Bobocei de sept-oct 2008 (250)
Raspunsuri - Pagina 21
babytza spune:
kllemi cred ca te-ai speriat groaznic
Si mie mi-e frica de mor sa nu se inece cu mancarea....si David isi ia mancarea in manuta si se duce in sufragerie...si asa mi-e frica mereu, ma duc din minut in minut sa il verific, daca cumva nu il aud jucandu-se ...
Ma bucur tare mult ca au iesit bine analizele !!!!!!!!! 

Mie una imi plac tare mult discutiile astea. Si cred ca tocmai pentru ca nu suntem mereu de aceeasi parere si ne scriem aici ideile si modurile diferite de rezolvare ale problemelor intampinate , putem invata o gramada de lucruri bune 
"Super nanny de aseara spunea ceva la modul:
- intotdeauna explicati copiilor de ce vreti sa-i pedepsiti, la ea pedeapsa era time out si nu altceva.
- cind le dati explicatiile asezati-va la nivelul lor sa aveti contact vizual
- intrebati-i imediat daca au inteles de ce sint pedepsiti. "
Asa am procedat cu Tina , mi se pare foarte buna metoda. Insa cu o completare : eu o si intrebam cum crede ea ca ar fi fost corect si bine sa faca si daca intelege de m-am suparat pe ea ( ca eu asa procedam si cand ii spuneam ca m-a suparat si ca a gresit , nu doar cand o pedepseam ) La ea time-out-ul asta nu a aparut decat atunci cand o zbarcea rau... in rest stateam de vorba si de fiecare data imi spunea ca a inteles si promitea ca nu mai face asa 
![]()

Daca nu stia ea sa imi raspunda, ii spuneam eu cum trebuia sa faca si cum imi doresc sa faca data viitoare. Comunicarea mi se pare foarte importanta. Bine, nu e cazul inca la bobocei, la varsta asta e mai greu cu comunicarea , ca noi zicem ei se joaca 

Zic pentru mai tarziu 
Babytza si puii
Valentina
David
tzitziri spune:
Vio, sunt de acord cu ideea de a dormi copilul in alta camera (adica a lui) si asta era si ideea mea preconceputa..ca acolo o sa doarma.Dar uite ce a iesit![]()
La noi cand avem chef de altele (rar, recunosc
) ne retragem in sufragerie.Ne permitem, ca avem 3 camere...Dar recunosc ca probabil faptul ca intindem rufe rar se datoreaza si faptului ca dormim toti 3...probabil altfel ar fi fost cheful daca eram numai noi doi.Dar spre surprinderea mea cand mai incep eu asa doar ca idee
'cand il mutam pe David la el in patut' incepe al meu:pai vedem....adica si lui ii e bine asa deci daca toata lumea e fericita....
Eu tot sper ca David se va 'cere' singur la el in patut.Deja are ritual de adormit singur cu buni la pranz - adica se duce la patul nostru, buni il suie in pat, el se inveleste cu paturica lui si se baga langa buni care ii citeste si in 5 minute doarme...deci sper sa nu fie asa traumatizant momentul mutarii 'la el'
Si legat de discutiile in contradictoriu si de faptul ca eu le 'rumeg' dupa si ma gandesc unde si daca gresesc....doar doua lucruri imi vin in minte acum:faptul ca David este alaptat inca si acum si faptul ca am devenit mult mai relaxata in privinta a ceea ce mananca (atunci cand nu manca)...Deci am avut cu prisosinta ce invata de la voi
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
piolica spune:
Oana Ma bucur mult ca nu te-ai suparat, sincer!
Si noi avem 3 camere, dar uite ca ne-a iesit chestia cu Elsa sa doarma la ea in camera inca de cind era mica-mica, iar acum intinsul rufelor e mai putin stresant decit daca ar fi trebuit sa doarma cu noi, iar noi sa ne gasim refugiu in alta camera. Oricum, de multe ori e cam stresant, avind in vedere ca e programat... dar asta e. Noroc ca o facem si neprogramat:):):)
pupici, imi place de tine asa zen! iti sta foarte bine:):):)
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
piolica spune:
Babytza, sint perfect de acord cu tine
Sa stii ca si tipa aseara spunea ca unui copil trebuie sa-i explici cum e bine, iar pedeapsa e numai pt cazuri extreme. Plus de asta, pe un copil trebuie sa-l ocupi, sa-i gasesti activitati noi, sa-i dai senzatia ca face ceva, un copil trebuie sa-si consume energia.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
alessia2005 spune:
Buna seara fetele..ce mai faceti?..mamaa..dar ati scris..pana recuperez eu....
..ma duc...repede...
Mami de doua printese:
ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
alessia2005 spune:
Am vazut ca vb de spalat pe cap...la mine la baita pe corp..abia asteapta Serena..dar daca o speli pe cap..e un chin..cat despre uscat..nu prea il uscam..ca noi nu prea avem par...![]()
Mami de doua printese:
alessia2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici Tocmai am terminat de facut chiftelutze din piept de pui la cuptor, sunt excelente.Pt cine vrea sa bage un ochi...Karinei i-au placut tare, ea care nu papa carne de fel. http://edithfrincu.blogspot.com/2008/11/chiftelute-de-pui-la-cuptor.html Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
Da..foarte bune cred ca sunt...am sa le incercam si noi..multumim ptr idee...
eu vroiam maine sa fac ptr noi chiftelute cu spaghete...Mami de doua printese:
alessia2005 spune:
| citat din mesajul lui sabinel amaliei ii pun gummy bear la taiat unghii. nu zice nici pas, aproape ca uita sa respire. parul i-l sterg cu prosopul si-l las sa se usuce de la sine, iar la clatit, ori pe spate tinuta c-o mana, ori cu dusul. nici mica mea nu mai face scandal la aspirat, ba chiar e o bucurie, stie ca poate respira dupa. la bagat serul e mai rau. Sabina si Amalia |
Bravo Amalia..esti cuminte

Mami de doua printese:
dyanira spune:
Kllemi ce tratament luati pt muci??Daca ai mai scris cumva scuze
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
alessia2005 spune:
citat din mesajul lui kllemi![]() ![]() sunt happy, tocmai am aflat rezultatul de la medlife, in ceea ce priveste rezultatul de la Giardia, si este NEGATIV ![]() ....IUUUHHHHUUUUUUUUU fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008) |
Bravo...

Mami de doua printese:

fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)