Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *141*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

gaza - hahaha...auzi vorba...pai noi eram la curent, stiam ca ai probleme cu netul si ca o sa te intorci in fortza.
nici al meu nu gaseste nici o jucarie interesanta prea mult timp, doar dimineatza sta si le trece pe toate in revista, asa ca pot sa imi beau si eu cafeaua linishtita, dar tot langa el, apoi se pune pe circulat si eu dupa el ca sa il iau ba de la scara(pe care a invatat sa o urce), ba de la priza, ba stau in spatele lui cand face cercetari mai periculoase. apoi ne mai jucam un pic cu jucariile(in special cele cu forme geometrice), il mai duc in brate pe ici pe colo pe unde avem treaba, ii mai deschid shifonierul si il las sa se distreze cu shosetele, ne mai ocupam timpul la masa si la schimbat scutecele(operatiune care dureaza minim 20min). timp linishtita am doar cand circula, dar si ala in reprize scurte, dar vine ea vara si o sa ii lasam la nisip si la leagane pana o sa ne saturam noi de stat pe banca la palavre

olga - super tarc. sa inteleg ca ati luat doua tarcuri si le-ati conectat voi? ca eu nu am vazut varianta asta la kika cand am cautat

25 martie 2009

Mergi la inceput

in ce priveste mancarea al meu mananca asa:

la 6 minim sau 8 maxim - 210ml lapte, dupa care mai baga o ora de somn

la 10-11 - 100gr fructe(piure)+ un iaurt+ 200ml de suc natural

la 16-17 - ce facem si pt noi in general. pui la cuptor cu cartofi, ciulama, spanac, paste, peshte, pilaf cu pui...etc

la 20 - nishte cereale diluate, sau un iaurt, sau mbs
somn de voie

la 12 - 210ml lapte tot prin somn

intre mese mai rontzaie un biscuite sau paine

ciorba nu pupa decat in vizita, ca eu nu fac

e mult, e putin habar nu am, dar nu pare ca ar duce lipsa de ceva

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

misto tarcul lui David.

Eu tocmai am strans tarcul lui Vladimir (ieri). Nu a stat in el nici 24 de ore adunate. As putea sa ii iau si 4 tarcuri sa ii fac cum i-a facut Olga lui david insa nu sta. daca are pereti nu suporta. Urla!!! Sa va mai spun ca nu ii place in lift? Cand plecam pe la cineva care sta la bloc, mai degraba urcam pe scari daca sta mai sus de 5 si face liftul mult, ca incepe si chitaie.
Daca ar putea sa stea afara, eventual si intr-o piscina cu apa ar fi cel mai fericit. Deh, daca de mic l-am invatat la mare, la soare la cortul de pe masina (aveam pat si in masina dar nu dormea- claustrofobia asta....)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

in ce priveste mancarea al meu mananca asa:

la 6 minim sau 8 maxim - 210ml lapte, dupa care mai baga o ora de somn

la 10-11 - 100gr fructe(piure)+ un iaurt+ 200ml de suc natural

la 16-17 - ce facem si pt noi in general. pui la cuptor cu cartofi, ciulama, spanac, paste, peshte, pilaf cu pui...etc

la 20 - nishte cereale diluate, sau un iaurt, sau mbs
somn de voie

la 12 - 210ml lapte tot prin somn

intre mese mai rontzaie un biscuite sau paine

ciorba nu pupa decat in vizita, ca eu nu fac

e mult, e putin habar nu am, dar nu pare ca ar duce lipsa de ceva

25 martie 2009

dar la masa de 10-11 baga ceva. NU glumeste! Si apoi sta el nemancat atatea ore. Foarte tare! Nu cred ca duce lipsa de ceva. La cate face in curand o sa deschhida frigiderul si o sa isi ia singur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:

seara
in primul rand
dyanna - puiule cum sa ma supar pe tine? nici gand. am vrut doar sa extind un pic o vorba pe care am aruncat-o la un moment dat si in jurul careia s-a creat o mica dezbatere de idei. tu ai fost doar cea care mi-a amintit ca nu am facut precizarile necesare
cat despre cele cateva ore in care ma desprind...hmmm...sincer nu m-ash desprinde eu deloc dar nu am ce face. eu am fost proriul meu angajator si pt ca dividendele nu se iau in calcul, acum stau acasa pe 800 de lei. deci nu prea merge. sotul nu mai facea fatza singur la firma(eu eram mereu baza la hartzogareala...el mai mult cu pr-ul). sora-mea a fost cea care m-a impins de la spate si m-a convins ca sunt o fraiera ca altele nu au cu cine lasa copilul nici 5 min si eu o am pe mama si nu ma folosesc de ea, ca e mai bine si pt copil sa stea si cu altcineva, ca e mai bine si pt bunici care se simt si ei utili si parte din viata primului lor nepot si uite asa.chestii de f mult bun simtz, asa ca m-am urnit. cu greu, pt ca eu si lunea ma urneam greu dar acuma dupa atata pauza. dar era momentul, ca altfel se alegea praful pt ca al meu e un tip grozav dar s-a invatat sa ma aiba pe mine in spate mereu.
mai citesc ce ati mai scris si revin...dar asta trebuia sa spun urgent sa nu ramana dyanna cu ideea ca m-am suparat pe ea

