Sindromul Brangelina (de cuplu)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

nu l-a despartit Angi pe Brad de jen, relatia lor era deja moarta, jen era instabila emotional si avea depresii nervoase. Angi a sosit la momentul potrivit dorindu-si copii si Brad la fel.
El a imbatranit mult si s-a cam saturat sa fie dadaca, el vrea o familie normala , sa iasa impreuna cu nevasta afara , in parc , seara la un restaurant bar etc..
Angelinei nu prea ii place asta, da, e adevarat ,ea munceste foarte mult, iese afara cu copiii foarte rar, cu el nici atat, peste tot e singur sau cu prietenii. Se vede ca e nefericit.In afara de sex si dorinta de a avea copii , nu au nimic in comun.
Anul acesta nu-i vom vedea la Oscar, am inteles ca nu vin.
Chiar anul trecut l-au prins paparazzii la un bar si cind a iesti de acolo l-au intrabt de ce nu e si Angi cu el. Brad a spus a invitat-o si pe ea, l-a refuzat, a zis ca-i obosita si n-are chef.
Ea oricum nu are grija de copii , mai mult el, a , da ii mai duce si ea o data la citeva luni sa le cumpere jucarii.
Eu cred el ca-si doreste o viata normala de familie, se si vede asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Citat:
citat din mesajul lui delphin

Hai ma desiree, asta cu furatul barbatului e putin cam...ca doar el nu e o pereche de chiloti sau un ruj. Hop il pui in geanta si gata. Si el a vrut.

Ai dreptate, DAR eu tot cred ca "What goes around, comes around" (In Romaneste, parca-i cve de genul "Ce dai aia primesti"...)

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

inseamna ca dreptatea ar fi ca angelina sa-l insele pe brad asa cum BRAD a inselat-o pe jen. daca a inselat-o. nu sa se desparta ei si sa lase pe drumuri 6 copii.

nush cine zicea ca numai brad are grija de copii. poate intrati pe siteurile fanilor, unde-s o gramada de poze cu ei si copiii, angie e mereu prezenta.

Casandra, daca si angie se imbraca precum o pipita??? aolica, numa in sariuri de-alea lungi si fara forma umbla, absolut fara nici o pretentie de stralucire. asta numesti tu pipita? si care anume din rolurile ei recente ti s-au parut naspa? in tinerete a avut gigli si girls, interrupted. in ultima vreme, de cand e cu brad si si-a recapatat directia in viata, are niste roluri absolut superbe - vezi changeling, mighty heart, etc. este o femeie tanara care nu merita compasiunea si mila nimanui, caci nu e de mila. este de admirat. daca reuseste ea, daca le reuseste lor sa aiba TOT ce visam noi, astia anonimii, inseamna ca si noi avem o sansa. e un model de urmat.

energia "negativa" pe care o resimt unii se cheama inteligenta. are o minte brici si e profunda. ca a suferit in tinerete? well, sa ridice mana sus cine n-a avut drame. ea s-a schimbat enorm cand l-a adoptat pe maddox. a devenit mama si a devenit femeie. sunt lesinata de admiratie pentru ea ca a putut. ca s-a rupt de un trecut dubios si a renascut taman ca pasara phoenix. e o figura mondiala nu numai in actorie, dar si legat de drepturile refugiatilor, ale orfanilor de razboi, ale femeilor...ce nu e de admirat la ea?

ca e slaba? io am ajuns pe jumatea ei dupa ce mi-a murit mama. ea a trecut recent prin drama asta, haideti sa fim putin oameni si sa judecam alti oameni cu empatie. ura asta publica fata de doua persoane...mi-e imposibil s-o inteleg. mie uniunea lor mi se pare rupta din basme, e poetica, sunt ei doi contra tuturor. eroi, ce mai. ma duc sa le ridic statuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita
in ultima vreme, de cand e cu brad si si-a recapatat directia in viata, este de admirat. daca reuseste ea, daca le reuseste lor sa aiba TOT ce visam noi, astia anonimii, inseamna ca si noi avem o sansa. e un model de urmat.
energia "negativa" pe care o resimt unii se cheama inteligenta. are o minte brici si e profunda. ca a suferit in tinerete? well, sa ridice mana sus cine n-a avut drame. ea s-a schimbat enorm cand l-a adoptat pe maddox. a devenit mama si a devenit femeie. sunt lesinata de admiratie pentru ea ca a putut. ca s-a rupt de un trecut dubios si a renascut taman ca pasara phoenix.

Tocmai ce isi va pierde directia in viata, prin divort.
Doamne fereste de un asemenea model instabil psihic !!!
Energia negativa nu are nici cea mai mica legatura cu IQ, ci cu inteligenta emotionala. Daca emotional, esti la nivel de 5 ani cand iti inchipui ca agatandu-te de cineva ( sot, copii ) vei evolua, viata iti va da una dupa ceafa pt a-ti reaminti ca ai trecut demult de copilarie.
Pozele sunt facute pt promovarea imaginii de mama eroina.
Prin drame sau chiar tragedii, am trecut cu totii, acum depinde de fiecare cum trece mai departe peste ele.
Eu te cred ca esti mare fana, dar ti se pare ca a renascut ca pasare phoenix. Mai degraba s-a afundat in atatea responsabilitati ca nu le mai poate duce.
Mi-e mila de copiii pe care isi exerseaza talentele de mama; probabil ca nu a avut parte in copilarie de dragoste materna.
Si de Pitt mi-e mila; ce a sperat si ce-a iesit ! De aceea si arata atat de imbatranit. Sper sa-si revina dupa ce va iesi din relatia toxica cu aceasta femeie.
El a vrut o familie cu copii, ea ar vrea sa infieze toti copiii pamantului si sa alerge de colo in scopuri care de care mai caritabile, dar pierzand din vedere tot ce este mai important pe lumea asta : sa ofere dragostea si timpul copiiilor sai si sotului daca tot il are.
Asa cum a remarcat cineva, ea doar se risipeste, iluzionandu-se ca este buricul pamantului, ca fara ea nu se mai invarte pamantul, ignorand propria familie : copiii si barbatul.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Instabila psihic?
Hai ma!
Citind aici bag de seama ca multe ati fost prietene la catarama cu ea , de stiti tot ce gandeste ce face si ce misca.

Trezirea!

Si eu am vedete care nu imi plac, dar de la asta si pana la a ajunge sa fabulez despre viata lor si sa o interpretez mai ceva ca un critic literar pe Eminescu e cale lunga.

***Fur is for petting**
http://www.xfactor.ro/#tp (produse eco)
http://www.adoptiicaini.ro/adoptii-virtuale/
http://www.adoptiipisici.ro/adoptii-virtuale/

http://freecycletm.ecosapiens.ro/

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.4animals.ro/ajuta.html

Mergi la inceput

In aceeasi tonalitate, pot sa spun ca nici voi, cele care o ridicati in slavi, nu sunteti prietene la catarama cu ea.
Noi, pleava , ne formam o parere despre ea si despre orice alta persoana publica in functie de ceea ce citim.

allinta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui allinta
Mi-e mila de copiii pe care isi exerseaza talentele de mama; probabil ca nu a avut parte in copilarie de dragoste materna.

mama ei a murit, daca citeai pana la capat...a avut o mama foarte buna, in schimb in relatii incordate cu tatal care i-a parasit de mici - asta a afectat-o enorm. e o femeie cu sensibilitate mai deosebita care a trebuit sa se dea cu capul de prag de ceva mai multe ori decat media pana si-a invatat lectiile. acum e o femeie implinita si totala.

nu as afirma in veci ca mi-e mila de copiii cuiva pe care nu-l cunosc. nu stim nimic despre ei, la o adica. nici eu, nici tu. doar interpretam imaginile lor, atata tot. pe mine ma inspira, pe tine nu. dar de-aici pana la mila fata de niste copii care par super sanatosi si excelent ingrijiti e cale lunga. zahara era aproape pe moarte cand au infiat-o. cum poate sa spuna cineva ca astia doi sunt parinti neglijenti? numai uitandu-te acum la zahara ce perfecta este, ar avea oricine dovada. sa nu mai zic ca urarile de despartire suna a blesteme. daca au bani si celebritate, nu inseamna ca nu au si ei suflet sau ca nu cunosc suferinta!

cat despre relatii toxice si alte minuni via tabloide, renunt sa le mai comentez. sincer, mi se pare ciudat ca cineva poate crede ce scriu aia in tabloide. nu stim nimic, in fond si la urma urmei.

cu sase copii, noi am arata si mai rau. ei arata a oameni normali in conditiile date - copii multi, ocupatii diverse. asta din partea mea merita o bila alba. si niciodata nu au amandoi filmari in acelasi timp, idem calatoriile. ori toti impreuna (calatoriile), ori pe rand (filmarile si calatoriile). de-aia arata obositi, ca isi cresc copiii direct. or avea si ajutoare, dar brad a declarat ca doar ca "ajutoare", altfel, nu le creste nimeni copiii. iar angie chiar povestea cum se trezeste brad la 5 dimineata sa fiarba biberoane si sa faca micul dejun si cum, cand e situatie de criza, se bazeaza pe ea cu solutii, ca ea nu-si pierde capul.

da, is fan, am recunoscut de la inceput. ii apar cu patos asa cum mi-as apara orice prieten, sorry. :-)) dar si cum as apara pe oricine atacat din toate partile, mai ales ca toata ura asta vine din interpretari, din parerimi, nu din cunoastere directa - dovada noi aici, interpretam total diferit acelasi aspect.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui conchita
cu sase copii, noi am arata si mai rau. ei arata a oameni normali in conditiile date - copii multi, ocupatii diverse. asta din partea mea merita o bila alba. si niciodata nu au amandoi filmari in acelasi timp, idem calatoriile. ori toti impreuna (calatoriile), ori pe rand (filmarile si calatoriile). de-aia arata obositi, ca isi cresc copiii direct. or avea si ajutoare, dar brad a declarat ca doar ca "ajutoare", altfel, nu le creste nimeni copiii. iar angie chiar povestea cum se trezeste brad la 5 dimineata sa fiarba biberoane si sa faca micul dejun si cum, cand e situatie de criza, se bazeaza pe ea cu solutii, ca ea nu-si pierde capul.

Uite, situatia descrisa de tine, mie nu imi provoaca admiratie, ci imi semnaleaza problema reala din cauza careia a intervenit ruptura dintre ei. Epuizarea fizica.
Cu atatia copii si avand atatia bani, ar fi trebuit sa ia o pauza de cativa ani, pana ar fi crescut copiii; sa nu ii mai solicite macar cu trezitul peste noapte.
Daca pastrezi o masura in toate, le iei pas cu pas, nu sarind de la un scop la altul, fara sa te asiguri ca l-ai dus pe unul cate unul la bun final, ajungi sa simti ca nu mai poti.

allinta

Mergi la inceput

Citat:

In aceeasi tonalitate, pot sa spun ca nici voi, cele care o ridicati in slavi, nu sunteti prietene la catarama cu ea.
Noi, pleava , ne formam o parere despre ea si despre orice alta persoana publica in functie de ceea ce citim.

allinta

aaa, pai excluzand tabloidele, putem sa comparam la rece:

jen, actrita de duzina la televiziune, intr-un serial de succes pentru cei care se uita la televizor (am urmarit cateva episoade dupa ce a lasat-o brad, de curiozitate), filme "romantice" in care se joaca pe sine la nesfarsit, stiri despre ea ca a cheltuit 50 de mii de dolari pe o tunsoare, ca se bronzeaza in caraibe, ca si-a schimbat mobila, ca si-a renovat casa, l-a corupt si pe brad la fumat, droguri si beuturi fine. in interviuri predomina monosilabele "aaa, mmmm, uuuh", pe langa celebra ei declaratie ca ea nu vrea sa isi imagineze viata fara celebritate, ar fi in pragul sinuciderii, n-ar stii ce sa faca. daca mai pui si toata conspiratia pe care o dirijeaza de 5 (CINCI) ani prin tabloide contra angelinei (vezi ultimul numar din People, in care tot despre BRAD vorbeste) - care mie imi ridica parul maciuca de oroare si dispret, e clar care e totalul la rece = mediocra, superficiala, neurotica, insipida, egoista va disparea in uitare, caci are un singur rol de referinta in "the good girl". atat.

angie, actrita de vocatie, cu real talent, filme care vor ramane de referinta, a primit un Oscar. implicata cu UN, doneaza enorm pentru caritate in fiecare an, are copii (dintre care 3 adoptati), este de o franchete, onestitate si sensibilitate deosebite in interviuri, scrie ditai articolele serioase in Time si The Economist, e luata in serios de oficialii zilei ca persoana credibila, NU o intereseaza cu ce se imbraca, NU o intereseaza gura lumii, NU incearca sa epateze cu aparentele (ca jen). plus e si frumoasa. total = inteligenta, generozitate, curaj, ambitie, determinare.

deci da, din ce cunoastem, chiar si numai uitandu-ne la palmaresul lor de actrite si la interviurile date pe la televiziuni, cu mentiunea ca tot de subiectivism in interpretare e vorba, da, zic ca putem sa avem o imagine corecta despre cele doua. o prefer pe angie. jen e jenanta si nu pricep de ce o iau femeile drept model si o considera victima. ca tocmai asta este buba!! daca te-a parasit barbatul, NU esti o victima!! iar el are dreptul la fericire cu cine iubeste si se potriveste.

sunt o gramada de cupluri la holiud care au inselat si tot nu mai sunt tinta urii publice. la brangelina se intampla fenomenul. de ce? pentru ca amandoi sunt exceptionali. iar jen mediocritatea intruchipata. femeile se identifica mai lesne cu jen si urasc cu repeziciune pe cele ca angie. pe mine nu ma sperie si nici nu ma intimideaza angie. daca m-ar fi inselat un ipotetic brad cu o ipotetica angie, i-as fi strans mana, felicitandu-l pentru alegere. de fapt, m-as fi simtit de o mie de ori mai ok cu situatia.

Mergi la inceput

Citat:
Uite, situatia descrisa de tine, mie nu imi provoaca admiratie, ci imi semnaleaza problema reala din cauza careia a intervenit ruptura dintre ei. Epuizarea fizica.

nu mai repet, asta e ultima oara. world of news e un tabloid infect din UK. reprezentantii brangelini au dezmintit zvonul. deci nu e nici o ruptura. in decembrie brad declara ca angie e soulmate, dragostea vietii lui. oprah i-a zis ca mai fericit decat acum nu l-a vazut niciodata. de curand cand a dat iarasi brad un interviu despre fundatia lui din new orleans, a povestit ca la ei este haos cu 6 copii, e adevarat, dar n-ar da haosul asta pentru nimic in lume. etc etc etc. cauta interviuri cu ei si jurnalisti decenti pe youtube si vei gasi. nu scursuri de minciuni din scursurile mediei.

eu cred ca au bani pentru un red bull sau alte energizante daca sunt asa epuizati si ii vad ca evadeaza destul de des la cine romantice in doi, fara copii. angie e tanara, are energie, bravo ei. brad are aproape 50 de ani, nu pricep, vreti sa arate tot ca la 20?

Mergi la inceput

Cochita, nu ma intereseaza absolut deloc, Aniston.
Te pupicesc, ca mi-am spus parerea.

allinta

Mergi la inceput