Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *57*
Raspunsuri - Pagina 15
suede spune:
Kawa te inteleg perfect.Din pacate oriunde am locui,ne asumam un risc .
La voi este un risc crescut de cutremure...si dupa ce am vazut catastrofa din Haiti .Sa speram ca nu apucam noi cutremure periculoase,indiferent unde ne-am afla .
Adevarul ca in 20 secunde nu stiu ce poti face...si etajul 9 (noi stam la 7,deci tot cam aia e).
Ce sa zic..hai sa fim optimiste (desi e greu)!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Pentru voi:
http://family.webshots.com/photo/2811438800105745765qucoQp
techila spune:
of ca am obosit, am prestat matura si mop in tot casoiul aproape, mai am cateva vase. normal ca dupa ce am mopuit temeinic si lucea tot a venit fi-mea techila si s-a plimbat peste tot peste tot ca eu o goneam ca sa nu faca urme si ea se ducea in toate directiile ca sa o las in pace. am diseara mosafiri...
asa...ziceam ca nela, mie mi se pare super ok sa ii dai cerealele facute cu laptic de san...daca ii dau si cu lingurita cu atat mai bine ca sa nu lase sanul. bebe cu ochi al meu a luat 1kg intr-o luna dupa ce am bagat cerealele. la inceput ii dadeam doar intr-un bibe cereale, acum ii dau la 3 mese, iar una masa e numai de cereale cu roscove. si ii dau nestle cereale fara gluten. p-astea mi le-a recomandat doctorita.
nu stiu daca am apucat sa va zic: peste doua saptamani incepem si noi diversificarea, o sa avem 5 luni jumate. mi-a tinut tanti doctorita un discurs de 5 ani despre treaba asta, mi-a dat si scris si cu un fel de schema....am uitat tot, ca la examen
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
crocodana spune:
Delia felicitari pentru mesajul adresat tututor si fiecareia in parte!Noi nu ne mutam, desi mi as dori, insa vreau ca Ama sa ne stie apropae cat mai mult timp!Nu atat cat sa creez dependent insa suficent sa stie ca suntem langa ea.
Ellenuta la fel, cand recuperezi, recuperezi!
Maria, Aidan e vis! Atat de expresiv de frumos! O sa se bata fetele pe el!
Mary ce flacau mare si haios!
Nela inteleg ce simti pentru ca si eu vroiam sa o alaptez exclusiv si din cauza constipatiei am fost nevoita sa ii dau suc de pere ....ii place tare si am rezolvat si problema...
Cuscra noi am reununtat brusc la infacol, pe la 2 luni...nici nu prea a avut cine stie ce efect..
Luto mult mult mult succes in ceea ce ti-ai propus! Noroc si sanatate!
Dana , in ceea ce priveste investigatiile am aceeasi parere. Ecografia de azi d ela rinichi nu ne a recomandat-o nimeni , o fac insa pentru ca la morfologie unul din trei medici a vazut altceva.
In maternitate am obs insa cum medicul neonato tot trimitea mamicile la orto si la eco pt displazie. L-am intrebat si eu pe comunist dupa vreo 3 luni daca displazie e o afectiune atat de frecventa incat trebuie investigata si mi a spus ca "e o moda", care bineintele ca nu pleaca de la parinti ci de la medici si modul in care isi fac clientela.tot el mi a zis ca e destul de greu de vazut la eco si ca medicul respectiv ar trebui sa fie foarte priceput si ca sunt extrem de putini la noi......no further comments
vroiam sa va spun ca azi ne-a sosit girafa de care suntem incantate...ar rontai si mami un pic la ea!
pupam si ne pregatim de plecare!
, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
kawaichan spune:
ce viteza aveti,eram la pag 9 cand am bagat ultimul mesaj
mai bine nu ziceam nimic de cutremure ca vad ca v-am starnit tot felul de ganduri acum.nu stiam ca a fost cutremur in 2004 in tara,o sa dau un search sa vad ce si cum.noi nu ne facem nici o speranta ca ajungem pana jos in cateva secunde,no way...oricum liftul se opreste automat.si ce mi-e in fata cladirii sau inauntrul ei..oricum astia din Haiti ziceau ca la cat de tare se misca totul nu erau in stare sa faca nici macar un pas.gata,am incheiat subiectul
Ioanna ce scump e Carol cu gratiile alea si ce-a mai crescut!
luhtien,mie asta-mi place la wrap,ca nu poate iesi din el oricat ar da din picioare.ergo e facut dupa modelul mei-tai-urilor si ar fi o investitie foarte buna,go for it!
Nela,pupam si imbratisam,o sa fie bine margelata,acusi o sa intri sa ne spui ca a facut pulpite
anomis,te pup si pe tine,ma bucur sa te vad prin zona
selen,mortala fetita din video,cat de scumpi si inocenti sunt astia mici
manga ce mare s-a facut Aidanutz si ce frumos zambeste !
gata,cred ca ma bag si eu la somn.
va pup,s-aveti o dupa amiaza placuta
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"Babies can't be spoiled...only nurtured." "Babies, like food, only get spoiled if they are left unattended on a shelf."
suede spune:
Cuscra am vazut papusica cu girafa in brate e o scumpa.Nu mai zic de Mihnea care e !
Va tinem pumnii si asteptam sa reveniti cu bine!
Cu Infacolul azi l-am pasat de doua ori si vad ca doarme linistit (la noi a functionat de minune)
IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu
suede spune:
Am uitat sa va zic ca am pus cateva poze noi
IANUARIE:
kawaichan spune:
na,ca acum am vazut ce aiurea m-am exprimat.
luhtien intelegi tu ca ma refeream la mei tai si nu la ergo.bafta la cumparat
"Babies can't be spoiled...only nurtured." "Babies, like food, only get spoiled if they are left unattended on a shelf."
kawaichan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui suede Am uitat sa va zic ca am pus cateva poze noi Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009 IANUARIE: http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu |
ce scump e,mai ales in poza aia cu prosopelul de baie!
gata,am fugit
suede spune:
Multumim la fel!!
Noapte buna!
Citat: | ||
citat din mesajul lui kawaichan
ce scump e,mai ales in poza aia cu prosopelul de baie! gata,am fugit Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09 "Babies can't be spoiled...only nurtured." "Babies, like food, only get spoiled if they are left unattended on a shelf." |
IANUARIE:
anomis28 spune:
Laura, ce scump si vesel e la baita
stropeste in jur? ii faceti baie in baia voastra sau in cadita in camera lui?
pun si eu un link cu 3 poze mai noi
Minunea noastra mica
Crocoam dat si eu comanda pt girafa si o asteptam maine. Sper sa ii placa si lui Dinu cum ii place Amei
am si eu o intrebare la voi:
de unde as putea cumpara patut de voiaj mai ieftin?
am vazut ca la noi se gasesc cu 3 mil. La Mothercare, acolo la Lucia si la Manga si la Adinus, au cu 30 de lire, super fain, dar nu livreaza si in Ro.
ceva idei?