Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010(84)
Raspunsuri - Pagina 11
dayanara spune:
bumbita , da ai dreptate, am inteles eu gresit cu chicco, mie mi.a zis o fata , dar nu au haine multe....doar incaltaminte si scumpa, eu am inteles aiurea
roxana
31
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Bumbitza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nemary super Oana, mie mi-a fost teama sa incerc pompa inainte de nastere de teama sanu provoace contractii. si m-am cam chinuit dupa pt ca aveam toate canalele infundate. cu Garmastan de cat timp ai inceput sa te dai? si ce pompa ti-ai luat? Mari de Daria Maria(29.01.2008) 30+ Povestea Darului plangacios sunt tot mai mare Daria |
Am si eu o intrebare, daca am Bephanten, poate inlocui Garmastanul? sau e mai bun cel din urma?
30+ cu micutza Ilinca 
Mami si tati te iubesc mult!
andira spune:
Bumbitza - si Bepathen-ul e foarte bun, eu de-asta am folosit.
Garmastan nu gasisem atunci. Cred ca se cam aseamana.
Cauta prospectul la amandoua pe net, poate iti faci o idee mai buna.
29+
Bumbitza spune:
| citat din mesajul lui andira Bumbitza - noroc ca ai deschis tu subiectul. Sa vedem acum fiecare ce rezolva 29+ |
Chiar ma bucur mult
Sper, vorba ta sa si rezolvam..dar nu vad de ce nu, ca doar e lege
30+ cu micutza Ilinca 
Bumbitza spune:
| citat din mesajul lui dayanara bumbita , da ai dreptate, am inteles eu gresit cu chicco, mie mi.a zis o fata , dar nu au haine multe....doar incaltaminte si scumpa, eu am inteles aiurea roxana 31 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
Eu am vazut ca aveau haine la etaj, dar n-am mai urcat. Oricum mi s-au parut scumpe si mie

30+ cu micutza Ilinca 
Bumbitza spune:
| citat din mesajul lui andira Bumbitza - si Bepathen-ul e foarte bun, eu de-asta am folosit. Garmastan nu gasisem atunci. Cred ca se cam aseamana. Cauta prospectul la amandoua pe net, poate iti faci o idee mai buna. 29+ |
Multumesc
Vreau sa ies si eu pe afara un pic si ziceam sa mai bifez pe lista cate ceva.Ma duc si pe la magazinul Barza, am vazut ca au si patuturi de lemn dragute si simple si rezonabile ca pret. Vroiam sa iau initial Bertoni Transform, dar m-am razgandit...e destul de scumput, ocupa si f mult spatiu si-n plus nu stiu cat de mult rezista in timp, ca sa nu mai zic ca poate mai schimbam si noi camera copilului/copiilor pe atunci si luam alte patuturi, birouri etc. Am mai vazut la Ikea unul dragut, asa ca Ikea sau Barza acum

30+ cu micutza Ilinca 
nemary spune:
Denisa, wow, ce bine arati, daca nu ar fi burtica sa te dea de gol nici nu ai zice ca esti gravi.
Andira, chiar atunci intrasem pe forum, azi sunt putin mai libera la serviciu si am mai aruncat un ochi si pe aici.
si eu vreau la concert la AC/DC, sotul ma lasa, el nu vrea sa vina, sper sa gasesc pe cineva dornic. acum 2 ani, am fost la concert la Metallica si am lasat-o pe DAria tot cu el.
Bumbita, si eu dezinfectez clantele. le sterg cu spirt.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
30+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
Dianami spune:
Salutare! Ieri n-am mai apucat sa intru, am fost dimineata la dr si apoi prin casa cu diverse.
Mi-a scos firele, se incarnasera putin dar e ok. Sa vedem cum va arata cicatricea peste cateva luni, eu am terenul destul de bun. Uterul e ok, e aproape retras. Lohii nu mai am decat seroase si extrem de putin cantitativ, am doar absorbante zilnice. Am facut si o eco si e curat pe dinauntru. Oricum, mai pot aparea sangerari.