25 martie 2009

Doamneee, cat de bine te inteleg in tot ce ai zis despre munca cu al tau sot... Azi m-am enervat ca m-a acuzat pe mine de o treaba de care nu eram de vina si mi-am anuntat demisia si cesionarea actiunilor. Am plecat din birou si m-am dus acasa!!! A venit acasa super spasit si cu coada intre picioare Dar restul saptamanii mi-am luat liber!

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Mergi la inceput

bianca - hahhahah...sincer, de abia ashtept momentul
ar sta el si mai mult dar si asa inainte de culcare nu il conving sa manance mai nimic si daca amanam si a doua masa prea mult inseamna ca se culca cu burta goala goala.
voi cum sunteti? e bine Vladimir acum, nu?

25 martie 2009

Mergi la inceput

georgiana - si voi lucrati impreuna??? ah, deci stii exact ce se intampla. of, si al meu are talentul sa imi puna in carca tot ce nu iti poti inchipui, de obicei vine imi arunca nishte acte in casa pe canapea si cica in capul lui, gata, nu mai sunt responsabilitatea lui, in plus ii vine f ushor sa zica: eu chestia asta nu pot sa o fac. numai eu nu pot sa zic nu pot niciodata, eu le pot pe toate. f mishto reactia ta...imi dai idei

25 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:

ar sta el si mai mult dar si asa inainte de culcare nu il conving sa manance mai nimic si daca amanam si a doua masa prea mult inseamna ca se culca cu burta goala goala.

25 martie 2009

Da, este bine. Si-a revenit.

A scos deja 2 taste, mi-a modificat ceasul de la cuptor, bodogane intr-una, ma trage de par sa ma trezesc.

Astazi de dimineata chiar a spus "gata". Ma imita pe mine cand ii spuneam "Gata, s-au terminat desenele!". Eu cred ca el e indragostit de o fetita blonda care apare intr-un filmulet baby einstein bach, pentru ca de fiecare data cand o vede zambeste si se uita la mine si baga capul in pieptul meu. Iar dimineata cand se trezeste ma duce la calculator sa i-o arat. Ii dau la minutul unde apare fetita si apoi e fericit; plecam si ne vedem de ale noastre.

Mergi la inceput

clar si-a revenitasa a? are primul lui crash
ia sa incerc si eu baby einstein, le-am luat mai de mult dar nu le-am incercat ca am crezut ca nu o sa aiba el stare sa stea sa se uite

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:

25 martie 2009

Da, este bine. Si-a revenit.

A scos deja 2 taste, mi-a modificat ceasul de la cuptor, bodogane intr-una, ma trage de par sa ma trezesc.

Astazi de dimineata chiar a spus "gata". Ma imita pe mine cand ii spuneam "Gata, s-au terminat desenele!". Eu cred ca el e indragostit de o fetita blonda care apare intr-un filmulet baby einstein bach, pentru ca de fiecare data cand o vede zambeste si se uita la mine si baga capul in pieptul meu. Iar dimineata cand se trezeste ma duce la calculator sa i-o arat. Ii dau la minutul unde apare fetita si apoi e fericit; plecam si ne vedem de ale noastre.

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Buna fetelor!

Da fugiti, fugiti, greu va prinde omu

LA MULTI ANI bebeilor aniversati astazi

GEORGIANA, GAZA, MARIA, bine ati revenit

BIANCA, ce tare Vladimir, indragostit auzi tu. Pai la gradi deja e expert, o sa invarta fetele pe degete

ARIS, mama, nu stiu cum rezisti la tot ce povesteti. Desi daca ti-ai facut antrenamentul de la 5 luni, ai luat-o treptat si te-ai rodat

OLGA, super idee cu tarcurile. Noi avem unul la fel (numai unul si e pe roz), dar il folosim doar ca pat de voiaj, ca Ana nu prea sta in el, sta numai in picioare si se uita ca un cocostarc dupa mine, asa ca ce sa mai umplu spatiu din casa aiurea. Cand vreau sa fac cate ceva, o pun in premergator si ea vine dupa mine si se uita la ce fac, pana incepe sa caraie ca nu o bag in seama

MONNVAS, f f tare filmul cu pantoful. M-am amuzat teribil

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput