Locul fetelor Nou-Venite (61)
Raspunsuri - Pagina 2
Lia73 spune:
hai nu va mai necajiti vine acum primavara si o sa apara si ghioceii in burticile voastre
+13 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici
paunita
cora79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lia73 hai nu va mai necajiti vine acum primavara si o sa apara si ghioceii in burticile voastre +13 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici paunita |
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
trutzi spune:
Sunt bine. Este sotul in concediu si ne-am facut de cap Azi am stat in pat pana la 14 . Ne-am uitat la filme
citat din mesajul lui mvb Trutzishor ce mai faci? esti tare scumpa la vorba si la vedere.....cum esti? MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) si viitoare mamica de copilasi jucausi Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii ! Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
cora79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui trutzi Sunt bine. Este sotul in concediu si ne-am facut de cap Azi am stat in pat pana la 14 . Ne-am uitat la filme
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica |
Lia73 spune:
si o portie de
+13 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici
paunita
cora79 spune:
citat din mesajul lui trutzi cora imi pare rau pentru z1 Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica |
cora79 spune:
citat din mesajul lui Lia73 si o portie de +13 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici paunita |
trutzi spune:
Daaaa Sper sa o tinem asa toata saptamana
citat din mesajul lui cora79 Dezmat total,dra "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
cora79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui trutzi Daaaa Sper sa o tinem asa toata saptamana
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica |