*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (361)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

am luat rezultatul B-chg. e 24. stie careva sa ma lamureasca? doctorul a zis ca e bine, dar ca ar fi si mai bine daca as repeta analiza intr-o saptamana, dupa CM, sa vedem daca nu creste
voi v-ati facut analiza asta? ca eu imi inchipuiam ca trebuie sa fie 0 daca nu e sarcina. am sunat si doc de fam (care-mi este prieten), si el zice ca e foarte bine. dar eu tot sunt in ceata. n-as putea sa va spun de ce sunt in ceata. n-am mai facut analiza asta niciodata, poate de aia.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Ioana am citit cu lacrimi in ochi postarea de pe blog. Daca pe mine m-a afectat atat, nici nu-mi pot inchipui prin ce treci tu acum. Chiar nu stiu ce as mai putea sa spun, orice as incerca nu poate sa-ti aline durerea, asa ca mai bine ..

Luny imi pare tare bine ca ne-am "regasit" la randunici. Iti [romit si tie si fetelor ca nu va mai parasesc; in martie incep serviciul, nu stiu daca voi avea acolo acces la net, dar, daca nu, seara tot o sa scriu cate ceva, asa ca sa nu uitati de mine.

LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008)

http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

'na seara!
Navigand in slalom printre cuvinte italice, sef-e si alte chestii pe care io nu le pricep bine sa indraznesc si eu doua vorbe...
Luny, bun revenit!
Criss, ai punctat esentialul despre mama ta...esential pe care ea, din pacate pt toata lumea, il rateaza...
Ioana. Greu de spus ceva de usurare intr-un astfel de caz, greu de inteles DE CE. Dar...de-aia suntem noi asa mici. Macar, vorba lui Laly, de-am invata din asta sa ne pretuim mai mult fiecare clipa frumoasa a vietii. Doamne ajuta-i micului sufletel!
Bubu, Doamne fereste nu pe la ochi betadina, am zis, doar la nas! Si, Ariel, ca regula generala cand nu e f clar ca o "buba" e alergica, ci poate fi stafilococica (infectioasa in general) in niciun caz nu incepi sa dai cu cortizon (fluocinolon) acolo...
Ramo si pe mine m-ai impresionat. Esti o fata de toata isprava si un model pt toate in multe privinte
Ursule, David Andrei e fain dar zau ca Albert Cristian suna al naibii de bine!
Simo, faina burtica, faina masina!
Si Kya: pai mami, cu munca de dimineata pana seara eu am o intrebare simpla pt tine: tu mananci???-asta ca te intrebi de ce slabesti...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

simo esti radioasa, te felicit, frumoasa burtica, Sam e deliciu cum o mangaie zambind, iar caoul, fff misto, sa-l stapanesti cu bucurie si fara incidente!
miha eu n-am habar de analiza aia, nu cred ca am facut-o..cum te mai simti?
laly si eu tot in martie la munca..si nu am internet acolo!!..poate-mi pun pe mobil, mai ales daca va fi abureala, ca mai erau si momente d-astea...sper sa fi ramas!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Am intrat sa va multumesc inca o data! De asemenea vreau sa va cer scuze... cred ca am intristat pe multa lume cu mesajele mele si in consecinta am sters linkul. Cred ca din cauza a ceea ce am postat acolo s-a asternut linistea pe crenguta. Nu vreau asta. Vreau sa fie veselie... Gratiela era o persoana plina de viata, glumeata, mereu zambitoare... Cred ca si acum zambeste

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Simo, sa stapanesti sanatoasa masinuta si sa plimbi bebeii frumusei. Apropo de incidente... astazi mi-a mers rau de la inceput... dupa vestea cu pricina am lasat masina aiurea si cand sa plec cu ea imi blocasera rotile. Norocul meu a fost ca a putut cineva sa ma ajute si am scapat fara sa platesc. Apoi, in parcare, eu, care sunt zmeul zmeilor si la condus si la parcat oriunde si oricum, m-am chinuit de 5 ori sa fac o parcare laterala si dupa ce am reusit-o am realizat ca usa mea era blocata de un boschet si nu am putut cobori. A trebuit s-o stramb iara sa pot iesi si asa am lasat-o!! Nu va spun ce imi tremurau picioarele pe pedale...

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Sunt pe fuga,zic doar atat:

MIHA,ceva,ceva,cred ca a fost..La mine,prima data,B-hcg a fost 59,apoi 20,apoi 0,01.Si eu zic sa repeti,asa..pentru linistea ta
Revin

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Lingusitorul,ca scorpia,cu gura te mangaie si cu coada te musca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Mimo, nu, nu sunt ma contagioasa... dar ametesc, sunt obosita, am si dureri de cap uneori... doctorita a zis ca e ori lipsa de minerale, ori una dintre glande. Aflu pe 1.021 ce si cum, eu sper sa aflu si ce am, sa nu ma mai caut ca sincer nu am timp! 2 ore am stat azi, facea Sefu 13-14 ca are o caruta de treburi si cum maine ne sarbatorim... Si pustiul mi-a adormit pe masina, l-am telepoortat in carut (ca m-a lasat al meu aproape de metrou) si s-a trezit in tramvai... acum a adormit iar, in autobuz dinspre scoala lui Stefan, aproape de casa, dar nu am vazut la timp... Adrian imi vine tarziu, deci activitatile de seara si baia doar eu le voi executa. Pana acum am citit cu Stefan Au au... am cautat neste vorbe prin dictionare... de-astea... a si lucrat putin la mate... dar nu se fac ei mari?! Nu-i insor eu!?

-------------------------------------------------------------------------------------
Experienta este un lucru minunat: iti permite sa recunosti o greseala atunci cand o repeti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Ioana D-zeu s-o odihneasca!

am vazut Tea de Stela la zapada.. si un pic de Dudel.. si mami Mimo cu capul gol ..
Ela
Luny welcome back!

yeee.. am vazut burtik de Simo... mamaa asa cadou sa tot primesti!! sa o conduci cu placere!

Alice tare Thea ca de obicei!
Miha nici eu nu mi-am facut niciodata analiza asta!
Nicoleta sanatate si tie!

si 6+

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Si eu am vazut-o pe Tea cea frumoasa!

Alice, nu ca ar fi Stefan destept scriu eu aici perlutele lui (e, nu neg, ca toti copiii)... dar mi se pare ca are idei diferite de alti copii de varsta lui, si nu e neaparat bine...

-------------------------------------------------------------------------------------
Experienta este un lucru minunat: iti permite sa recunosti o greseala atunci cand o repeti.

Mergi la inceput