Bebe Alex e o scumpete
, nu papa decat de 2 ori pe noapte si peste zi papa la 3-3.5 ore. Cand ii e foame scanceste ca un pisoi, nu plange. Momentan inca n-avem colici, sper sa nu vina, ceilalti 2 copii n-au avut.
Mananca f bine, uneori cere ambii sani. O sa merg sa-l cantaresc, il simt la mana ca s-a ingrasat
. Acum astept sa-i cad buricutul, se mai tine doar putin, apoi merg cu el la Municipal sa-i dea cu nitrat de argint, mi se pare ca ramane putin cam mare granulomul. O sa vedem in 2-3 zile.
Pisoii mari sunt ok acum, e o veselie la noi in casa...abia astept sa mai treaca gerul asta, nu i-am scos pt ca erau bolnaviori. Eu sunt asa dornica de iesit, am stat in casa luni de zile si m-am cam saturat, vreau primavara, verdeata, floricele...iepurasi zglobii
.
Vladi, mersi pt. ca m-ai certat
. Sa stii ca eu chiar dorm. Bebe nu ma trezeste noaptea aiurea, deci ma odihnesc f bine, iar ziua dorm cu copiii la pranz. Nu incerc sa fac eforturi aiurea pt. ca sunt constienta de riscuri. Incerc sa ma organizez cat mai bine si momentan vad ca merge. 
Pe forum nu pot sta cat as vrea, va citesc pe voi si Clubul pepenasilor. Mai mult nu pot.
In legatura cu regimul dupa nastere: la Iulia recunosc ca am mancat f atent prima luna. Apoi am inceput usor sa introduc alimentele care imi lipseau (ami ales fructele) si a fost ok.
La Andrei am mancat orice, chiar si porumb fiert si n-am avut probleme. Am evitat doar ce stiam ca-mi face rau (varza, fasolea, bauturile acidulate).
Acum tot asa, doar primele zile de dupa operatie am mancat mai lejer ca sa-si reia intestinul functia, acum am un regim alimentar normal.
Vedeti si voi dupa ce nasteti cum reactioneaza iepurasii la alimente noi.
Oana, dupa cezariana nu ai voie sa bei nimic acidulat, intestinele vor fi destinse si vor apasa pe uterul taiat...nu e placut deloc. In apa poti pune putin suc de fructe, cat sa-i schimbe gustul. Te vei obisnui in timp cu apa plata, e mult mai sanatoasa
.
Contraceptia de dupa nastere: e un subiect spinos pt mine, o alta sarcina cica ma va costa viata, sunt sanse extrem de mari sa fie tot praevia (mai ales dupa o praevia si uter cicatricial si taiat vertical). Asa ca nu mai pot risca, eu nu stiu cum as putea trece peste o pierdere de sarcina, am trecut prin destule emotii de data asta. Inca nu stiu ce vom face, momentan astept sa ma refac. Oricum, avortul sau o metoda abortiva sunt excluse din start.
La primii 2 copii menstruatia mi-a aparut la 7 respectiv 9 saptamani dupa nastere, desi am alaptat exclusiv pana la 6 luni, iar apoi pana s-au intarcat copiii. Insa ai mei au renuntat rapid la suptul de noapte si cica asta e cauza aparitiei menstruatiei.
Insa nu a venit regulat, dupa Iulia a trebuit sa iau un tratament ca am facut o dereglare hormonala mare, iar dupa Andrei am avut acea prima menstruatie, apoi inca una pe 1.02.2008 si apoi a venit bebe Alex
(nu credeam ca reusesc sa raman, desi incercam, erau mici sansele sa am ovulatie).
Felicitari pt. vestile bune de la eco, sper ca pana pe 12.02 sa nu mai vina iepurasi, e mai bine in burtica, nu-i asa?
Micki, multumesc tare mult! Incerc sa te sun azi
.
Andira, Delia, trebuie sa facem schimb de numere de telefon pt. intalnirea aia minune
.
Gata, am scris destul. Mai era ceva dar atat imi amintesc acum. Revenim mai tarziu
.
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
nemary spune:
Emilia, ce surpriza. acum am vazut ca mai astepti un bebe. felicitari si sarcina usoara in continuare. pe la "clopotei" nu mai treci?
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
30+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria