Bobocei de sept-oct 2008 (250)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

amaliei ii pun gummy bear la taiat unghii. nu zice nici pas, aproape ca uita sa respire.
parul i-l sterg cu prosopul si-l las sa se usuce de la sine, iar la clatit, ori pe spate tinuta c-o mana, ori cu dusul. nici mica mea nu mai face scandal la aspirat, ba chiar e o bucurie, stie ca poate respira dupa. la bagat serul e mai rau.

Sabina si Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Pai ..la clatitul parului inainte plangea..acum ii spun..mami uite sus..uita-te acolo..si ridica caputul si nu avem probleme..baita pentru noi e o placere in fiecare seara.

Unghiutele..i-le tai in timp ce se uita la Gummy

Nicole superrr arata chiftelutele

NocomNici noi nu ramanem mai prejos..deci avem si noi azi mucisori.nush de unde..am bagat 2 pastilute de c cold plus plus un oscillo dimineata....uff

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

nocom speram sa nu aveti reactii , pupam Dariutza!

laura 1. feon, de obicei in alergare, e ca un soricel prins in capcana, dar nu-i displace sa planga de la auzul lui.
2. adormit, mai bine nu raspund eu la intrebarea asta..
3. cu spalatul o pacalesc, eu am invat-o unde este luna, si de cate ori ii zic uite mami luna ea se uita in sus ( o pacalesc din pacate), dar asa o spal pe cap in fatza, uite luna si pac cu dusu rapiduletzu.

lumi

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinush spune:

Daca vrea cineva sa ne cunoasca....[url=http://family.webshots.com/album/576487097FwrWez]aici[/url] sunt poze cu noi. Sper sa reusesc, nu ma prea pricep...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinush spune:

N-am reusit S-a trezit, incerc mai tarziu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Cu somnul, la noi e simplu. Dupa baita, laptic, o punem pe Elsa la ea in patut cu 3-4 suzete pe linga ea si una in gura + soricica, patrocle, elefantul, ursuletul, adica toate plusurile ei pe linga ea. Le aliniem pe toate, le pupam pe toate dupa care nani-nani. In ultimul timp isi ia soricica in brate si asa se culca. Eu tot i-l bag pe git pe Patrocle, ca ala e cumparat de aici si daca e sa-l piarda (cu ala merge si la cresa), pot sa-i iau un altul, insa vad ca ea trage la soricica, iar asta vine din Ro! :)

Copiii vostri au o jucarie preferata (gen plus) cu care dorm?

babytza, pe unde esti???? esti ok? pup

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

marinush ma bucur sa va cunosc! Ana Maria este ff draguta, are niste ochi superbi. din cate mi-am dat eu seama seamana mai mult cu tati, caci cu tine doar putin..... Am vazut ca stie sa scrie, bravo!!! Merge deja la cresa sau era doar in vizita? Si imi place si poza in cosu de rufe pe masina de spalat...

dara vrei sa nu-ti mai apara linkul, pune-l in ghilimele, in rest era totul ok!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Nocom am intrat pe tabel..verifici te rog sa vezi daca n-am facut vrea prostie??

Pio,Alexia nu are nicio jucarie preferat ,desi are multe plusuri,cand se pune in patutz le da pe toate jos..genul aruncat de la etaj..daca ii duc ursuletul in pat,mi-l da in cap si ajunge tot pe jos.

Nikoliciule ma gandesc la voi in fiecare seara..stiu ca fetele au cam acelasi stil

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Aaaa si eu degeaba ii spun Alexiei:unde-i becul,ca nu se uita neam in sus,ci asteapta sa-i curga apa pe fata si apoi da-i la plans si inghitit apa

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello

Suntem bine, dar am alergat toata ziua. Acum am venit, am papat si ma ocupam de cateva facturi sa le platesc.

In legatura cu plata pentru pastilute. Va rog nu platiti nimik inca, pentru ca mai intai trebuie sa vorbesc eu cu cei de la beterlife sa vad cat va fi transportul si abia dupa va spun cat are fiecare in functie de numarul de cutii comandate. Poate e prea mult si nu ne convine. Deci va rog nu efectuati nici o plata inca.

revin diseara , nu v-am citit deloc

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput