Cu dragoste din Iasi (92)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Stie cineva daca se mai citesc povesti pentru copii joia la Carturesti???

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

In principiu da, numai ca saptamana trecuta Lavinia a fost bolnava si doar i-a servit cu ceai si biscuiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionitza spune:

As vrea si eu sa o duc pe Deea daca se citesc povesti, ii place tare sa asculte! deci, joi, la ce ora? la carturaresti in iulius mall?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Carmen, multumesc.

Mergi la inceput

La multi ani, Danna!
La multi ani, Lacrabaciu!
La multi ani, Saryta!

Scuze, ca nu am reusit sa editez pagina si sa pun listutza cu sarbatoritii lunii februarie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemo spune:

Iasului i se mai zice si Tirgul Cucului ? Daca da, de ce ?

Mergi la inceput

Va ofer o fierbinte... ca sunt zombie... iar gatul meu.... e si el... numai transee....

nemo, eu n-am auzit de o asa asociere.... daca stiu fetele... Targul Cucului e o zona din Iasi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Cu dragoste din Iasi...
O zi superba va doresc tuturor si multa sanatate

Nemo- Targu Cucului e chiar o zona centrala in Iasi (nu e centrul orasului, dar...) Eu de basme si povesti referitor la provenienta numelui nu am auzit. Poate fetele care s-au nascut aici stiu ceva ceva. Ca suntem destule venite la facultate si ne-am casatorit aici, am facut bebei frumosi si acum suntem ''cu dragoste din Iasi''.

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemo spune:

Citat:
Targul Cucului e o zona din Iasi

Am citit mai atent si se pare ca titlul cartii (Evreii din Tirgul Cucului de altadata) se referea la o intersectie din Iasi. Eu am presupus ca e vorba de oras. Oricum, ciudat ca unei intersectii i se zice "tirg". Aici e povestea: www.lumeacartii.ro/index.php?option=com_catalog&pid=1655&task=produs" target="_blank">http://www.lumeacartii.ro/index.php?option=com_catalog&pid=1655&task=produs.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Nemo, nu e chiar asa ciudat. Chiar si in zilele noastre, atunci cand se organizeaza un targ de haine sau de oale, etc, acest targ (negot- probabil in trecut)se afla intr-o zona si nu se extinde la nivelul intregului oras. Nu se cheama din cate stiu ''intersectia'' doar, ci zona.

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput