Bobocei de sept-oct 2008 (250)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Andy

1: si la noi este o problema cu ucatul pe cap, dar mai are momente cand sta, daca nu vrea pur si simplu pleaca, dar nu zice nimic,dac vreau sa stea unul trebuie sa ii rasfoiasca o carte cu povesti si celalalt sa dea zor cu foen-ul..

2: la noi culcatul dintotdeauna a fost o problema, dar mai nou, acum adorme singura, evident la noi in pat, dupa nenumarate foieli, si ridicari....dar neaparat jucandu-se la mine in par, bineinteles ca pina sa adoarma si are nervi, pur si simplu imi smulge parul din cap, ramane cu fire in mana.......

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

repede ca sa nu uit, vb lui Kllemi

Kllemi dar tratament v-a dat? stiu ca de obicei se da ketof, nu prea cred ca este ereditara

Lumi offf, nasoala zi...mai am si eu din astea dar la tine dublu

Laura C plus cold sunt pastilute homeopate de la Hyland's , nu se gaseste aici la noi . O usuc cu prosopul...nu stiu inca ce reactii are le feon, o culc pe picioara, asa a dormit de mica , doar de cateva ori a adormit singurica

Iepurila nu am cum sa te ajut la crema tiramisu....nu am mai facut de ceva timp

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

ange da, nea dat AERIUS un sirop, care se da 2.5ml pe zi, intre 3 si 5 zile, tine tratamentul

lumi ooooffff...fir-ar sa fie cu loviturile astea, si la noi este la fel, eu imi dau seama de dimineta, daca a apucat sa se loveasca la prima ora, pai asa o tine toata ziua......dar mai ales la voi, unde sunt doi si automat se "completeaza" unul pe celalalt la astfel de nebunii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Multumesc de raspunsuri:Cristina,Dya,Kllemi,Ange

Mai aveam o intrebare,no.3:Cum ii clatiti pe par?..la noi iese mereu cu urlete si inghitit de apa

Vreau si eu pastilute C cold plus.Cum procedez?

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

andy si la noi se lasa la fel, cu urlete si inghitit apa,cand vede ca nu are incotro zice "data-data-data" (adica, gata-gata-gata)...

nikoliciule, aaa....nu mai stiu , tu ai intrebat cum taiem unghiile? (sau,nu tu )......(Ange, nu mai te rade de mine...ti-am zis, am mintea scurta si uit repede....) eu oricum raspund si la intrebarea asta, sera dupa ce facem baitza tati ii da lapticul si mami taie unghiile, atunci nu prea are cum sa riposteze ca este in extaz....

Mergi la inceput

Iar se intampla ceva cu copilul meu, doarme de la 14.45....wow....dar acum cred ca da semne sa se trezeasca....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Ada, citind ce ai scris tu, eu nu ar trebui sa ma pling deloc cu unu', cind Elsa o sa-mi mai faca o mica criza de nervi, o sa ma gindesc la mamicile cu doi copii de virste apropiate si cum sa le satisfaci doleantele la amindoi in acelasi timp.

am fost cu Elsa afara, a fost in extaz total, iar cind ne-am intors s-a aruncat pe jos de nervi. I-am dat semne ca o las acolo daca nu vine cu mine, si, culmea, a venit. Nu stiu daca a inteles ceva. Cind am ajuns sus si a avzut ca dechid usa de la apartament s-a pus pe un bocet de zile mari. Am calmat-o cu un cucu-bau dupa frigider si cu magnetii frumos aliniati.
E clar ca aerul de afara ii lipsea.

Laura, Elsa sta si la limpezit pe cap si la uscat parul cu uscatorul, ea sta pina si la aspirat muci, asa ca nu te pot ajuta.

Despre unghiute, mai greu, dar o pacalesc cu ceva, ii dau o cutie intr-o mina, o chestie cu care sa se joace. ii tai unghiile dupa baie cind sint inmuiate bine si se taie usor.

pupici

ma duc sa-mi fac cont pe linked in, poate asa o sa fiu mai 'vizibila' sa-mi gasesc un job.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinush spune:

Salutare!

Noi ne taiem unghiutele uitandu-ne la Pocoyo, pe youtube. Mami explica ce face Pocoyo, si tati presteaza repede-repede pana nu se prinde ce i se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Alexia sta la taiat unghiute..il vede pe Andy ce cuminte sta si apoi e randul ei..si numaram de la 1 la 10

Pio singurele dati cand Alexia se incoarda si sigur s-ar arunca pe jos daca ar putea,sunt cand o scoatem de la baitza...atunci o tine tati si are grija sa nu-i alunece printre degete,apoi o infasor eu repede in prosop,mergem repede la oglinda,ne maimutarim si gata cu plansu'

Kllemi a mea zice :ga-ca,ga-ca

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Daria la spalat pe cap sta ff cuminte, numai tati ii face baie si ii spune lasa capul pe spate si ea il lasa... si cu feonul ii place.. ne mai jucam cu el, ii mai usuc picioarele, manutele, parul, buricul... pe Matei.. iar parul... La unghiute a inceput sa faca figuri de vre-o 2 luni (cred) si de atunci i le tai numai uitandu-ne la gummy bear sai pigloo pe youtube. Asa sta si juma de ora, desi imi ia max 3 minute pt tot!!!

Daria a inceput sa fac un pic de febra si ii curge un pic nasul (ca tot ma laudam dimineata ca n-a racit deloc iarna asta....). Acuma nu stiu daca e de la vaccin sau a racit ca am stat azi afarasi ieri am iesit la cumparaturi.... Sper sa nu se agraveze si sa ma pot lauda in continuare

abdy.p intra aici si trece-te in lista. Vei daca iti mai trebuie si altceva...

Mergi la inceput