Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010(84)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Buna dimineata si de la mine,

bumbitza, mersi de cafeluta Sper sa reusesc sa ma trezesc de la ea

Honeybaby esti super tare in Body si cu burtica. Vad ca "garsoniera" se transforma incet , incet in apartament cu o camera

Child am vazut si eu din urma pozicile Sa le poarte bebe sanatos, iar tu chiar arati bine

Cristina30 sanatate multa puiului mic
freedelia felicitari pt. vesti si pt. puterea de care dai dovada sa rezisti fara sa stii sexul bebelului Super!

Emilia cum zicea si Honey , in 18 aprilie va fi cald..eu zic ca nu merita sa cumperi "cosmonaut" sau fasuri groase..Doar o sa ai oricum o paturica in caz de vant sau o zi racoroasa..Dar eu in ultimii ani la vremea aceea deja faceam plaja..

Anca

cu Codrin (Martin sau Fabian) in 34 saptamani
AMR 6+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Andira eu una nu mai inteleg medicii astia cu exces de zel pai ei nu isi dau seama ca suntem oricum sensibile si iritate datirota sarcinii? Nu mai e nevoie sa amplifice starea
Si pana la urma, nu e obligatia lor sa iti dea prenatalul?? E riscul tau daca ramai cu mai putin de 42 de zile dupa..nu al ei!

Pai ma enervez eu cand aud, ce sa mai zic de tine

Anca

AMR 6+ saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Delia - asta am vrut sa fac, insa am zis sa nu-l bag pe el la inaintare, sa ma sune de acolo daca e vreo problema. Numai ca ea n-a vrut cu nici un chip, nici sa asculte ce spunea el (il invatasem putin ce sa zica), nici sa vorbeasca la telefon, sustinand sus si tare ca ea stie legea foarte bine.

Vroiam sa-ti spun - legat de contraceptia de dupa sarcina. Sterilet ai incercat?
Eu mi-am pus imediat dupa controlul de 6 saptamani dupa a doua nastere, si asa vreau sa fac si acum.
La noi este destul de clar ca e ultima sarcina, eu nu mai vreau sa trec prin stat in pat si grija ca vine prematur, nu mai am nici 20 de ani, si mai trebuie sa fac ceva si legat de servici. Si mai ales Ionut nu mai vrea sa auda.

Nici eu nu vreau sa-mi leg trompele inca (am zis ca poate la 40 ani), iar vasectomia i-a trecut lui prin cap, dar nu-l vad foarte hotarat - apropo, e reversibila?
Asa ca banuiesc ca tot in grija mea ramane contraceptia, si ma intorc la sterilet. Pe mine nu m-am incurcat cu nimic, am avut doar menstruatia mai abundenta in primele zile.

Felicitari pt bb ca e sanatos - si pt ca n-ai aflat inca ce e (io n-as fi rezistat).
Am senzatia ca e fetita (parca si Briza zicea la fel ).

Papushicata - eu zic sa nu iei costumas de cosmonaut sau hainute groase, e deja primavara atunci.
Eu am scos-o pe Irina (DN 14.04.2005) in body cu maneca scurta, o bluzita cu maneca lunga peste el, si un costumas mai pufos. Toata infasurata in paturica. La fel o sa fac si acum - daca ajung pana acolo, am DPN 13.04 .

Bumbitza - foarte bine faci, du-te cu legea, ca uite cati tampiti exista
Cu actele pt firma - eu voi duce doar concediul prenatal de la medicul de familie, nu mi-au zis sa fie nevoie de vreo cerere. La sarcina trecuta nu am facut.
Banii iti vin pe card, la fel ca salariul, sunt platiti de angajator.

Dar m-ai bagat in ceata cu cererea de acordare a compensatiei de 15% din salariul brut, exista asa ceva? Adica tu iei tot salariul brut?

Celelalte de care vorbeai se iau dupa nasterea copilului - nu faci nimic acum.

Babyangel - pur si simplu nu stiu legea, dar ma enervez mai mult pt ca nici nu stiu sa asculte, si sa caute informatii, daca vad ca cineva totusi zice altfel.
Si m-a suparat si ca a zis ca imi da numai daca am praevia. Pai, ea nu stie ca se pune diagnosticul asta numai dupa 28 sapt? Ca doar e medic.
Iar pe eco care le avea ea scria clar "placenta jos inserata" - inseamna ca habar n-are.
Concluzia - o proasta, inca ma gandesc daca sterg cu ea pe jos luni sau o las in pace.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camilecu spune:

Buna dimineata fetelor , pofta buna la cafeluta .
As vrea sa va intreb cum intru si eu pe mailul comun al iepurasilor , sa vad listuta cu bagajele de spital.

28+ mami de Vlad
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Andira -- nu imi pun sterilet din acelasi motiv pentru care nu vreau sa iau pastile, si anume ca este avortiv. Adica nu previne intotdeauna, iar atunci cand da gres la prevenirea ovulatiei, impiedica fixarea oului fecundat si deci este avortiv. Pentru mine nu este o optiune. Ce o fi, o fi, timp de 3 ani si ceva nu am ramas insarcinata fara sa folosim vreo metoda contraceptiva in adevaratul sens al cuvantului, sper sa nu ramanem nici acum daca nu o sa vrem.

Bebe nu este grsunel, la cata burtoiul am, ma asteptam sa fie mai mare. La 2.1 kg este ok, in limite, dar nu cred ca va fi la fel de mare ca John si Jodie. Om vedea -- bine ca e sanatos/oasa.

Acum mi-a intrat morcovul ca doctorul o sa plece din Shanghai o saptamana de Anul Nou, adica de pe 14 pana pe 21 Feb. Sper sa nu ma apuce sa nasc chiar atunci...

34+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

Buna dimineata, as vrea si eu o cafeluta.

apropo, ca tot a deschis OANA discutia, la mancare la ce ar trebui sa ne retinem dupa nastere ca sa putem alapta linistite, eu spre exemplu am mancat doar supe, gratare, compoturi si ceaiuri, o perioada si apoi am introdus si legume fierte sau la cuptor, oricum fara fasole, varza, si chestii care baloneaza, citrice, si la mine a fost capital laptele, nu stiu de ce dar am baut o data 2 cani de lapte si a plans STEFI 3 zile.
voi cele care ati mai alaptat ce parere aveti?

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 36+IOANA

Mergi la inceput

Andira vasectomia este reversibila. Si eu am avut sterilet dupa prima nastere, din motive de sanatate(adica nu am voie sa iau hormoni decat in cazuri extreme) dar m-am simtit super cu steriletul...Singurul inconvenient la mine a fost ca s-a lungit menstruatia cu 2 zile pline.
Dar eu mam obisnuit cu asta si nu m-a deranjat .

Anca

AMR 6+ saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

'Neata, fetele!

Sunt cam aeriana acuma, dar imi revin dupa o cafeluta bauta cu voi. S-a sculat si Dami, asa ca, ma va mobiliza si ea.

ANDIRA - Dar chiar ca reuseste un medic din asta sa te enerveze chiar daca nu ai intentia. Bine macar ca ti-a dat medical, c-ar fi fost aiurea sa refuze si asta.

Frumoase lucrusoare ati luat, fetele, dar pana in aprilie cand voi naste si eu mai am, deci mai dorm in papuci pana atunci.

DELIA - Bravo pentru grasubel, dar nastere normala tot nu cred ca vei face dupa 2 cezariane. Ce medic s-ar incumeta sa-ti chinuiasca uterul?

Apropo de contraceptie, eu cred ca voi lua pastilute dupa. M-am impacat bine cu ele, iar de sterilet mi-e cam frica. Am 2 exemple care n-au mai putut ramane gravide dupa ce l-au dat jos, desi avusesera sarcini usoare inainte de-al monta.

Merg sa imi fac o cafea acusica si revin.

Cristina +26 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

BABYANGEL - Ce tip de sterilet ai avut? Si cat l-ai tinut?

Cristina +26 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

DELIA ma bucur ca ai venit cu vesti bune, si chiar ca esti ambitioasa, eu la prima morfologie ama lasat-o sa termine de analizat si am si intrebat-o ce este.
cu nascutul te hotarasti tu, nu stiu ce sa-ti zic, asa ma gandeam si eu de data asta dar m-a apucat frica si am zis ca tot cezariana sa-mi faca daca asa a fost prima.
mai ai piticii virusati?

ANDIRA chiar ca medici idioti, mai ales ca ar trebui sa stie ca ai avut probleme si ca te-ai chinuit ca sa pastrezi sarcina asta, si eu am intampinat aceeasi problema la STEFI si am venit cu bilet de la dr ginecoloaga si asa mi-a dat.
ca sa nu mai fii nervoasa.

DENISA ce haioasa esti in bady, si ce slabuta ai ramas, bravo voua, o sa-ti fie asa de usor sa redevii la silueta dinainte de a ramane graviduta.

referitor la hainute, eu am cumparat strict pentru prima luna(eu mai am o gramada si de la STEFI), pentru ca prima data am si primit o gramada si acum am zis sa vad si ce primesc si daca tot va sta mama la mine o vreme am sa-i mai cumpar pe parcurs ce ii lipseste.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 36+IOANA

Mergi la inceput