*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (361)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Eheeeii!! Luny's back!! Baga si niste hormonale,tre' sa vezi de unde vin chistuletele..Uterul cum era? Endometrul?

Siiimo Esti asa de frumoasa,gravida!! Pozicile cu Sam sunt superbe!! Sa folosesti cu placere,noua masinuta!! Era si cazul,la cum se mareste familia Plus siguranta..
Eu raman la pariul meu-Valen e prima,da?! Stai cuminte acolo!

Oh,liano,liano,cum te gandesti tu numai la prostii..Fata,pune osul la treaba,treci la munca de jos!! Eee!!?!

Alice,nesatul-o,m-ai luat la lungime acum!!
O apasat pe dana dotol

Mimo,cum de ma ghicisi?!

Felicitari mamelului,Oana!! Ani frumosi,alaturi de familionul drag! Citisem pe undeva,o urare haioasa..Ceva de genul-acum,la pensie,poti face ceva ce altii nu pot face..sa zambesti in dimineata de Luni!

Nicoleta,eu la 16 ani il mut singur! Asta mi-ar mai trebui,sa dau nas in nas,toata ziua,cu vreo pitzi d'asta botoasa de hi5,ca nu stiu de ce..dar tare mi-e teama ca iasa mare gagicar

Hormonica,ce faci mami?! Ti-e bine?! Au aparut greturile? Hai pune si tu o poza cu bluza cea noua!! Chiaaar-ati anuntat la Romanica?

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Lingusitorul,ca scorpia,cu gura te mangaie si cu coada te musca!

Mergi la inceput

Ela,sufletelului blond!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

zoze cica e normal si uterul si endometrul(uter AVF, AP 3,9 cm TR 5,6 cm, long 8 cm, endometru 5,1 mm aspect corespunzator fazei menstruale)..sa vedem ce o sa zica la gineco..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Simo, in sfarsit poze!!!! Si cadoul e fara cuvinte! Dar zisesei ca-l pozezi si pe autorul cadoului...

Mimo, mersi de tratatie, dar m-am urnit si eu si am gatit...Si sa va spun ce copil cuminte am avut azi: a stat cu mine in bucatarie 3 ore si ceva, cat am gatit...M-a ajutat la tot ce se putea, s-a jucat pe masa sau pe jos, dar n-am iesit niciunul din bucatarie pana n-am terminat..Nu mi-a venit sa cred...Si a mai si mancat acasa... Am facut niste filmulete, dar se pare ca webshotul imi da rateuri seara asta...
Si ne-a adus Alin niste gogosi de la o cunostinta: bestiale...Matei a halit vreo 3, iar eu restul....

Luny, bine te intorsesi...Ai de recuperat, nene, nu gluma...Chiar voiam sa-ti zic ca daca n-ai mai fost pe aici, mi s-a facut dor de Mufy ( si de tine, nu te bosumfla...)

Valentina cu Matei si 38+ cu Luca; DPN: ORICAND

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Simooo, superba burtica, superb cadoul de la sot! Sa stapanesti masinuta sanatoasa.

Sovi, am uitat sa zic azi de puii tai, e superba Anuska, asa de vesela, pufoasa si frumoasa iar Sasa are un zambet de te da pe spate!

Copiii sunt la baita, dar vine o zarva de acolo ca e musai sa vad ce se intampla...rasete, chitaiala, balamuc!

O seara minunata sa aveti.

Aaaa, Ramo, felicitari pentru ambitie. Asta ma face sa-mi aduc aminte ca doar acum cativa ani cand l-am facut pe Razvi traiam intr-o garsoniera inchiriata, doar Paul cu servici, eu studenta...Si am avut curajul sa-l facem si pe Razvanici...Nu stiu cum am razbit si am ajuns aici, nimeni nu ne-a dat nimic, totul a fost pe munca si ambitia noastra. Doamne ajuta in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

http://www.youtube.com/watch?v=_utJrro36Ak&feature=player_embedded

-------------------------------------------------------------------------------------
Experienta este un lucru minunat: iti permite sa recunosti o greseala atunci cand o repeti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Ma bag la somn cu Matei, ca deja incep sa ma gandesc ca nu se stie cand ma voi mai odihni cum trebuie...

Valentina cu Matei si 38+ cu Luca; DPN: ORICAND

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Salutari din Munchen, aici ninge de azi -noapte, masina este gata iar maine dimineata plecam spre Viena, unde vrem sa zabovim vreo 2 zile.Nico cum e vremea acolo?

Am shopinguit toata ziua de ieri si azi de simt ca nu mai pot, dar sunt ff mulumita, mai ales ca de ieri, aici au inceput reducerile...asa ca am facut o gaura in buget...mama,mama

N-am citit din urma, dar imi dau seama din ultima pagina ca randunicile nu au nascut niciuna ...inca...

Fug sa googalesc dupa hotel in Viena..

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Somnic pufos,burtica draga!!

Oh,Nicoleta!!

luny si claucica!!

Nicol,chiar la tine ma gandeam!!Serios!! Vacanta frumoasa,sa aveti!

Bai,astia care se cred destepti tot timpul,nu obosesc niciodata?! E retorica!!

Ela,sufletelului blond!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Zozelicule pana acum nema greturi.. intr-o seara mi-a fost un pic dar nimic deosebit.. daca ar fi ca la Andra ar fi perfect.. nu tu greturi, nu tu arsuri.. in afara de burtos nici nu as fi zis ca am fost gravidoasa..

si 6+

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput