Canadience si americance: in forma si frumoase! 4

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Citat:
citat din mesajul lui pitilache

ruxij la multi ani si tie si multa sanatate! Si succes la cat mai multe kg pierdute! Casa aia in campul de porumb suna imbietor! Daca mai ai si servicii cu mancare sanatasoasa yummy, si mai bine! Cand ai drum prin Canada, da un semnal!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Ia vezi sa nu te iau in serios :)) Noroc ca la voi in Canada distantele sunt asa mari incat sansele sunt ca nu poti sa te intalnesti cu lume "unless" chiar mergi in orasul respectiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij
Ia vezi sa nu te iau in serios :)) Noroc ca la voi in Canada distantele sunt asa mari incat sansele sunt ca nu poti sa te intalnesti cu lume "unless" chiar mergi in orasul respectiv.

si eu care chiar vorbeam serios!!! Asa ca invitatia ramane valabila!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

vad ca devine interesant: retete, tipsuri, etc
voi cu familia ce faceti, i-ati pus si pe ei la regim sau va abtineti sa gustati cind gatiti? la mine-i nasol, am in casa doi fomisti si gatesc mult, si tot gatind nu reusesc sa nu gust, asa ca sunt tot pe la 67-68 kg, depinde de locul de pe cintar unde ma asez:)); merg in schimb cam de doua ori pe saptamina la sala: o ora aparate si o ora sauna+turbillon si-mi face foarte bine.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Ana eu incerc sa gatesc chestii care le mananca si restul si merg si la mine. Iar daca-i doar pentru ei, pana acum a fost ok. Mai putin placinta din seara asta. De fapt un fel de trigon, mai tineti minte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Ana, eu gatesc pentru baieti, dar mananc mai putin. Le-am facut gratar cu piure, si salata, eu am mancat numai gratar cu salata.
Le-am facut ciorbita de perisoare si piftelute cu sos, eu am mancat numai ciorbitza.
Fructele le mananc la distanta de ultima masa. Si m-am indragostit de kiwi.
ruxij, si eu vorbeam serios, numai tu nu ma crezi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Marule, te cred si vb. serios, se face dc. vrei. Let me know the details, cand doresti sa planificam (perioada and so on). Aici la noi pot doar sa enjoy viata la tara, plus suntem la 2h de Chicago si la vreo 5 de St Louis. Ah, si 1h de Indianapolis, but that's not too exciting.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui delphin
Concita poate e momentul sa faci o cura de detox, ceva care sa aiba un efect fulger, sa deblocheze faza de platou.

ti-am ascultat sfatul, multumesc. cu supa de varza si celelalte idei - mai complicat, o am si pe sonia care ar posti cu mine, nu merge - aici ii raspund si Anei Stroe cum facem cu familia (mancam acelasi lucru, de-aia la mine nu merge monti sau altceva, ci doar numaratul caloriilor pe sparks). delphin, deci azi mi-am luat de la costco Acai detox, doua cutii pentru doua cure. o cura tine 10 zile si zice sa fac pauza 30 de zile intre. am luat deja primele pastile, o sa vad daca functioneaza - mimitete, o sa raportez aici ce si cum, vad ca si tu intrebi despre detox. multumesc pentru urari, si Deniseim la fel.

pitilache, inseamna ca si voi sarbatoriti, cand anume?? daca am ratat, La Multi Ani din toata inima. dar stii cumva unde a disparut odiseea noastra, s-a mai refacut dupa ce au emigrat toate mamicile pe alt forum? mi-am dorit sa am si io un grup sa tin pasul cu varsta copilei, ce achizitii ar trebui, idei de la alte mamici, pacat ca s-a dezintegrat. am mai citit la grupuri de copilasi mai mari...

Ramona, pedometru am si eu, il folosesc la hiking. cu el am inceput, de fapt, actiunea "recapatarea corpului de la 30 de ani", cand eram in florida si-am cooptat o gramada de colegi de la job sa dam ture in jurul cladirii in pauzele de masa.

Donia, asta este:
http://www.balboaparkpuppets.com/
dar nu stiu cat te ajuta, prea departe de voi. :-)) poate vizitati san diego intr-o zi, cine stie? si ducem copilasii impreuna, mi-ar placea. ai dreptate cu povestile. in loc sa scriu telenovele pe dc, as putea sa le pun pe hartie. :-))

maru si ruxij, voi faceti trade de mamaligi, mey? :-))

cat despre alergat, eu zic pas. mi-as scoate ochiu' cu...pectoralii cam prea dotati. serios vorbind, cand m-am apucat de sport, am analizat cu lupa cum arata diversi care fac diverse sporturi. si pe locul intai au iesit cei cu yoga, pilates si aerobic. am o prietena care a facut yoga ani de zile si cand am cunoscut-o eu anul trecut arata absolut bestial. s-a apucat de alergat si arata ca...nu stiu. ies oasele in evidenta si muschii nasol. plus ca e si high impact, nu-i de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zavalita spune:

din ciclul nu faceti ca mine, eu alerg in papuci de casa. am 2 perechi. am unii roz care rezista eroic de 2 ani deja,cand precum stiti majoritatea papucilor se dezlipesc,rup, se fac urati ca... , ei nu! si au fost si inundati, dar daca faci parte dintr-o generatie buna, apoi tii! apoi am niste crocsi mai uratei negri, dar sunt cam inalti si ma deranjeza pe termen lung.cand ma dor talpile schimb perechea

am avut adidasi de alergare dar i-am uitat la maica-mea si mereu uit sa ii iau inapoi sau sa-mi cumpar altii. dar bine nici nu alerg asa des, ma apuc vreo 2 saptamani si alerg ca apucata zilnic apoi pauza iar cateva saptamani.

la inceput nici nu banuiam ca-mi trebuie adidasi, alergam in ciorapi, vreo 2-3 perechi si una mai groasa asa ..totosi adica.apoi m-am desteptat si am trecut la adidasi. mult mai bine!!!! si rezisti mult mai mult.acum sunt la papuci.

am eliptica , sa nu credeti ca alerg asa pe afara. desi din cand in cand imi mai vad vecinele in capot de baie si papuci aidoma la shopping in alimentara. este la moda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zavalita spune:

si sa continui saga cu puiul. a iesit excelent, n-am pus zahar in sos doar o lingura de miere si fara otet balsamic.

am mancat si azi la pranz, mi-am luat o caserola cu legume congelate, putin piept si sos...s-au amestecat toate de la sine in timpul transportului cu maxi taxi..o bunatate sosul ala!
legumele le-am facut la abur fara pic de ulei. si sunt asa gustoase cu sosul ala.

mai am o reteta in vedere pe vineri-sambata, tot de jamie-pui cu lapte.nu-i asa ca de abia asteptati?! sa ma mut la culinare?

mai am ceva retete daca va intereseaza tot de acelasi autor.

uite-l http://www.bfeedme.com/wp-content/uploads/2007/12/jamie-with-salad.jpg

http://www.jamieoliver.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Conchita, eu tin pedometru toata ziua, nu numai cind alerg.
Mie-mi plac alergatorii. Cei de la distanta sint subtirei. Alergam si eu in liceu si tare bine aratam in pozele de atunci!
Oricum nu se pune problema, ca n-ajung eu sa alerg atita incit sa ma transform prea tare in vreun fel.
Altfel pilates e numarul unu ca look pentru mine, dar acolo nu ma trage ata ca la alergat. I'm working on it.
Aerobic e dupa alergat dupa parerea mea, iar yoga ca activitate ma incinta mai putin decit pilates si look-ul nu e superior. Mama, ce ierarhie am tras!
Ieri am mincat prostii, ma submineaza sotul.

Mergi la inceput