Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *57*
Raspunsuri - Pagina 18
selen80 spune:
Dana pai si pantofii tot rosii...fac poza maine si va arat
Monikus multa bafta, sper ca nu e nimic!
Suede, Anomis tare dragalasi baieteii vostri!
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
cristina_ana spune:
Crocodana, pentru Emma mea cea mai buna jucarie pentru dentitie este degetul lui mami! I-am dat si eu jucarii speciale de ros dar le arunca catcolo! In schimb degetul meu l-ar roade la nesfarsit cu cea mai mare placere!
Dana, hai ca o sa ma imbrac si eu odata sexy sa vad ce reactii are sotul. Dar mai intai trebuie sa-mi cumpar dresuri din alea colorate si fuste scurte, ca bineinteles ca nu am! Pozele mele de la nunta sunt din cele facute cu aparatul ala clasic si scanate. Pe vremea aia nu existau aparate foto digitale. (oare internet o fi existat in 2001?). O sa pun cateva sa ma vedeti, dar sa nu radeti de mine, ca v-am zis ca eu nu am avut rochie din aia frumoasa de firma ca voi. Cred ca nici nu existau pe atunci. Eu tin minte ca toate miresele isi cumparau rochii de pe Lipscani!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
Dana15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Dana, hai ca o sa ma imbrac si eu odata sexy sa vad ce reactii are sotul. Dar mai intai trebuie sa-mi cumpar dresuri din alea colorate si fuste scurte, ca bineinteles ca nu am! Pozele mele de la nunta sunt din cele facute cu aparatul ala clasic si scanate. Pe vremea aia nu existau aparate foto digitale. (oare internet o fi existat in 2001?). O sa pun cateva sa ma vedeti, dar sa nu radeti de mine, ca v-am zis ca eu nu am avut rochie din aia frumoasa de firma ca voi. Cred ca nici nu existau pe atunci. Eu tin minte ca toate miresele isi cumparau rochii de pe Lipscani! |
poze! poze!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Danuta1979 spune:
Of Monikus, daca e asa, bine ca te duci. Macar poate te lamuresti de ce plange puiul tau.
Eu cu Alexandra mea ne rugam sa va intoarceti acasa si sa nu fie nimic decat o zi proasta a copilului.
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
Danuta1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anomis28 de aprecieri cra cra cra..... tare imi vine sa-l mananc, dar ma opresc si ii las si lui tatsu. Croco multumesc de raspuns , mai caut, ca vrea sa iau mai ieftin.... pe la 2 mil....maxim . lui Dinu Andrei (14.09) |
Inceaca la Metro. Noi de acolo i-am luat in august cu vreo 2 mil si 2-3 sute cred si include si bara de joaca si masa de infasat.
Stiu ca la Metro oricum sunt mai ieftine (de regula).
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
Iulika29 spune:
Raluk mami eu incercam så scriu aseara mesajul asta pt tine dar imi dadea error..Nu stiu cum te-ai gandit tu ca ai putea så deranjezi povestindu-ne de Alexutu..ca e de bine sau de rau, de aia suntem aici mami så ne bucuram la bine si så ne sprijinim cand avem perioade mai dificle..Asa cum spunea liliac eu chiar nu mai stiam ce så iti spun, ma simteam atat de prost ca eu te imbarbatam ca uite ca dupå 6 såpt va fi bine apoi dupå 3 luni si ma gandeam ca vei fi atat de deznådåjduita de ce voi mai avea eu de spus..Eu nu pot så uit cum tu ai fost alaturi de fiecare in parte ai plans cu noi , ai ras indiferent de situatie si imi aduc aminte chiar cum spuneai ca de emotii iti curgea colostru ..Esti o fata minunatå
Andra superba ideea cu Audrey hepburn( este preferata mea)..cred ca vei arata superb.
Santorini am vazut poze tare frumoase de bebe Andrei.Må bucur ca ai revenit si mai stai cu noi pe aici.
crissbebe m-am distrat tare mult video-ul cu topaiala lui Alex..E un scump si stie tati cum så il distreze
Delia am vazut pozute cu soimita voastra care e o scumpå si ce mai ginere ti-ai luat
mådå ce distractie pe voi ..cat despre buze permanente nu pot sa iti dau vreun sfat pt ca nu stiu cum ar aråta sau ce implica o asemenea operatiune..dar faci cum te simti tu mai bine
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
cristina_ana spune:
Hai ca am pus si eu cateva poze de la nunta. Sunt proaste calitativ ca sunt scanate. De, alte vremuri!
http://entertainment.webshots.com/album/576489388aotbFB
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
raluk16 spune:
La multe lunite si la multi ani Dragos scump cu ochi frumosi de mamica scumpa Moni si Alessia frumoasa de mamica Alex!
Monikus Doamne ajuta sa fie totul bine si sa nu fie nimic grav, si sa nu va intoarceti de la spital cu alte chestii (vorba lui Suede) si sa gasiti care e problema
Eu si ieri si azi v-am citit pe sarite dar nu am putut scrie daca nu v-am ajuns, ca nu am stiut in ce dispozitie va gasesc. Asa ca am notite peste notite. Si puiul trebuie sa se trezeasca... dar incerc un raspuns.
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
raluk16 spune:
Diana multumim tare mult de postarile de ieri, esti o gura de aer curat. Cand a spus Bia ca se relaxeaza din momentul in care incepe sa te citeasca, mi-am dat seama ca asa mi se intampla si mie, si nu numai cu tine, ci si cu postarile ei . Esti o mamica minunata si avem atatea de invatat de la tine! Si le spui cu atata haz! . M-am distrat tare cu pizza lui Peter, am admirat filmarile (l-am vazut pe Peter cu cat drag se uita la Nicholas), m-am distrat de cum ai zis sa vina mami tau sa vada daca il poate tine pe spate (si al meu de la 2 luni face abdomene, pana atunci isi exprima prin plans dorinta de a sta mai la verticala, probabil din cauza ca ii tot venea sa vomite). Am zambit si am ramas muta de uimire la cat e de dezvoltat Nicholas. Nici eu nu sunt de acord cu standardele astea, ca la nu stiu cate luni trebuie sa faca ceva anume. Sunt unii copii mai precoce care vor sa pape mai repede, si sunt altii care ar suge pana la 8 luni si ii diversifica mamele ca asa scrie la carte... cred ca trebuie sa ascultam si de ei. Cu mersul reflex, ca ziceai ca lumea comenteaza ca sigur e reflex, eu mi-am dat seama de schimbare: la cel reflex facea bicicleta in aer, acum isi tine picioarele drepte si si-l arunca in fata pe cate unul si se lasa pe el, deci nu mai e cel reflex de la inceput.
Andraiulia sa ne tii la curent cu ce mai zic incompetentii de prietena ta cu dublu testul. Eu nu le-am facut astea in sarcina ca mi se pareau niste prostii.
Anamaria multumesc
Monique multumesc . Zici ca era de la Hauck scaunelul? Cred ca scria altceva in link. Superba printesa ta, de revista
Aida
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)