Sindromul Brangelina (de cuplu)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui allinta

Cochita, nu ma intereseaza absolut deloc, Aniston.
Te pupicesc, ca mi-am spus parerea.

allinta

din exces de zel, am elaborat mareata mea argumentatie si pentru cele care cica vaaai, a lasat-o pe jen pentru asta. de parca jen e minunea lumii. :-))

sa nu te paruiesti cu mine ca nu vreau! tu esti o dulce, ar fi si culmea sa avem cat fight pentru doamnele astea care nici n-au auzit de noi. iau o pauza, ca-s prea pasionala la subiectul asta si nu e cazul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Si mie imi plac amandoi, chiar mult. totusi daca au hotarat sa se desparta asta e treaba lor si probabil ca ei stiu mai bine decat noi ce fac, nu cred ca e vorba de epuizare fizica ca doar nu sunt atat de inconstienti sa lase epuizarea sa le strice relatia, e vorba de mai mult aici.

Avand atatia copii impreuna si inca mici toti oricum o sa fie nevoiti sa relationeze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

Citat:

Cochita, nu ma intereseaza absolut deloc, Aniston.
Te pupicesc, ca mi-am spus parerea.

sa nu te paruiesti cu mine ca nu vreau! tu esti o dulce, ar fi si culmea sa avem cat fight pentru doamnele astea care nici n-au auzit de noi. iau o pauza, ca-s prea pasionala la subiectul asta si nu e cazul.

Nici nu am de gand.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:

In aceeasi tonalitate, pot sa spun ca nici voi, cele care o ridicati in slavi, nu sunteti prietene la catarama cu ea.
Noi, pleava , ne formam o parere despre ea si despre orice alta persoana publica in functie de ceea ce citim.

allinta

imi pare rau , eu nu am ridicat-o in slavi. Mie imi place si de Angelina si de Aniston , cu mentiunea ca ca cuplu (intentionata) le statea mai bine impreuna lu jen si brad in opinia mea.

***Fur is for petting**
http://www.xfactor.ro/#tp (produse eco)
http://www.adoptiicaini.ro/adoptii-virtuale/
http://www.adoptiipisici.ro/adoptii-virtuale/

http://freecycletm.ecosapiens.ro/

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.4animals.ro/ajuta.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Conchita, foarte frumos expus, insa uneori, chiar nu cred ca viata lor este asa perfecta, pe toate planurile, cu toti banii lor.

Angelinna, o fi ea frumoasa, si desteapta, si total dedicata actiunilor umanitare, si in depresie dupa moartea mamei ei (care am inteles ca s-a inatmplat acum 3 ani!), daaaar tot are ceva "nepamantean" in ea, (si nu, nu-i inteligenta ei!) trebuie sa-mi dai dreptate! Ea tot ce face, nu face cu masura, ci totul cu exces! Si asta mie nu mie se pare normal. Nu adopta 2-3 copii, ci vrea cat mai multi, ea nu-i slaba, este cea mai slaba, vrea si cariera, si familie, si actiuni extra pe presupun deplasari la capatul lumii, toate in acelasi timp, eventual la superlativ! Nu merge asa, in viata! Nu are cum un simplu om, chiar si ea, sa fie chiar asa de perfecta si perfectionista pe toate planurile, fara sa te astepti ca undeva sa nu dai totusi chix! Hai, ca sunt deja verde de invidie!

Oricat crezi sau crede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Conchita, eu de Angela Similea spuneam ca se imbraca precum o pipita :)

Eu nu o admir, ca e prea imprastiata. :) In schimb, te admir pe tine, pentru ca tu stii sa iti stabilesti prioritatile in viata, sa te organizezi. Si nu pot intelege ce te extaziaza la Jolie. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui casandra

Conchita, eu de Angela Similea spuneam ca se imbraca precum o pipita :)

Eu nu o admir, ca e prea imprastiata. :) In schimb, te admir pe tine, pentru ca tu stii sa iti stabilesti prioritatile in viata, sa te organizezi. Si nu pot intelege ce te extaziaza la Jolie. :)

ma emotioneaza. am simtit un bond puternic cu ea cand am vazut-o intr-un interviu cu nu mai stiu cine, acum multi ani, cand povestea despre prima ei intalnire cu maddox, primul ei copilas (adoptat). radia lumina si dragoste, pur si simplu. stiu ca ea insasi a fost un copil suferind si ratacit, in tinerete n-a avut directie si s-a lasat obiectul de unica folosinta cu multe persoane. ea nu e rea, e buna, doar ca nu a stiut asta multa vreme. s-a automutilat, a fost excesiva - nu va suna cunoscut? un copil care vrea atentie, vrea dragoste si nu stie cum sa le obtina. pentru mine, ea radiaza energie, ce sa faca daca asa s-a nascut? unii sunt mai intensi si mai infocati, cum s-ar putea schimba, oare, ca ma intereseaza si pe mine reteta. dar de ce ar trebui sa se schimbe, totusi? :-))

ei, s-a indragostit de puiul maddox si totul s-a schimbat pentru ea. nu exista oameni salvati pe pamant? nu ne putem bucura pentru ei? se pare ca nu prea...lumea nu o iarta pentru trecutul ei, din pacate. care este excesiv, da. ea e excesiva si nu stiu daca se va schimba vreodata. de ce o plac? pentru ca si io-s excesiva, de-aia, ori totul, ori nimic...:-)) habar nu am de ce o plac...doar o placeam ca e frumoasa si ca actrita inainte de maddox. dupa maddox, m-am indragostit de ea, de la lacrimile ei de fericire cand vorbea despre puiutul ala de om cuibarit la ea in brate, cum i-a zambit cand s-a trezit din somn...un om rau si malefic nu iubeste asa, fara sa fi nascut macar copilul...in fine, asta mi-e perceptia, recunosc ca mi-o apar cu pasiune, dar zau ca-mi pastrez simtul umorului - am zis de la inceput ca ne dam cu presupusul, interpretand ce se vede, imaginea...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui XIO
Mie imi place si de Angelina si de Aniston , cu mentiunea ca ca cuplu (intentionata) le statea mai bine impreuna lu jen si brad in opinia mea.

Si mie imi placea mai mult perechea Pitt - Aniston, decat Pitt - Jolie, dar numai ca imagine, in rest nu stiu ce s-a intamplat intre ei. Dar...din cate am inteles, din ceea ce am citit, el vroia copii, iar Aniston nu putea sa ii faca.
Cam atat.

allinta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0
Ea tot ce face, nu face cu masura, ci totul cu exces! Si asta mie nu mie se pare normal. Nu adopta 2-3 copii, ci vrea cat mai multi, ea nu-i slaba, este cea mai slaba, vrea si cariera, si familie, si actiuni extra ce presupun deplasari la capatul lumii, toate in acelasi timp, eventual la superlativ!
Hai, ca sunt deja verde de invidie!

Foarte nostima sintetizarea ta, incheiata apoteotic cu inverzirea ta de atata invidie pt "performantele" Angellinei.

allinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Conchita, imi place de tine cum ii aperi

Si mie imi plac ei amandoi si nu as vrea sa se desparta. Lumea e invidoasa. Ei sunt magnifici fiecare in parte, de aceea impreuna sunt si mai greu de inghitit pentru rautaciosi. Ea intr-adevar a avut un trecut plin si plin de excese si teribilisme, dar sa nu uitam ca in familiile de actori sau cu parinti absenti nu e usor sa cresti integru, uneori suferinta se manifesta prin astfel de comportamente.

Ea in mod cert are o personalitate puternica si emana o vitalitate uriasa si o forta interioara care intimideaza. In general, oamenii care au asemenea caracteristici nu sunt agreati de altii care nu le au In trecut Brad Pitt ma lasa rece, ca barbat si actor, pana cand am vazut '7 ani in Tibet' si l-am apreciat ca actor. Daca a reusit sa stea langa ea si sa-i fie pereche, in mod clar ca 'he's got balls'
Eu sper sa ramana impreuna in ciuda greutatilor.

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput