Mamici si Gravidute Italia (65)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Hello,fetele!

Mai intai trebuie sa va spun ca salivez dupa kebab dupa ce v-am citit..de altfel,mi-ar trebui de toate sa mananc,asa e sarcina asta!

Stefi,vazut si minunat de fata ta mare si frumoasa!M-a surprins poza in care plangea,am crezut ca ea rade mereu
Apropo de animalute,desi n-am mai vrut sa luam un caine,ne-am trezit cu 2!Au aparut din strada si nu se mai misca de la noi.E drept ca mi-e mila si le tot dau de mancare,dar zau..chiar nu vroiam!Intr-un fel,e ok,ca nu am responsabilitate,daca ma duc in vacanta,nu trebuie sa-mi bat capul ce fac cu patrupedul...

Inca nu m-am hotarat la destinatie.Vreau bineinteles si o ofertaLui i-ar placea sa vada Oslo,dar ma gandesc ca e prea frig...si tarile scandinave sunt scumpe,din cate am auzit.In rest,Parisul e visul meu,dar asa e,merita vazut in cel putin o saptamana,pe indelete..si e planificat undeva in viitor,la aniversarea casatoriei noastreMai am ceva de asteptat!Viena,da,e minunata,a fost prima mea iesire din tara,o vacanta cum nu se poate mai potrivita...La Roma nu am fost si de Bracelona tot asa am auzit,ca e frumoasa - si si ieftina!Dar va tin la curent,sa vad ce gasesc pe la agentii!

Ce faceti de sf Valentin?Noi cred ca lasam copilul la mama si iesim la o crama...

Georgy,ii doresc fetitei tale sanatate,sa scape cat mai repede de toate cele!

V-as mai scrie,dar mi-e foame
Pupici tuturor!

Raluca

de Anais Iasmina si +14

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

multumesc raluca de complimente

ce sa zic acum de ceva timp a devenit si ea mai moftoroasa...cel putin casnd e obosita nu mai ai cu cine te intelege..de toate ii tb si defapt nu vrea nimic
imi cer scuze ca am facut pofte la burtici

asa e cu animalutele te atasezi tare de ele..cu vacantele e greu ca n-ai unde sa-i lasi..sincer de multe ori am fost si noi tentati sa-i adoptam cate un trovatelo lui stefi..dar am stat mult si ne'am gandit la consecinte imi pare sincer rau ..caci un animalut la casa omului e mereu binevenit si aduce multe bucuri..

de Sf. Valentin..cred ca o sa hoinarim si noi prin oras..as casa mai schimbam aerul...
ma pregatesc cu un meniu de bunatati (pe care nu-l mai descriu ..nu mai vreau sa fac pofte)pt cina de seara si dupa ce adoarme stefi..mai vedem noi ce mai facem

ce bine ar fi daca ati reusi sa veniti la Roma..asa am reusi si noi sa ne vedem si mai ales sa o vad pe micuta Anais..ce mi-ar place!!!!

in rest.... pofta mare!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani...

Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Neata! Cafeluta e servita

Sf Valentin anul asta o sa fie cam sarac sotiorul munceste dar banii nu ii da,zice ca nu are,sa-si caute altceva ar putea dar unde??

Ne gandeam ca din toamna sa il dam la cresa,voi ce credeti o sa fie prea mic?

Mergi la inceput

neatza!
wowww...grazie bionda!
..cum de esti matinala?
am venit la cafelutza ca e bunutza tare
off.. imi pare rau...
am trecut si noi prin perioade din astea...
acum mai nou la noi ..cica soatza tb sa ia salarul maine pe jum de luna..oare ce?ca a muncit doar 4 zile...
caci munceste afara si cu ploilea astea...
i-am spus si eu sa caute alta munca dar acum fac si eu ca tine..unde?
aici de bine de rau e aproape de casa mai mereu..vine la pranz sa manance...si daca n'ar fi ploilea astea..si ar avea si ei de munca inauntru..nu m-as mai plange..dar asta e..nu le putem avea pe toate...

la noi ningeeee...o scot acum pe stefi afara sa vada mama reactia fetei..

am iesit !!!!!!!!!!!
revin sa va spun cum a fost

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

E asa de frumos afara e incredibil cum t-i se schimba starea de spirit cd apare mult asteptatul soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

hello girls!
am intrat sa va salut
eu sint cam ocupata si cu serviciul,ieri am avut pina seara ,azi de dimineata pina la amiaz,si intre timp dai cu impachetatul
abia astept sa treaca perioada de mutat sa ne asezam la casuta
pe toate si numai bine tuturor! ne mai auzim noi

Mami de Giulia 20/06/07

Mergi la inceput

ce figura sinteti la una ninge la una e soare
la noi azi a plouat tare,apoi ploua si ningea si era f urit
acum a trecut s-a mai inseninat si nu mai ploua dar tot sint nori

Mami de Giulia 20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

SEARA fetele
nu prea am avut chef zilele astea sa intru din cauza ca mami meu sa operat ieri la inima si am fost ff stresata.azi am reusit sa vb 2 minute cu ea a spus ca se simte bine si ca maine o muta in salon.daca se simte bine peste 10 zile ii dau drumu acasa.
vroiam sa va intreb ceva:noi am primit un premergator cadou,dar ped a spus sa nu il pun in premergator ca nu e bine ca cica isi deformeaza mersul...acuma eu nu l_as pune dar lui ii place ca se plimba dupa mine prin toata casa.eu ma gandeam ca daca il pun 30 de minute la zi nu cred ca se intampla nimic nu? voi ce spuneti ati folosit la bebei vostrii?dar dintisorii cand au aparut la copilasii vostri ca lui DENIS parca ii iese ceva in fata
va las ca a venit sotul

monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/

Mergi la inceput

Monica-d-ne ajuta sa fie toate bune pt mama ta,sa se refaca bine!
cred ca ti-a fost f greu la gindul cu operatia
despre premergator eu am pus-o in fiecare zi cite 20-30 minute poate si mai mult,adica cite 10 minute de mai multe ori pe zi dar nu e regula,cum avea chef si ea,era cind nu avea chef
si merge bine,s-a invatat si nu are nimic
astia sint fiecare cu parerea lor
10 pediatri 10 pareri
primul dinte la a mea i-a iesit la 5 luni jumate
depinde de fiecare,daca vezi ca saliveaza mult si se zareste vreo liniuta pe gingie atnci se ivesete si e mai umflata gingia
o seara placuta,mergem sa ducem o tura de lucruri dincolo...
o seara faina!

Mami de Giulia 20/06/07

Mergi la inceput

monica ma bucur sa aud ca e bine operatia mamei tale..te cred ca ai fost stresata..eu la prima operatie mamei mele..nici nu mai stiam de mine..pana nu m-a sunat sa-i aud eu glasiciorul ei...ca e bine..degeaba imi spuneau toate femeile din salon ca e bine , doar ca nu poat eraspunde ca e anesteziata...brr..urate momente..dar au trecut cu bine..speram acum sa o conving (si sper s afie ultima operatie) caci nu mai vrea sa mearga...cica a intrat frica in ea ...caci acum cateva zile a murit o femeie pe masa de operatie...
acum unde ti'o fi sa mori...nu vezi ca mergi pe strada si nustii ce se poate intampla....si daca nu se opereaza ramane paralizata..oare la asta nu se gandeste?
off..iar am inceput eu cu plansul..dar voi v-ati obsinuit cu mine deja
am pus niste foto cu prima zapada a Stefaniei jr.
a fost o zi superba.... nici nu-mi imaginam ca am fi putut distra asa de tare!
o mica bucurie fara pret...

uite cum "marile bucuri vin din lucruri marunte!"

scz tb sa ies....mai revin cu raspunsuri ...

papa buuun

Mergi la inceput