Bobocei de sept-oct 2008 (250)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

hmmm.... au aparut si la noi mucii...si o tuseeee

babytza mersi mult dar eu vroiam tabelul in care sa ma trec...ca nu mai stiu unde era
nocom multa sanatate Dariei si la toata familia
ange sanatate multa Crinutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Noi astazi o sa iesim 15 min un pic afara...sa vedem..daca rezistam....ieri nu am fost...si s-au plictisit in casa....

Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Andy_galro multa sanatate! Tabelul este in documents..pe gmail..cu acelasi id si parola ca cel de pe yahoo.

Alessia ce fac fetele? Noi n-am iesit de 2 zile..si nici azi nu servim din cauza de muci.

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Andy g tabelul e pe gmail in documents user septembrieoctombrie, parola la fel ca la mailul comun.

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Cuscra, insanatosire grabnica! Va pupam!

kllemi, de cercelusi ma ocup zilele astea. Cand ajungi in Plazza da-mi un tel.

Laura un maaare !
Si referitor la intrebari:
1. Uscatul la par e cea mai mare placere a lui Edi. Ai incercat sa-i dai Alexiei feonul in mana? Sa apese ea pe buton? Daca am timp pun astazi un filmulet cu Edi uscandu-se la par
2. Seara insemnand chiar seara adica 20:30-21 max, pus in patut, intr-o mana biberonul in cealalta suzeta, pupat de noapte buna, stins lumina, iesit din camera, inchis usa. De cum am inchis usa, nici musca nu se mai aude . Nu se trezeste niciodata peste noapte.

Dya, frumoasa bucataria!

Nikol azi fac si eu chiftelute! Sar'na de reteta!
Auzi, dar o comedie super super tare n-ai vazut?

Unghiile le taiem normal, fara tipete si urlete. Am o forfecuta rosie de care e indragostit. Sta ca un mielusel daca-i spun ca dupa ce termin de taiat ii dau si lui putin foarfecuta.

Marinush ai o fetita dulce foc!

Rox, pozele

Andy_galro, de atunci de cand am povestit ca Edi avea 'crizele' acelea, cred ca de vreo doua ori s-a mai intamplat. Nici nu mai stiu de cand n-a mai facut, sper sa nu mai trecem prin asta ca e infricosator! Prima data imi tremurau toate pe mine, am crezut ca o iua razna .

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Hello,

Elsa e din ce in ce mai bine, bubitele au inceput sa se usuce, cele micute au cazut deja, insa are unle mari, mari de tot, cred ca va dura ceva mai mult pina vor cadea toate. Tot e bine ca nu o mai dau cu eosine, asa ca nu mai e rosie toata.
In schimb, azi de dimi s-a trezit la 8!!!! Ea care se trezea la 10, 11, mi-a facut-o azi dimineata. Sint cam chiauna, nu sint obisnuita sa fiu asa de matinala.

Lumi, nu vad nicio problema ca hunii nu au o jucarie preferata. Aici jucaria preferata e o adevarata institutie, toti copiii au. E ceva fff natural. Le dai jucaria aia de cite ori ii culci si uite asa o indragesc. Sint foarte draguti cum vin toti la cresa cu jucaria lui. Fiecare are un mic loc marcat cu numele lui unde-si pune jucaria + suzeta. Iar cind se duc la nani -nani sau sint suparati / tristi, isi iau jucaria.
Psihologii spun ca este bine ca un copil sa aiba o astfel de jucarie, aici se numeste doudou, pentru ca asta este prietenul lui si la bine si la rau. E cineva / ceva care-i apartine in totalitate, care il va asculta si se va juca cu el neconditionat. D.W. Winnicott, psiholog, spunea ca pt copil jucaria preferata este 'ceva al lui care nu e el'. Il va ajuta sa treaca de angoasa separarii cind trebuie sa faca nani-nani de ex. Insa nu toti copiii simt atractie pt o jucarie anume, iar daca asta nu este sistematic in patutul lui la culcare, chiar ca nu-si va apropria nicio jucarie.
Nocom are mare dreptate cind spune ca trebuie 2, iar cele 2 sa fie uzate in aceeasi masura, pt ca dupa un timp copilul simte daca ii aduci acelasi doudou, insa este nou. Nu e al lui, pt ca nu are mirosul pe care il stie el. De aceea e bine si sa-l speli cind copilul e de fata, de obicei cind face baie copilul, asa el stie ca doudou e curat ca a facut si el baie. Unii nu aceepta sa le speli jucaria, pt ca le e teama ca nu vor mai fi aceeasi, mai ales la miros, e o intreaga nebunie.... Aici exista firme care se ocupa de asta, ai pierdut un doudou, le dai nr de referinta si ei iti gasesc intr-un timp f repede un altul identic (insa trebuie luat de la o firma specializata in doudou si nu orice plus). Insa e bine sa nu-l pierzi, ca poate sa fie o catastrofa pt copil. Eu vreau ca Elsa sa se hotarasca la Patrocle si sa-i mai cumpar unul de aici care e de la o firma specializata numai in asa ceva (sper sa-l gasesc pe internet, pt ca in magazine nu-l mai au, deja e a nu stiu cita colectie de cind i l-am luat eu Elsei). Ca daca o alege pe soricica, am pus-o, ca nu stiu daca sora-mea va mai gasi o alta soricica la magazinul de unde a luat-o.
In Franta e de preferat ca doudou sa fie cumparat de parinti inca de la nastere, copilul se va obisnui cu el in timp.
hai ca m-am lungit. pup!

Ania, tare dragutza TA! NausicaMai ai una, just in case?

Nu mai stiu cine intreba, pt muci lichizi care curg la greu eu ii dau Elsei allium cepa.

o zi buna!
Vio

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Giuli - merci, astept
1. Uscat cu feonul de cand l-am nascut, nu stie altfel deci...e obisnuit si ii place...
2. spalat pe cap, tati are rolul de a se maimutari si in timpul asta eu il clatesc repede ci dusul
3. plus preferat...are vreo 2 care canta...de fapt unul canta si unul spune "ingerasul meu"
4. la somn merge cu paturica de care nu se poate lipsi si cu degetul....se foieste in patut pana adoarme...eu ma fac in timpul asta ca dorm in patul meu
revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

babytza, baby_boy multumesc mult de tot

Mergi la inceput

pupici la toata lumea, sanatate multa..sa aveti o zi frumoasa...

Mergi la inceput

Baby boymultumim de interes,..fetele sunt bine..se joaca..eu merg un pic la buca...caci trebuie sa incalzesc supita..ptr pranz...

Mergi la inceput