Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc)-17
Raspunsuri - Pagina 10
ancadragoman spune:
Cornelia multumesc mult de tot,o sun sa ii spun ca nu cumva sa nu fie acasa.Au fetele datele lor complete si daca nu le au ti le dau eu,la numarul de la picior ma refer.
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
Cornelia spune:
Anca, am primit masurile de la Daniela, dar la incaltaminte numerele sunt 27-29 Mathias si 31-33 Miruna, iar copiii mei poarta 29 si 32 . Daca as sti eventual lungimea piciorului as putea aprecia ce pantofi le vin.
Coletul va ajunge azi sau cel tarziu maine.
ancadragoman spune:
Am inteles,o pun sa ii masoare
Editez:Miruna are 21 cm si Mati are 16 cm
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
andreea.2009 spune:
Buna la toata lumea. Am revenit! Scuze de intarziere, am iesit din spital de joia trecuta dar pana ne-am acomodat, si am reinvatat(ca deh, au trecut 5 ani si am cam uitat cum sta treaba )ne-a luat ceva. Suntem bine pe 21 ianuarie am nascut prin cezariana pe bebe Sebi de 3600gr 52 cm, suntem super sanatosi, si tare dulce. A fost mai greu cu recuperarea mea dar acum sunt bine. Norocul meu ca bebe e cuminte si reusesc sa ma descurc. Va pun si link cu o poza, am facut-o cu camera calculatorului sa vi-l arat. mai am ceva poze pe telefon dar nu stiu pe unde este cablul de date. am sa il gasesc eu pana la urma.
Am citit totul din urma si am vazut ca m-i se ofera carut. Va multumesc anticipat. Noi suntem din Toplet, cca 7 km de Baile Herculane.
Daca mai este nevoie si de alte detalii va rog sa imi spuneti.
http://picasaweb.google.ro/andreea.radaslavescu/Sebi#
Mami de Izabela (05.10.2004) si 36+
andreea.2009 spune:
Oh..iar am uitat de semnatura. Gata am schimbat-o.
Mami de Izabela (05.10.2004) si Sebi (21.01.2010)
http://picasaweb.google.ro/andreea.radaslavescu
http://www.youtube.com/watch?v=rL8GAuUYu14&feature=related
Selene_Bunny spune:
Camelia, eu as vrea sa stiu ce inaltime au fetele tale, ce greutate si cat poarta la piciorus. Iar cea mica, mai bea lapte praf, daca da, de care, si mai poarta Pampers, daca da, ce marime?
LauraNicole, danielac, s-a aprobat acest caz, al Cameliei, ca sa stiu ce sa fac...
Un puc mititel / Face numai ce vrea el!
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Lucrusoare de daruit
basandicaion spune:
Buna tuturor!multumesc foarte mult ca mi-ati aprobat cererea. acum fetitele dorm dar cand se vor trezi, le voi masura ca sa va pot trimite date cat mai precise.Cea mica de la varsta de 6 luni consuma lapte lactovit, deoarece eu nu am mai avut cu ce sa o alaptez. pempars poarta nr 6 deoarece e burtoasa si are 15 kg,voi reveni putin mai tarziu,cand se vor trezi ele.
alex_andra spune:
andreea.2009, felicitari pentru bebe
carutul este vernil, din pacate nu am reusit inca sa-l spal , pentru ca a fost ziua fetitei mele si am fost ocupata cu pregatiri si musafiri.
incerc sa ti-l trimit cat mai repede pot.
sa nu iti iei altul, te poti baza pe mine.
cand ti-l trimit iti dau si pm.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
alex_andra spune:
andreea, o sa iti mai trimit si 2-3 lucrusoare de diferite varste, o sa le poti folosi mai mult prin vara, cand o sa mai creasca bebe Sebi
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Neli_ra spune:
Buna seara,
Am ridicat azi de la posta pachetul de la Crissandrada care continea un trening, o salopeta over-all, body-uri cu maneca scurta si tip maiou , jucarii zornaitoare si pt dentitie, 3 tetine si un biberon .
Multumim frumos,ne vor ajuta foarte mult.Sper sa nu fi uitat sa mentionez vreun produs.
Sanatate multa va dorim !
Noapte buna !
Mami de Anastasia Marina(14 08 2009)