Bravo GRATIANA, Lia, Ashera! Puful 2010 (115)
Raspunsuri - Pagina 17
Ofe_27 spune:
Tocmai vream si eu sa anunt venirea pe lume a lui Amaris, dar se pare ca Cris_mario a fost mai rapida!
[

FELICITARI GRATIANA! BUN VENIT PRINTESA AMARIS!
RECUPERARE RAPIDA MAMICO SI SA AI MULT LAPTIC!
[

38+
Bogdan Christian
Lucruri bebitza
Poze cu burtica
dandanaG spune:

Felicitari Gratiana!!!!

Bine ai venit pe lume Amaris-Stefania!
imi place asa cu multi pufuleti

Dana, mamica de
Dragos Andrei (27.12.2009)
http://picasaweb.google.com/dandana.grigore/DragosAndrei#
SorinaF spune:
Am zis eu bine ca am pierdut sirul....![]()
![]()
![]()
FELICITARI GRATIANA!!!!!!!!!!!!!
BUN VENIT BEBELINA!!!!!!!!!!!!!!

36+
Luca Stefan
xela_07 spune:
oani_2002 - tot respectul pentru ca reusesti sa te imparti sa faci si cariera (nu usoara ...) si departe de casa si cu 2 copii in viitorul apropiat si casa de intretinut etc .. 

pentru "supermami".
Sa dea Domnul sa nu avem nevoie de sfaturi pe specializarea ta. Ma gandesc totusi ca probabil tu ai ajutat-o pe Aylin cu lamuriri pentru problema Larei 
.
mariucasara - cred ca esti la capatul rabdarii ... Pe Sara la cat ai nascut-o? Uite ca nu se adeveresc presimtirile mele 
.
FELICITARI GRATIANA! REFACERE RAPIDA! 

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si
38+
Cristian (te asteapta mami cu multa dragoste de ziua ta)
analessya13 spune:
Uau, a nascut Gratiana! Pai a avut dreptate medicul ei ca naste azi.
Felicitari proaspetei mamici, recuperare rapida si bebe sanatos, frumos, papacios si daca se poate ne-colicos.
Eu am fost mai toata dimineata la plimbareala cu Alex si ne-am jucat prin zapada, am facut si cumparaturi si m-au mai luat niste junghiuri jos ca niste intepaturi.
In schimb, am dormit aiurea azi noapte, am un somn, dar ma apuc sa fac niste lasagne si dupa sa le pun la congelator. Dupa care sper sa reusesc sa curat baia. Oricum, sunt cu un ochi pe forum.![]()
38 si 3 zile
Edoardo si mami de
Alessandro 3.01.2007
http://picasaweb.google.com/analessya13/AlbumSenzaTitolo02#
oani_2002 spune:
Rapid, rapid pana nu uit: am pus pe mailul comum "Dr Spock - The first two years", "The unofficial guide to having a baby" si "12 simple secrets real moms know" -Michele Borba.
Dupa nr de pagini si scrisul colorat cred ca a mai aparut un pufulet. Dar n-am apucat inca sa vad.
Trimit asta si revin
37 +
Lucas +
André (30.01.2006)
oani_2002 spune:

Felicitari Gratiana! Bun venit Amaris-Stefania!

Refacere cat mai rapida si mamicii si printesei.
37 +
Lucas +
André (30.01.2006)
mitumac spune:
Bravo Gratiana.....sa fiti sanatosi si sa va bucurati de bebelina Amaris-Stefania

38+ 
oani_2002 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalutza81 Oani si eu am vazut ca avem DNP la fel. Ieri am fost la dr si mi-a zis ca nici vorba de nastere pana in februarie ca din ce aveam col fff scurtat acum 2 sapt acuma e lung si tare.... Noi intram sa citim da pt ca nu prea avem ce zice...doar citim. Joi mergem la eco si atunci va dam de veste Catalutza 37+ Irina |
Eu as mai sta graviduta numai sa profit de perioada asta de dolce far niente
37 +
Lucas +
André (30.01.2006)