Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *57*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Citat:
citat din mesajul lui anomis28

Laura, ce scump si vesel e la baita
stropeste in jur? ii faceti baie in baia voastra sau in cadita in camera lui?

pun si eu un link cu 3 poze mai noi
Minunea noastra mica

Crocoam dat si eu comanda pt girafa si o asteptam maine. Sper sa ii placa si lui Dinu cum ii place Amei

am si eu o intrebare la voi:
de unde as putea cumpara patut de voiaj mai ieftin?
am vazut ca la noi se gasesc cu 3 mil. La Mothercare, acolo la Lucia si la Manga si la Adinus, au cu 30 de lire, super fain, dar nu livreaza si in Ro.
ceva idei?

lui Dinu Andrei (14.09)

anomis ce prim planuri, ce ochisori! minune cu adevarat!

, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Ce zice Rebeca Wolf (scriitoare) legat de schimbarile din viata unei femei cand devine mama-cica sunt 42 de lucruri,va scriu ce mi se pare interesant:
1.Daca pana acum te credeai fara teama,acum descoperi ca te temi.
2.Sacrificiile pe care le faci pentru copil nu ti se par sacrificii.
3.Iti respecti corpul-in sfarsit!
4.Iti privesti parintii cu alti ochi.
5.Pierzi contactul cu oameni cu care erai zilnic.
6.Faci o tragedie dintr-un fleac
7.Fiecare zi e o noua surpriza
8.Te uiti in oglinda la copil in loc sa te uiti la tine
9.Devii matinala
10.Dragostea ta devine fara margini

Vi se pare cunoscut???

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

de aprecieri
cra cra cra..... tare imi vine sa-l mananc, dar ma opresc si ii las si lui tatsu.

Croco multumesc de raspuns , mai caut, ca vrea sa iau mai ieftin.... pe la 2 mil....maxim .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

cristina e girafa sohie, speciala pt dentitie,(google it)... de la fete stiu si eu dar spre rusinea mea nu mai stiu cui sa multumesc asa ca trimit o in spatiul virtual...am luat o de la dinobebe punct ro..chiar e super

, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Gata,ma duc la bucatarie si apoi sa vad ce mai fac.
Ultimele adnotari:
Anomis ai un pui scump si vesel.E intr-adevar un ,,ochios"
Iuliana imi pare rau ca ai avut probleme cu dintii,sper sa se rezolve repede
Manga am uitat sa-ti zic,Aidan este o papusa .
Ama succes.Tinem pumnii papusicii (poate reusesc sa intru mai tarziu,sa vad ca esti bine )

Seara buna!
Va

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80
Cristina multam ca ti-ai adus aminte si de "problema" mea ...o sa fac o poza cand am ocazia si va arat, sa va faceti mai bine o idee....iar legat de fusta scurta, eu zic sa nu te cramponezi intr-un numar (respectiv 34), ce conteaza daca arati bine??! eu nici la 20 nu-mi puteam permite o asemenea fusta, asa ca nu tine de varsta go for it, cu prima ocazie, pun pariu ca o sa te priveasca si sotul tau cu mare interes

Selen si eu ma vazut ca ne-ai intrebat de rochita si accesoriile rosii, dar cum eu sunt cam pe dinafara cu moda si asortatul, am zis sa ma abtin..dar rochita imi place tare mult!
ce culoare vor avea pantofii?

si mi-a placut mesajul pentru Cristina, cu care ma pot lua de manuta..admir sincer femeile care se imbraca frumos, care ies in evidenta, carora nu le este teama sau rusine sa afiseze un decolteu indraznet (dar totusi, nu vulgar) sau niste picioare sexy..imi place la nebunie sa vad o surata sigura pe ea, care atrage toate privirile din jur si cu toate acestea, se simte confortabil, ca la ea acasa...eu una, nu pot..ma inrosesc, ma fastacesc, ma impiedic in tocuri..pe vremea cand eram studenta, am decis ca nu voi mai purta ever un ruj rosu si asta pentru ca un tip s-a uitat prea insistent la mine, mergand pe strada..
prin urmare, Cristina eu te sustin in afisarea, alaturi de sotul tau, intr-o tinuta sexi, cu dres mat si tocuri ..dar nu in casa! ci sambata, pe la pranz, intr-un mall (si vreau si poze) sunt absolut convinsa ca Dan al tau va fi mandru ca un cocos! ce daca mami ai 34 de ani?!! ce, vrei sa ajungi la 50 si sa regreti? (bine ar fi sa-mi intre si mie in cap ceea ce spun acum)

si apropo, Cristina, nu ai poze cu tine mireasa? cred ca ai fost tare draguta!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

offfff Doamne Monikus... numai tu si Dumnezeu stiti ce este in sufletul tau. ma gandesc la tine si ma rog sa fie totul bine!

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Monikus...uff..Doamne ajuta! sa va intoarceti mai bine!

am vazut doi pui frumosi si ochiosi..Dinu si Mihnea..ptiu pe voi minunilor!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Monikus sa va intoarceti cu bine.
Laura ce ratusca mica aveti voi acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna seara fete dragi!

Revin dupa o saptamana care s-a incheiat cu botezul lui Mihai. A fost un copil tare cuminte desi imi era putin teama de vremea de afara,dar bunul Dumnezeu mi-a ascultat rugile si nici Mihai nici Ramona nu au racit.
Cum fac rost de poze va impartasesc si voua sa ne vedeti in actiune!
In rest noi suntem bine, am motive sa cred ca in curand vom scapa de colici, dar am o problema cu Ramona...cum il aude pe Mihai ca plange tipa si ea este foarte agitata si chiar se loveste singura. Sunt cam ingrijorata si nu stiu ce mai fac...oricat vorbesc cu ea si ii explic nu vad nicio imbunatatire a situatiei...poate ma ajutati voi.

Fug sa-i dau de mancare lui Mihai dar raman in zona!
la toate!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput