Bravo GRATIANA, Lia, Ashera! Puful 2010 (115)
Raspunsuri - Pagina 16
oani_2002 spune:
xela_07, stai linistita ca nu ma supar. Ma enerveaza insa ca oricat as incerca (si incerc, crede-ma), am "limbajul" ala specific care ma da de gol
Dar nu-i nici o pb, imi place la nebunie ceea ce fac si sper sa nu va pot ajuta niciodata, pt ca specialitatea mea nu-i dintre cele mai placute. Sunt rezidenta in Genetica Medicala, de-aia ziceam ca din punctul asta de vedere sper sa nu fie nevoie de "ajutorul" meu, nici macar informational. Cum lucrez mult cu gravidute am si ceva practica facuta in medicina materno-fetala, fara sa o consider experienta insa. In plus, mai am cateva cunostinte de neonatologie, ca am facut vreun an jumate garzi (asta pana a inceput sa-mi fie greu cu sarcina), ca mana a doua evident, in serviciul de neonat din spitalul in care lucrez.
Din pacate, as putea sa spun ca am lucrat doar aici (in Rom am lucrat putin de tot intr-o specialitate complet diferita), deci sunt un pic in afara sistemului sanitar romanesc.
Si evident ca puteti apela, in masura in care stiu...cu tot dragul. 

Eu sper sa nu fie niciodata nevoie de mai mult decat de sfaturi generale
, ca asta inseamna ca toti bebeii sunt sanatosi

37 +
Lucas +
André (30.01.2006)
catalutza81 spune:
Oani si eu am vazut ca avem DNP la fel. Ieri am fost la dr si mi-a zis ca nici vorba de nastere pana in februarie ca din ce aveam col fff scurtat acum 2 sapt acuma e lung si tare....
se pare ca pitica mea vrea sa mai stea asa ca...astept si io ![]()
![]()
. Nici nu pot spune ca ma prea grabesc sa nasc ca la cate citesc si aud in ultimul timp, am senzatia ca bb sta cel mai bine in burta
.
Noi intram sa citim da pt ca nu prea avem ce zice...doar citim. Joi mergem la eco si atunci va dam de veste ![]()
Catalutza
37+
Irina
cristies spune:
Buna fetele.
Vad nouatati de la Mariucasara. Ura!!!!!

HAI MARIUCASARA! CURAJ! HAI BB SEBASTIAN! MAMI ABIA ASTEAPTA SA TE CUNOASCA!!!

Oani, mie mi-e teama sa nu inghita microbi din paturica pe care o molfaie (sunt complet cu vaca) si d-aia i-as da suzeta. Dar daca zice sa nu-i dau cat ii dau san... o sa faca anticorpi la paturica...
Ranile... au trecut la sanul drept, la stangul tot ma stramb cateva secunde dupa ce il prinde. Nu mai e asa rau ca la inceput, probabil ca m-am obisnuit
.
Cred ca ai asa de multe de invatat in specializarea ta...
Decenuela, tu stii mai bine daca sunt sau nu colici. Oricum ai cel mai tare baiat daca nu plange
. Toate articolele pe care le-am citit dadeau la simptome plansul neconsolabil si asa am vazut si la Alexis, cu scutecul schimbat, mancat bine zbiera ca din gura de sarpe, se inrosea si se chircea. Daca il puneam la tzitzi dupa doua guri incepea iar sa tipe, daca il pupam sau ii faceam altceva se oprea doua secunde si apoi continua cu zbieretele... Daca il punea tat-su pe umar se infigea in tricou ca un pit-bull si scancea de ti se rupea inima. Dar nu tipa toata ziua sau noaptea, tipa o ora intreaga si apoi se calma brusc si adormea cateva ore bune.
Pastilutza, multumim de vesti. Pentru a pune poze noi avem un cont comun unde Alexutzzza a mai postat. Daca vrei sa pui acolo iti trimitem parola si userul contului.
Cris.mario, stai cumintica cu treaba sa nu atragi printesa. Si eu am de calcat un munte de hainute de bebe...
Mai fetelor, eu mi-am adus aminte ca cineva din odisee urma sa aiba cununia in februarie. M-am scrantit de tot? Arwen era?
Alicredo, bine ca ai dormit! Sper sa-ti treaca arsurile.
La fel si tie Ofe, sa treaca nesuferitele! Despre bormasini... pe mine ma scot din sarite niste vecini pe care ii apuca lucrarile, dar pe Alexis nu-l deranjeaza.
Lyllika, multa sanatate puiutului si curaj voua! Prin cate ati trecut... 
Aylin_tarcan, ce mai faceti?
Hai ca nu mai stiu ce sa zic, ma duc sa mananc ca acum se trezeste termitutzu...
.
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
mariucasara spune:
Am revenit de la spital. Col aproape sters (sangerarea era de la cicatricea de pe col de la prima sarcina unde tesutul nu mai e elastic) permeabil la index, membrane intacte, contractii nedureroase, bebe jos tare...Asa ca nu obositi majoretele pentru mine ca noi inca suntem nehotarati.
la toata lumea.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
39+
Sebastian Petru
AMR ...nu se stie...
SorinaF spune:
Ia te uita ce abundenta de pufuleti astazi!!!!!
Au vazut soarele asta si s-au gandit sa-si cunoasca mamicile.
Felicitari fetelor...ca v-am pierdut si sirul...![]()
BRAVO ALEXUTZZA, ELENA_IULIA, LIA, ASHERA...
SI CURAJ TOMACA, MARIUCASARA.....
Sanatate multa lillyka si al3csa...si bebeilor vostrii!!!
Ma duc sa pregatesc ceva mancarica...dar mai vin din cand in cand sa mai citesc ceva vesti despre fete sau sfaturi despre alaptat si suzete.![]()
Pupam fetele!
36+
Luca Stefan
danyelana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalutza81 Buna fetele am primit mesaj de la LIA "Ieri am nascut-o pe Alexandra 40 sapt + 5 zile prin cezariana. 2,570 kg agpar 9, sp Elias. Azi mi-a adus-o la salon, e tare frumusica." Catalutza 37+ Irina |
Lia, sa va traiasca micuta Alexandra si sa va aduca numai bucurii.

Felicitari!!!! 

Catalutza, merci mult pt vesti

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
SorinaF spune:
Hai ca pana am trimis eu mesajul s-a razgandit si bebe de mariucasara.![]()
![]()
![]()
36+
Luca Stefan
mamidepuiuti spune:
BRAVO,LIA!
BINE AI VENIT PE LUME, ALEXANDRA!

cornelia,mami de
Radu Andrei(30.07.2000) si
Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
cris_mario spune:
MSJ GRATIANA:
"La 26.01.2010,ora 12:30 s-a nascut Amaris-Stefania de 3.410 kg si 50.5 cm.Gratiana"

Felicitari gratiana !!! BUN VENIT PRINTESA !!!

refacere rapida,multa laptic si sanatate multa!!!
Andreea
35+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!
cristies spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_mario MSJ GRATIANA: "La 26.01.2010,ora 12:30 s-a nascut Amaris-Stefania de 3.410 kg si 50.5 cm.Gratiana" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Felicitari gratiana !!! BUN VENIT PRINTESA !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() refacere rapida,multa laptic si sanatate multa!!! Andreea 35+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza! |
Felicitari Gratiana!!!! Bine ai venit pe lume Amaris!
Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010