*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (361)
Raspunsuri - Pagina 18
lianam spune:
[s ]
LA MULTI ANI STEFAN! Sa fii sanatos si norocos!

Nico sa-ti traiasca baiatul si sa fiti sanatosi si fericiti cu totii 
“Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea.”
cami33 spune:
| Citat: |
Apoi...cred ca am pierdut din dopul gelatinos...pe la 5 dimineata.... Simo cu ,mami de DAVID si de SAM "Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are" |

HAI, SIMOOOO!!!!

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
Nicoleta spune:
Simo, poate nasti azi, de ziua lui Stefan
(si a lui Mozart si a lui Florin Piersic). Ioan sau Marcian?
-------------------------------------------------------------------------------------
Experienta este un lucru minunat: iti permite sa recunosti o greseala atunci cand o repeti.
lianam spune:
niste buricate pentru simo
.... fii barbata simoooo
... hai ca 27 e numar norocos ![]()
Nicoleta spune:
Liana, ai ceva cu 27
?
-------------------------------------------------------------------------------------
Experienta este un lucru minunat: iti permite sa recunosti o greseala atunci cand o repeti.
lianam spune:
cuscr-a draga nu mai pun niciun plasture, ete asa
... s-au epuizat de la atatea muscaturi si e criza, nu mai cumpar altii...las' sa se vada pe unde e muscat, sa nu induc in eroare viitorii aspiranti si sa muste tot in acelasi loc ![]()
Nicoleta spune:
Incepe partea frumoasa... Adrian a vorbit cu invatatoarea, era si directoarea de fata si le-a dat Stefan cate o cutie de bomboane (asa se face aici). Si invatatoarea i-a spus ca Stefan merge foarte bine cu scoala!!
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Liana, ai ceva cu 27 ?------------------------------------------------------------------------------------- Experienta este un lucru minunat: iti permite sa recunosti o greseala atunci cand o repeti. |
in afara ca e data mea de nastereeee
... asa ca ziua in care am primit ceva de nepretuit nu poate fi decat norocoasa, nu? “Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea.”

cu
,mami de DAVID
si de SAM