Mi-e dor de tatal meu

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Mi-e dor de tine tata, sarbatorile vin si nu reusesc sa ma bucur cu adevarat de ele, cand ma gandesc ca din nou nu vei fi cu noi.
TE IUBESC MULT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Al trei-lea Craciun fara tine. Ieri a fost ziua lui Bogdan si iarasi ai lipsit cand i-am cantat la multi ani. Am fost la tine la cimitir, ti-am adus un bradulet si am plans tare mult, de dorul tau, probabil ai plans si tu acolo unde esti. Tare greu imi este, mai ales de sarbatori. Mi-e tare dor de tine si sper sa vi cat mi repede la mine in vis.
TE IUBESC MULT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

In 26.12 s-a implinit un an de cind ai plecat, brusc si total neasteptat, iubitul meu tata, inca nu imi vine sa cred ca nu ne-am vazut de atita vreme, ca nu ti-am mai auzit glasul cald si sfatuitor si tare imi mai e greu, imi e un dor nespus de tine tatal meu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

In ultima saptamana te-am visat de mai multe ori, chiar intr-o noapte te-am visat asa de viu, ca m-am trezit asa de bucuroasa, ca si cum nu de mult ne-am despartit. Asa de bucuroasa sunt cand te visez, mai imi potolesc putin dorul de tine.
TE IUBESC MULT TATAL MEU!!!!!!!!!! MI-E TARE DOR DE TINE!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

MI-E DOR DE TINE TATAL MEU DRAG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Te-am visat vineri noaptea, la fel de real ca data trecuta. Mi se intampla de multe ori sa adorm cu tine in gand si sa te visez. Au trecut mai bine de doi ani de cand nu mai esti si se pare ca ma obisnuiesc cu acest gand, doar ca doare tot mai rau, mi-e asa de dor de tine, incat simt ca ma doare sufletul. Sper ca acolo unde esti ti-e bine si nu suferi.
TE IUBESC MULT TATAL MEU DRAG!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Te iubesc tata iar dorul de tine e imens mai ales ca acusi se face anul .

Greu mai este.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Mi-e dor de tine tata! Ma uit la copii mei cat au crescut si ma gandesc cat de fericit ai fi fost sa-i vezi asa de mari si cate aveai de povestit cu ei si cate i-ai fi invatat.
TE IUBESC MULT, TATAL MEU DRAG!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Mi-e tare dor de tine, tatal meu drag! Te astept sa vi la mine in vis, ca nu te-am visat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Azi noapte te-am visat asa de frumos si m-am trezit asa de bucuroasa si de fericita ca te-am vazut si ne-am intalnit, dar din pacate a fost doar un vis. Imi doresc din tot sufletul sa te visez cat mai des, macar asa imi mai alin dorul de tine.
TE IUBESC MULT SI MI-E TARE DOR DE TINE, TATAL MEU DRAG!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violet_eyes spune:

V-am regasit dorul care ma macina de cand a plecat printre ingeri taticul meu drag.
In 20 de zile de cand a facut primele convulsii si am aflat cu groaza ca are cancer s-a stins...Cu cateva zile inainte sa moara am presimtit si ziua, nu stiu cum, am stiut-o...
Nu am aflat decat prea tarziu, cand deja avea metastaze cerebrale, vroiam sa bat pamantul ca mi-l cere inapoi, apoi m-am impacat cu ideea ca nu sufera, ultima saptamana nu l-a durut nimic, si ultimele 2 zile n-a mai vorbit, doar dadea din cap. In ultimele clipe l-am intrebat daca il doare ceva, si mi-a dat semn ca nu, si atunci cu speranta l-am intrebat daca e bine acolo unde e ,si m-a aprobat.
I-am repetat pana a murit ca va fi bine, va vedea,si ca ne vom intalni curand.Si s-a dus.
Inca ma simt de parca cineva a facut o gluma proasta unui om care nu trebuia sa moara.

Si eu ma rog, exact ca multe din voi, sa imi vina in vis, l-am visat de mai multe ori asa mult mai tanar, fericit, am stiut cand l-am vazut ca ii e asa bine, dar eu ma plang pe mine, imi lipseste zambetul lui, sufletul lui blajin,tot!
Stiu ca totul e o mare trecere, ca viata cea mai spectaculoasa e acolo, cu ingerii, ca ii e bine acolo, si ma rog sa pot sa fiu o daca, sa imi ajute dumnezeu sa ma bucur pentru el ,si eu sa continui sa traiesc si sa fie mandru de mine, iar el de acolo de sus sa mai vina in vis, si poate si in realitate, sa-i simt adierea prezentei lui pe banca din curte, sa imi dea in continuare din nemarginita lui iubire...TE IUBESC TATICULE!
trebuie sa apreciem faptul ca am avut parte de tatici fantastici, chiar si in perioada asta scurta din viata, si sa fim la randul nostru plini de iubire

v-am pupat pe toate, o sa urmaresc forumul, ma simt mai impacata de cand v-am citit randurile

Mergi la inceput