Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc)-17
Raspunsuri - Pagina 9
Nico23 spune:
Buna :) am si eu o fetita de 6 luni deci am de dat hainute de la 0 la 6 luni ... si am avea si noi nevoie de hainute de la 6 luni in sus ... va Multumesc frumos fug la fata ca abia am venit din spital cu ea dupa 2 zile groaznice va pupMamica Fericita de Pitica Plangacioasa
http://picasaweb.google.com/MamiDeDiana/Diana#5385714137459469058
mistral spune:
Am trimis azi coletul cu hainute pentru gemenele din martie.Sper sa le fie de folos.
Mami de Bianca(06.1999)si Andreea(08.2001)
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mistral Am trimis azi coletul cu hainute pentru gemenele din martie.Sper sa le fie de folos. Mami de Bianca(06.1999)si Andreea(08.2001) |
mersi mult,anunt cum ajung
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
mariutza_mea spune:
fetele...am o rugaminte maare la una din feteledin uk..am gasit un site unde comand si primesc gratuit o cutie cu 140 pampersi marimea 4dar e valabilpt uk..cine ma ajuta si imi poate spune cat ma ajunge transportul din uk romania?pleaaaaseee..ideea e asa...comnd p numele unei fete din uk cand ajunge al ea ma anunta si eu ii trimit bani pt transport daca e convenabil(desi banuiesc ca e..)
basandicaion spune:
corina sa stii ca eu cunosc, aceasta problema, dar este vorba de tastatura proasta de pe care scriu. multumec pentru gestul tau frumos!
Selene_Bunny spune:
Eu am trimis astazi un colet pentru Antonia_05. Cateva nimicuri, ca nu mai am decat hainute de vara si nici posibilitate sa mai cumpar, pe moment.
Un puc mititel / Face numai ce vrea el!
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Lucrusoare de daruit
basandicaion spune:
buna, am trimis si eu un anunt, aici la umanitare, nu pot trimite date personale., amandoi moderatorii nu primesc PM, am si eu nevoie de cateva lucrusoare pentru 2 fetite de 1, 6 luni si 7 ani. cu respect cami
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui basandicaion buna, am trimis si eu un anunt, aici la umanitare, nu pot trimite date personale., amandoi moderatorii nu primesc PM, am si eu nevoie de cateva lucrusoare pentru 2 fetite de 1, 6 luni si 7 ani. cu respect cami |
Primesc PM, stai linistita, eu am trimis / primit de mai multe ori. Eventual Inbox-ul e plin de mesaje si de aceea, dar cred ca deja au vazut fetele anuntul tau.
Un puc mititel / Face numai ce vrea el!
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Lucrusoare de daruit
Cornelia spune:
Buna seara!
Abia astazi am reusit sa trimit un colet pentru Patrick, Mathias si Miruna. A fost trimis prin curier de catre sotul meu (pe colet sunt datele lui). La posta cred ca nu reuseam sa ajung nici luna asta .
Sunt pulovarase, pantaloni, bluzite etc. pentru cei trei copilasi. Lui Patrick i-am trimis si o salopeta cu gecuta de iarna. Sper sa ii vina (le-am probat pe bebele meu). Din pacate gecute si incaltaminte pentru cei mari nu am trimis ca nu aveam marimi corespunzatoare. As vrea sa aflu daca li se potrivesc hainutele, ca la primavara as putea sa mai le trimit cate ceva.