzatia de abandon...asa parca l-ai lasa cine stie unde....e chestie de obisnuinta si la tine si cind vezi ca plinge te simti vinovata de parca cine stie ce i-ai face dar e spre binele lor asa ca nu te agita prea tare ai sa treci peste asta,e normal sa fie asa
la noi au fost 2 ani la rind acum sa vedem din septembrie cum facem dar perioada de acomodare necesita oricunde l-ai duce la gradi,asilo,etc...
sint tot felul de sentimente amestecate dar fii tare nu te lasa ca rau nu-i faci ca-l duci la gradi
incepe sa te interesezi la cresa statala,la mine in zona pt asilo nido se fac inscrierile in luna martie iar pt astia maricei in luna ian-feb
cauta din timp care iti convine
spor la treburi,eu pregatesc pitica si dam o tura ca vad ca e putin soare asa printre nori
azi parca mi-e somn si am o lene de nu am chef de nimic,as dormiiii

Mami de Giulia 20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

wow..ce surpriza...ioana ma bucur ca ati reusit sa va sistemati (si ai revenit in fortza printre noi)
si ma bucur ca Giuliei nu-i lipseste vechia casa si s-a acomodat rapid...asta din ce am mai retinut ca ai scris..ma duc sa vad ce ati mai scris.. revin cu comentarii..

va las cafeluza de la mine..nustiu nici daca ati dat-o

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video

Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

neata!
intru repede si pe scurt,tati a fost acasa in urma unei cazaturi la serviciu,o luxatie,nimic grav,repaos fizic,deh.am stat fr ingrijorata,de ieri Cris e racit,azi are un pic de febra,termometrul nu are baterie dar se simte ca e micuta febra,muculanii in vant o noapte fr alba,cu trei treziri pana la 1 jum noaptea,of,numai mama sa nu fiisi sa va zic ca atunci cand puiul e bolnav,nici mancarea nu mai intra,totusi il vad mai vioi ca ieri,ieri a fost tare enervant
Apropo de nido:daca ai un post ,un viitor servici,merge sa il dai la nido,sora mea in spania a dat fetita la aproape 5 luni cu program intreg...si sa stii ca imunitatea e fr scazuta,bionda ,tre sa te mai gandesti daca vrei un serviciu cu contract,la nido copii merg 2 zile da,1 nu alta da,doua nu...asta din cate am auzit...hai ca mai intru eu...

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare,iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Mersi mult Ioana habar nu aveam ca inscrierile se fac asa de devreme.io ma gandeam ca in vara, toantaaa

Slimatei dar chiar asa ma gandeam unde ai disparut

Roxali/la tupa hupa te mai duci?

Restul de fete unde sunteti? Ia hai treci la apel ca avem de dezbatut probleme serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

ely
si multumim de complimente

Citat:
citat din mesajul lui ely2304

acum am sa va intreb cate ceva...legat de incaltaminte pt bb pt cand incepe sa mearga...
1:ce care a-ti cumparat..modelul...ma intereseaza!
2:....este ok dk poarta si adidasi(cu talpa moale)?
3:...prin casa i-am dat sosetute "antiderapante"vad k merge ff bine cu ele...dk aveti si alte idei..astept sugestii...

va pe toate ma duc la nani...revin curand!sper....

ely mamica fericita....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

raspuns la intrebari:

iti las un www.mammaepapa.it/neonato/p.asp?nfile=pr_scarpa" target="_blank">link de inspiratie
..dpcmdv....
fiindca eu am o obsesiecu incaltamintea sa mearga bine..sa nu cumva sa-i strice mersul...chiar daca preferam sa dau mai mult am preferat sa-i iau ceva de calitate...sau de "firma" cum zic unii...
si decat sa-i iau papucei cu talpa moale si fara calcai tare si ferm(cica e important sa aiba la calcai papucul tare nu prea stiu eu sa ma exprim )
...am preferat sa o las in sosetute sau eventual in picioare goale..dar depinde si de anotimp...

eu i-am cumparat..sau mai academic vorbind... ne'au insotit in crestere ..
noi prima am luat de la primigi in cea mai mare parte, de la prenatal....
si acum mai nou original marines ca sunt cateva scontisoare nu sunt prea convinsa...dar oricum e cat de cat mai crescuta..nu mai este asa risc mare, zic eu... altceva nu-mi mai aduc aminte acum ..iti mai scriu daca imi aduc aminte...

La multi ani fericiti! Danielle de Chiccutzacu intarziere...

ioana,bionda ma bucur ca v-au placut bancurile...asta era intenzia sa va binedispun

bionda vad ca ti-a raspuns ioana la intrebarea cu "cresa"- azilo nido...
bafta cu serviciul sa fie cum va doriti!
cat despre scoala fac si eu ca sotul tau..e ceva cheltuiala ..e drept ca platesti in rate..dar daca ai puterea sa mai astepti un pic...mai ales in perioada de "criza"...
te cred ca abia astepti sa incepi si vrei macar sa faci o schimbare....poate da Dumnezeu sa gasesti de munca si atunci sa vezi ce iti ridici si moralul.. si atunci nu poate sa mai"rupa" nici el (cred ca intelegi ce vreau sa spun si nu te superi pe mine) esti independenta castigi si tu...deja e altceva
Doamne ajuta!..iti doresc din inima

ioana apropo de cartile de quit si manualul...sotului meu i lea'a dat gratuit de la scoala...sau era inclus in pretul inscrierii...asta nu mai stiu...
cred ca depinde de la scoala la scoala...

Citat:
citat din mesajul lui katiapam
.....
mi-am amintit de ce ziceai de olita
nu uita ca fiecare are ritmul lui,degeaba te muncesti cu el sa stea ca daca nu vrea nu sta pina nu vrea el
asta ca mi-am amintit de discursul tau (cu mame denaturate ca mai tin copilul cu pampers la 2 ani de s-au suparat unele fete) cu ceva timp in urma,apropo de pampersi pina la 2 ani poate atunci te scapi de el si ai noroc la vara

Mami de Giulia 20/06/07

deci eu sunt o mama denaturata?
glumesc.. noi sa fim sanatosi!
..si asta sa-mi fie cea mai mare greseala care o fac in privinta fetei mele..ca nu am dezvata-o pana la 2 ani de pampers

oio,ioi...stati ca-mi pierd mesajul ca e cat o zi de post.... mai revin sper... acum tb sa ies...

va pup!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video

Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

tu ce fete harnicute avem
toae la cafea si scris
Bionda-ziceam de cresele de stat dse fac inscrierile in luna martie iar alea private in luna iulie
depinde de zona
oricum e mai bine sa incerci din timp decit sa te trezesti mai incolo si sa nu mai poti face nimic( adica la cresele de stat ca alea private mai iau si dupa ce incepe luna septembrie)
Stefy-eu ziceam de talpa moale dar dupa ce invata sa umble iar la inceput tot asa cautam si eu sa fie de la glezna si partea calcaiului tare sa-i tina bine piciorul
ei am uitat sa explic cum trebuia
ma ajunge vecchiaia si pe mine
maine am de umblat iar pt gradinita
Nelia-sanatate lui Cris si sotului
si tu dai din una in alta
ba speli covoare,ba faci curat,ba nu dormi ca e bolnav micutul,mai odihneste-te si tu
Stefy-vezi ca depinde de zone
nici orele de conducere nu costa la fel
unde am facut eu de ex o lectie de condus era de 40 de minute si costa pe atunci 17,50 euro in 2005-2006

Mami de Giulia 20/06/07

Mergi la inceput

Stefy- mi-am amintit ca ma intrebai de zapada
atunci cind era asa urit ploua si ningea si la noi
a ajuns si aici
vazut pozici,sinteti o familie frumoasa
ai un par lungggggg,mamma mia cita rabdare tre' sa ai

Mami de Giulia 20/06/07

Mergi la inceput

Cresele de stat se platesc?

Mergi la inceput

cum se zice in italiana la de stat?

Mergi la inceput

Bionda-asilo nido statale sau asilo nido comunale
eu unde locuiesc sint si statale si comunale,comunale pt ca sint de la comune unde apartin, e comune aparte fata de comune di Roma chiar daca e tot la Roma:))
te-am zapacit
cel mai bine cind iesi la plimbare du-te la gradinite pe linga tine si intreaba,sau daca ai prietene cu copilasi sigur te indruma ele incotro s-o apuci
de obicei sint pe linga scoli si gradinitele astea de stat si daca intrebi acolo iti spun si unde se fac inscrierile

Mami de Giulia 20/06/07

Mergi la inceput