Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010(84)
Raspunsuri - Pagina 3
andira spune:
Aaaa, si evident, azi m-am umplut de draci!!
Din cauza gerului si ca sa nu mai fac efort, am zis sa-l trimit la medicul de familie azi doar pe socru, sa ia el prenatalul, si daca e ceva, sa ma sune de acolo sa vorbesc cu dr.
Si nu s-a inteles cu nici un chip cu ea, n-a vrut sa-mi dea prenatal si pace, ca n-am 8 luni!!! Ca ea stie foarte bine legea, si ca imi dadea doar daca aveam preavia.
Nu stiu unde s-a uitat desteapta, ca pe ecografiile pe care i le-am dus scria clar "placenta jos inserata" (pe ultima nu o are, unde se vede ca s-a ridicat).
Si nici n-a vrut sa vorbeasca cu mine, nu si nu, ea imi da medical. O proasta, nu va spun cat m-am enervat.
Asa ca mai am 5 zile de medical pana pe 1, cand se intoarce dr meu, si sper sa rezolv cu el.
29+
micki_mica spune:
Felicitari Dianami 

revenire cat mai usoara si rapida si bb sanatos, papacios si necolicios! vad ca este fix la o luna dupa bb meu ![]()

si voua...sarcini usoare fetelor!
Mihaela,
fericita
de
Florin Cristian (16.12.2009) (poze)
emiliapop spune:
Bine v-am gasit mamici si viitoare mamici,![]()
Felicitari celor care au nascut deja 
Eu nu prea am reusit decat de vreo 2-3 ori sa scriu aici dar v-am citit constant atat mai greu cu scrisul ca bebeilor mei le place sa-mi smulga tastele de la laptop cum ma vad cu el deschis.
asa ca citesc repede si inchid.
Acum am si eu nevoie de o lamurire de la cele care s-au hotarat sa recolteze celule stem.
Eu nu am deloc timp sa le studiez ofertele astora cu firmele de gen si ma gandeam daca ati reusit sa studiati mai bine si sa va hotarati sa imi dati si mie un sfat cam la ce firma as putea sa apelez cu incredere.
Multumesc si sper sa vorbim mai des.
P.S bebe din burtica e fetita, asta pentru listuta.
Emilia
cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)
poze cu noi si Eveline
freedelia spune:
Neatza fetelor -- intr-o ora plecam la doctor, ma intorc cu vesti inainte sa va treziti voi.
Oana -- daca nu poti bea apa plata simpla, incearca cu ceva lamaie sau portocala stoarsa in ea. Ceaiurile sunt ok si ele, daca nu poti bea apa. Apa minerala nu stiu cum e, daca se recomanda sau nu. In principiu poti sa bei sau sa mananci cam orice, nu prea afecteaza mancarea laptele, dar poate ceva cum e apa minerala, baut in cantitati de 2 litri pe zi, poate afecta...
Andira -- trebuia sa il trimiti pe socru cu legea in mana. De doctorita tampita!!!
Ma duc sa fac un dus si sa ma pregatesc de doctor.
Va pup!
34+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
papushicata spune:
Buna fetele...
Ufff cate ore am stat sa citesc tot ce ati mai scris...adevarul e ca am cam ramas in urma.
Felicitari primelor mamici si sa le traiasca iepurasii.
MAi eram datoare cu niste date
DPN 18.04.2010
cred ca Martina Teodora ....sau Katya Teodora...ufff
Poate ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi , cum am ciit ca ati inceput deja sa faceti cumparaturi pentru bebei eu sunt intr-o mare dilema ...nu stiu exact ce tb cumparat...cat de groase sau cat de subtirele tb sa fie hainutele...
Poate imi dati cateva sfaturi
Noapte buna
Bumbitza spune:
Neata fetele! Va servesc cu o cafeluta buna de tot
, un ceai, un laptic, un suc natural
dupa preferinte
si bineinteles un pic de voie buna
Noi ne-am trezit iar devreme, mai mult de foame ca gazutza mica vad ca e cumintica. Mai stau un pic si incerc sa mai trag o tura de somn.
Andira, imi pare rau ca te-ai enervat cu dra. Eu nici acum n-am sunat-o pe a mea sa ii spun ca vineri o vizitez pt prenatal. Eu ma duc direct cu legea in mana ca sa nu mai aiba ce comanta.
Emilia, noi ne-am hotarat cu CordBlood, imi par ok conditiile si destul de seriosi. Intra pe site-ul lor si poti afla mai multe detalii sau trimite-le un mail si iti raspund f repede cu tot ce te intereseaza.
Freedelia, bafta la dr! Sa te intorci numai cu vesti bune!
Papushicata, eu o sa iau salopetele, body-uri, pantalonasi si cateva haine pentru afara, printre care si o gecuta ceva nu f f groasa, cateva puloverase, pantaloni...nici nu stiu.
Ma gandesc ca prindem doar o luna de temperaturi mai mici, din mai incolo vine vara.
PS: Astazi schimbam si noi prefixul
, Doamne ajuta!
29+ cu micutza Ilinca 
Mami si tati te iubesc mult!
honeybaby spune:
Am dormit prea mult asa ca acum sunt la cascat ochii pe net si bagat papica la ghiozdan
.
Rebiana - Ce Nadia Comaneci ?! Eu cred ca as rupe barna![]()
E bine ca te ti de promisiune. Eu mai scap in Pepsi, dar evit sa cumpar.
Papusica - liste cu ce trebuie pt spital, pt acasa gasesti pe mail in doc's.
Tu ai DNP pe 18 apr, nu cred ca o sa mai fie prea frig atunci. Eu zic sa iei hainute "normale" nici prea gorase nici prea subtiri si restul mai subtirele. De haine groase de iarna nu cred ca mai ai nevoie. Daca e frig poti sa fooseti o paturica trasformabila.
Nu prea am logica in gandire la ora asta. Sper sa te ajute si sa nu te incurce si mai tare
Denisa,
30 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
Bumbitza spune:
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o confirmare, ca nu stiu daca am inteles bine ce acte trebuie depusa la firma pt prenatal, vreau sa intru de la 1 februarie (31s fara o zi):
- instiintare scrisa ca de la 01.02.2010 intru in concediu de maternitate;
- concediul medical de la medicul de familie, pe luna februarie;
- cerere pentru acordarea compensatiei de 15% din salariul brut (pt min 6 sapt).
Stiti cumva daca banii imi intra lunar pe card, ca la salariu, in toata aceasta perioada, sau trebuie sa astept luni de zile ca in cazul indemnizatiei?
Pentru indemnizatia de ingrijire copil, alocatia de nou-nascut, trusoul si salariul mediu pe unitate, depun actele dupa nasterea copilului (nu trebuie facut nimic inainte nu?).
Multumesc!
30+ cu micutza Ilinca 
freedelia spune:
Neatza din nou -- am venit de la doctor, totul e bine, bebe are 2.100g, este cu capul in jos (poate mi se pune pata si mai incerc o data sa nasc natural), am reusit sa nu aflam ce este, cred ca pana nasc mai avem o singura ecografie, asa ca sper sa nu aflu pana nu iese bebe...
Mai sunt mi putin de 5 saptamani... nici un semn ca as naste pana atunci... ei, asta e, or trece ele 5 saptamani cumva...
Va pup!
34+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
Bumbitza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui freedelia Neatza din nou -- am venit de la doctor, totul e bine, bebe are 2.100g, este cu capul in jos (poate mi se pune pata si mai incerc o data sa nasc natural), am reusit sa nu aflam ce este, cred ca pana nasc mai avem o singura ecografie, asa ca sper sa nu aflu pana nu iese bebe... Mai sunt mi putin de 5 saptamani... nici un semn ca as naste pana atunci... ei, asta e, or trece ele 5 saptamani cumva... Va pup! 34+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)POZE |
Felicitari pentru vestile bune! Grasunel bebitza
hai ca nu mai e asa mult si gata, il/o vei tine in brate
30+ cu micutza Ilinca