Fulgusori de nov-dec 2009 (13)
Raspunsuri - Pagina 12
cristina_boc spune:
Si daca tot m-am pus pe scris, sa ma laud si eu cu ceva.
De cateva zile am reusit sa il alaptez pe bb numai de la san (asta dupa ce timp de doua saptamani a papat numai de la biberon LM +LP). Deci se poate. Sunt tare mandra de asta.
CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
http://family.webshots.com/album/576105196nUplYZ
http://picasaweb.google.ro/c.borostean/Andrei#
broscuta_80 spune:
Fetele - fara exceptie - va multumesc de raspunsuri
Noi nu prea avem colici, avem niste crampe cand nu vrea zana sa scoata aerul si pace. M-am plimbat cu ea si 20 de minute pe umar si nimic - sforaie de zor. Oricum am vazut ca daca e treaza merge sa o las cam 5 minute in patut si apoi sa o iau iar la scos aerul - cu succes.
Intrebam de colici pentru ca vreau sa verific chestiile astea care ni le spune lumea si care dau sperante mamicilor....
Eu ma agit cu botezul care va fi pe 30 ianuarie. Avem vre-o 70-80 de invitati, bunici nerandatori, sot incantat si o mamica disperata de emotii...
Lalu_79 spune:
Cristina, felicitari pt alaptatul exclusiv !!!
Si fetita mea are bubite pe fata….acum au mai disparut dar pielea a ramas f uscata, aspra.Ma gandesc sa cumpar si eu crema Avene pe care au recomandat-o fetele. Mie pediatra mi-a spus sa o sterg cu apa termala si apoi sa o dau cu vitamina A.Am si ceai de pelin, sper sa scapam de ele cat mai repede.Sper totusi sa nu fie vorba de o alergie….
laviniablaga spune:
Gagici, va pup pe toate...azi bebe nu a vrut sa pape deloc din tzitzi cu nodul, asa ca m-am muls, iar acum jumatate de ora mi-am pus glicerina pe sfarcul sanului nabadaios si l-a bagat in gurita si a inceput sa traga...poate ca am fost meschina si l-am pacalit, dar m-a ajutat mult, ca el trage mult mai bine decat pompa. Va pup!
Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE
Lidia74 spune:
LAVINIA eu nu cred ca ai fost meschina. Nici un aliment de pe lumea asta nu e mai sanatos ca laptele de mama.
laviniablaga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia74 LAVINIA eu nu cred ca ai fost meschina. Nici un aliment de pe lumea asta nu e mai sanatos ca laptele de mama. Lidia |
Stiu, dar ma gandesc ca initital nu a vrut el tzitzi ala, si eu l-am pacalit ca am dat sfarcul cu glicerina!
RARES CRESTE
dymomo77 spune:
La noi situatia e gri. Adik Danut face iar kk prost . Eu deja cred ca nu are intoleranta la proteinele laptelui de vaca ci alergie la ceva. La ce? Habar nu am si nici doctorii. Ei mi-au zis ca la neocate e imposibil sa faca intoleranta. Uite ca e posibil.
Fetele de la Cluj sau bucuresti de la pediatrii vostri ma puteti ajuta cu un gastroenterolog bun. Ca eu una nu-i mai dau de capat.
mami fericit de Dan Mihail
laviniablaga spune:
gastroenteorolog Tg Mures, foarte bun - daca te ajuta cu ceva Dymomo(NICOLAU CARMEN BD. 1 DECEMBRIE 1918 nr. 209/1 TÂRGU MURE#350; 0265-257 735)
RARES CRESTE
Lidia74 spune:
Of mai DYMOMO...
LAVINIA cred ca daca lui bebe nu-i era fomitza puteai sa te dai cu mama glicerinii ca nu papa el asa usor. Nu-ti mai fa procese de constiinta.