*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (361)
Raspunsuri - Pagina 19
mihutza11 spune:
mama ce Bubulini cuminti si tunsulici am vazut! tare cumintel e Stef! 
ptii.. eram sigura ca trebuia sa mai stau un pic sa nu pierd agitatele:

Hai Simo cu nasterea usoara si bebe frumos si sanatos!

si
6+
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
luny spune:
buna dimineata, bag unsa scurta si rapida pana nu le ingheata la astia iar switch-ul, ca ieri dimi si aseara
..a, si un ataare: ne-au inghetat tevile, nu avem apa de ieri, cara iub cu bidoanele de jos din butoiul de la hidrofor de 'n' ori pe zi, saracu'...vai de el si mana si cervicala lui
..asta e..pana la primavara s-o decongela si dopu' kurului, unde-o fi el
vali
ca ti-a fost dor de noi![]()
bravo dudell papi singur!! Mimo, si tu fara apa?dar scaspi mai repede ca mine![]()
Stefan, sa cresti mare!Nicoleta, sa-ti traiasca si sa va aduca numai bucurii!
cata
ca intineresti!
vii pe 6/7 la o cafea?![]()
stela tu esti bine, ai patit ceva?
raluca ce de ghinioane si la tine...nu mai zi de centrala, ca si noi suntem mega patiti, acum e bine..
cu Ca, eu nu ii dau decat dupa analize care indica ceva carente, nici pediatra mea nu e de acord altfel..
am vazut baieti de bubu proaspat frezati, ce cuminte a stat Stef, dar nu ma mir ca asa e el mereu![]()

nicoleta chiar ca iti sta inima..
bine ca nu e furata..!

GOOO, SIMOOOO!!!

sa ne tii la curent cu evolutia!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
cami33 spune:
Ce frumoooos papa Dudelu'!!!
Mimo, poate mai spui ceva de baiat, ca nu face si nu drege
I-am vazut si pe cuminteii si frezatii de Bubu

La noi tunsul e cu cantec, urlete, tavaliri si imobilizari
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
Nicoleta spune:
Iar Simo este Simo27!!!
-------------------------------------------------------------------------------------
Experienta este un lucru minunat: iti permite sa recunosti o greseala atunci cand o repeti.
mihutza11 spune:
ei si mi s-au incarcat si mie cateva pozici si un filmulet.. ca sa vedeti ca nu v-am mintit si stie fata litera A..
edit: am interactionat eu cam putin si fara explicatii, ca ma asteptam sa nu se lase filmata, ca asa face mai nou.. dar puzzle-ul il face tot, ca ne-am minunat ca l-a invatat asa repede.. ca doar are toate literele..
si
6+
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Nicoleta spune:
Ce Bubulini cuminti si frumosi! 
-------------------------------------------------------------------------------------
Experienta este un lucru minunat: iti permite sa recunosti o greseala atunci cand o repeti.
lianam spune:
mimo aburesc eu da' tuuuuuuu
... "vladut nu face, vladut nu drege, aoleu" .... si ce frumos si cumintel baiat am vazut eu papand in scaunel
... deci: lasa abureala
si recunoaste ce baiat ai 
am vazut si pui de bubulina
tunsulici si la zapada, frumuseeeei, dulceeei 
gata, trec la asudat, munca de jos
, ca iar apare sefa-sefelor floricica-soarelui si ma pune la panoul cu "asa nu!"
....aliceeeeeeeel... hai vino iaaaaaar in gara noastra micaaaaa ![]()
ma mut la un metru de laptoput
, la masa de calcat....raspund insa la provocari
...
“Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea.”
lianam spune:
mai ce andruta delicata si frumusicaaaa
...ce frumos face ea puzzle cu litere si cum sta cu olivia la TV
, cu tati, cu mami
...ce mami frumoasa si luminoasa
... am pus lupa sa vad si burtica
dar mai e de asteptat
...
“Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea.”
aliceionescu spune:
Fug, fug, ca am treaba, da' vin in gara, numa' ca vrau bilet la un tren de dupa-amiaza.![]()
Pt voi, n-am inteles nimc din ea, da' tot am ras..
P.S. Propun pt dezbatere azi o vorba din popor: "Shefu-i shef si-n sula goala". Aveti curaj? Daca ma baneaza, dezbati voi, eu va astept in gara.

Tuc-tuc, amu ma duc...
Nicoleta spune:
Eu de dezbatut as tot dezbate, dar nu inteleg un termen: "sula". Este acel obiect care sta de obicei in coaste? Si nu pricep cum de-i goala... Umbla dezbracata numai temporar?