Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *57*
Raspunsuri - Pagina 19
raluk16 spune:
Bia exact alaltaieri citisem la Spock de chisturi gingivale, dar am google-it si n-am gasit nimic, deci nu stiu cum ar arata. La noi in gurita in locul caninilor sunt niste puncte albe care se simt cu degetul, iar mai incolo la molari sunt iesiti in afara, ca si cum ar fi deja 3mm in afara dintele, se vede alb, dar cand pun degetul pelicula de gingie e continua, deci nu simt nimic in afara pielitei. ce exprimare...
Multumesc mult pentru incurajarile de a scrie, de faptul ca ai zis ca aici suntem noi cu adevarat Ai dreptate!
Sa-ti fie de bine budinca. Macar ti-a placut cat de cat?
A, si cand ai zis ca te simti vinovata dupa mesajul Luciei mi-am dat seama ca si eu simt la fel
fug ca s-a trezit
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Dana15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Hai ca am pus si eu cateva poze de la nunta. Sunt proaste calitativ ca sunt scanate. De, alte vremuri! http://entertainment.webshots.com/album/576489388aotbFB Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE |
ce mireasa frumoasa..ca o papusa! imi place tare mult poza cand iti ia cununia de pe cap; si sa stii ca si rochia imi place..este pe gustul meu, simpla, finuta;
multumesc frumos pentru poze!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
anomis28 spune:
M-am trezit si eu.
sarbatoritilor de azi: Alessia si Dragoselu'.
Sa cresteti mari si sanatosi!
Cristina, tu esti frumoasa si acum, da si cand te-ai maritat erai o papusa frumoasa foc, rochia nici nu se mai vede, desi e ok.
Iulika, mamica optimista, ce mai face Brucu? Am citit de curand prima carte din colectia millenium a lui Stieg Larsson si m-am gandit la tine ca zice de cateva locatii in orasul tau .
Selen, si mie mi-a placut mult rochia aceea, inca de cand ai purtat-o prima data . Astept pozele cu echiparea completa de nunta.
Laura, nu stiu mami, ca sa spun, poate te ajuta mamicile cu 2 puiuti, Bia, Diana, Adimercedes, Diamar, Elle....
Iulika29 spune:
Diana mi-a plåcut atat de mult cum ai scris tu despre diversificare chestii care tb facute i altele care nu..Si asa e cu stersul la gurita..nu se face asta dupå fiecare lingurita..Eu il las pe al meu de e murdar si in ureche dar e atata de fericit si papa si rade..si la fel si cu fortatul, are zile cand papå 5-6 linguri zile cand dupå 2 nu mai vrea si nu il fortez..Ii dau biberonul si e fericit..La mine a functionat perfect ceea ce ai spus tu.
Am vazut video cu Nicholas(Si eu am un Nicholas acaså, dar nu face as amulte ca al tau)..E atat de frumos si atat de activ ..cum incearca el så prinda apa..Så iti traiasca copilasii frumosi si så fiti sånåtosi cu totii.
Anamaria noi nu prea am avut probleme cu constipatia de mic..Nu stiu ce sfaturi så iti dau pt ca la mine daca nu facea o zi, nu ma ingrijoram pt ca stiam ca e normal.O singura data am zis ca il ajut cu termometrul si de 'frica' a facut singurel
Selene Ebruska mea e o superbå..Ce distractie la ea cu intorsul åsta.La fel e si Brucu de cand a ddescoperit ca se poate intoarce..Si am observat ca Brucu meu are acelasi 'repertoriu' ca si iubitica lui...Si da eu am spart gheata la petit...si ce mandra sunt.
Monikus sper ca sunteti mai bine si ma gandesc mereu la tine la Raluk si la fetele care au atat de greu perioada asta chiar daca nu pot så o spun mereu
Uka påi tocmai spuneam eu ca Brucu meu dormea bine mersi de la 21 la 7 dimineata fara nicio trezire.Ei bine de ceva timp se trezeste så pape la ora 4 si apoi la 8..si el papa lapte praf care se spune ca e mai greu digerabil si il tine mai mult..asa ca eu nu cred ca laptele tau are ceva ci ii tb ei mai mult, un puseu de crestere mult posibil..Nu te ingrijora pt ca eu zic ca daca se trezeste papå si adoarme la loc nu are nici o problemå..
Liliac am ras cu lacrimi cand am citit de Andra..Må repet cred a nu stiu cata oara nici nu ma mir cu cine seamånå
Croco så stii ca nici Brucu meu nu a fost fan statului pe burta..mai deloc ..Dar de cand se intoarce i se pare totul atat de fascinant cand ajunge pe burtå..asa så nu iti faci griji daca nu ii place Amei pe burticå
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Clodute spune:
Buna seara fete dragi,
Pt Laura, nu stiu daca e o incurajare dar si eu am un baietel care are 1 an si 11 luni si nu prea s-a adaptat la surioara lui pina acum. Rabdare mami o sa fie bine, doar sa creasca fratiorul cel mic un pic.
Iulika29 spune:
Cristina_ana imi pare rau ca aveti asemenea 'prieteni'. Chiar nu ii inteleg pe oamenii acestia dar sper så nu te fi afectat asa mult aceasta 'intamplare'.
Ioanna scaun din acela de la Graco avem si noi si...merge super momentan ca si scaun de maså..eu acolo il pun cand ii dau papica..Asa cå sper si la voi så functioneze.
Nela mami ce faci?? e bine cu tati acaså?
Moni-iulia frumosi foc ati fost cu totii la botez , in frunte cu Tudorel
Suede super tare scrisoarea catre d-l 'Z'
Scuzati de acaparare dar am avut si eu ceva notite pe aici
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
mary_07 spune:
Monikus,Doamne ajuta sa fie totul bine cu bebe si sa revii cu vesti bune
Am intrat sa va las link-ul de la poze.
http://picasaweb.google.com/MelyCmm/Ianuarie2010#5431040240558901778
Ultima e cu plusurile pe care le-am luat aseara din Kaufland,erau la oferta ,15 lei...mi s-a parut un pret fff ok,pt cat de frumoase si mari sunt
Revin diseara la povesti...poate punem de un party...eu sigur,ca sunt HOME ALONE!!!
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Astept primavara...
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
anomis28 spune:
Mely, ai 2 pusti adorabili.
Iar Alex e ajutor de nadejde, chiar daca mai "pange un pic".
Mada am avut si eu gandul cu tatuaj de contur, ca de la stres mi s-a depigmentat putin pielea pe buza inferioara, acum se acopera usor cu ruj tip vopsea, dar..... varianta ta e mai comoda. Daca te hotarasti si iti faci sa imi spui si mie detalii, pret/ dureri/ rezistenta in timp. Si mie mi-e un dor de o iesire cu fetele in cluburi. Al meu sotz nu prea gusta si..... eu eram tare clubberitza cand eram single. Deh..... got married had a child..... poate ma duc cu Dinu cand o avea 15-16 ani ..... desi nu cred ca ma cara dupa el
monique02 spune:
Raluk uite scaunul ttp://www.hauckuk.com/en/design.asp?PLID=1&BID=1&KID=7&HID=119
Selenica chiar vroiam sa iti spun dar am uitat ca eu nu notez nimic. Deci mie la culoarea asta mi se pare ca merge foarte bine argintiu. Merge si rosu dar o singura piesa. Eu as pune niste sandale argintii, bratari din acelea metalice multe argintii si un plic rosu. Rosu il pui unde vrei sa artagi atentia, deci daca pui pantofi rosii o sa atragi atentia asupra picioarelor. Dar ce eveminent e, e in timpul zilei sau seara?
Cristina_Ana erai ca o papusica la nunta. Eu zic ca nu e o problema sa iti pui fusta scurta cu cizme lungi, doar in patea de sus sa fi atenta sa nu fie ceva decoltat sau stramt.
delia79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Hai ca am pus si eu cateva poze de la nunta. Sunt proaste calitativ ca sunt scanate. De, alte vremuri! http://entertainment.webshots.com/album/576489388aotbFB Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE |
Vaii Cristina, ce frumoasa miresuca ai fost ! si ce slabut era sotul tau, nu ca acum ar fi gras .
Si noi tot in 2001 am facut nunta, intr-un oras mic (Campulung) si eu cum aveam diverse cucuri in cap la vremea aia am avut rochie albastra de mireasa, cu spatele gol si slitz puternic . Isi scuipau babele in san cand am aparut la biserica . Si pozele noastre sunt tot pe hartie, cam proasta calitatea.
Ma duc sa recuperez ca am citit asa, in fuga calului, calul fiind eu la propriu .
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos