Bobocei de sept-oct 2008 (250)
Raspunsuri - Pagina 22
alessia2005 spune:
Kllemicred ca te-ai speriat rau...e si normal..ma bucur ca acum e totul ok...
Mami de doua printese:
ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
kllemi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Kllemi ce tratament luati pt muci??Daca ai mai scris cumva scuze ![]() Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR eu ii dau sinupret, o ajuta foarte mult sa ii iasa mai repede ......sanatate multa |
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
andy.p spune:
Noi suntem cu muci albi curgatori,stranuta de nspe mii de ori pe zi si saliveaza la greu,de mult n-am mai vazut-o asa...ne ies caninii precis.
Deocamdata i-am dat Nurofen si oscillo...nu vad nicio imbunatatire.
M-a lovit si durerea de cap,Alexia e super maraita,vrea numa in brate si numai ce vrea,am facut si teme cu Andy
Noah ...o zi minunata 
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
alessia2005 spune:
fetele..va las..vreau sa mergem un pic afara ..daca reusim sa stam 10 min..revenim..si va spunem...
Mami de doua printese:
ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
kllemi spune:
dya nu stiu ce sa intamplat, cred ca ai inteles, eu ii dau sinupret de trei ori pe zi, cate 10/pic. 

fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
nikolici spune:
Misto discutiile puse in plan de piolica.
Despre co-sleeping ori ba, cum zicea claudinna atat cat este pentru binele copilului, este super ok oricum ar fi.
Noi practicam co-sleepingul...doar noi doua si ca sa va oribilati am intins rufe de vreo 2 ori impreuna cu K...asta e, s-a intamplat, nu zic ca este un lucru bun, dar asa s-a intamplat, nu zic ca este ok asa.
Voi sa nu faceti ca noi!![]()
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici Noi practicam co-sleepingul...doar noi doua si ca sa va oribilati am intins rufe de vreo 2 ori impreuna cu K...asta e, s-a intamplat, nu zic ca este un lucru bun, dar asa s-a intamplat, nu zic ca este ok asa. Voi sa nu faceti ca noi! |
Draga mea, nu spune impreuna cu, zi si tu ca era prin peisaj

Macar ati plantat ceva acolo ?

Cand intra in vigoare runda noua de fertilizare ? Sa stim sa iti facem galerie si sa te gonim de pe aici Babytza si puii
Valentina
David
nikolici spune:
Foarte interesanta povestea despre doudou, deocamdata eu sunt doudul Karinutei, nu este foarte interesata de plusuri, putin de catelusul vorbitor care il mai iubeste din cand in cand daca ii sopteste cate ceva.
Nici nu vreau sa ma gandesc ca are unul si la gradinitza i se va lua de alti copii, cred ca e traumatizant pentru un copil treaba asta, vom vedea daca se va atasa de vreunul in mod special.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
babytza am folosit o figura de stil exact ca intinsul rufelor
si exact pt ca a trebuit sa o facem programat s-a intamplat sa fie si K "prin peisaj".
Momentan sunt cu rushii pe capatzan dar incep sa ma gandesc sa renuntz la idee pt moment...e foarte nasol si frustrant sa faci totul programat, repede sa nu planga copilul, sa fie si sotul foarte relaxat dupa munca, sa ai si tu chef...sunt multe aspecte neplacute.Ma mai gandesc, poate nu e momentul nostru acum, sa lasam lucrurile sa decurga romantic
....daca om avea timp si de asta.![]()