Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc)-17

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

danielac, LauraNicole, anemona27 si gilly nu apar pe lista de donatori... Nu stiu daca nu cumva mai erau si alti ofertanti...

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

http://citadelaalbastra.wblog.ro/

unde sa apara?
cei care nu mai au de donat momentan nu mai apar pe lista.
mi-a scapat ceva? te rog sa imi trimiti mai concret daca am scapat ceva...

ALEX, operatie pe cord!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146687&whichpage=5

3000 euro, 31 ianuarie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_01

Buna Laura Nicole,

Da-mi te rog adresa lui bebe de octombrie,sa ii trimit astazi,ca altfel nu mai pot ajunge la posta.De maine se duce sotul meu la munca si daca o tine asa cu vremea pana miercuri cand iese el din tura nu mai am cum sa ajung la posta!

Cris,am incercat dar nu ai PM-ul activat si nu stiu adresa ta de email!Iti poti activa PM-ul,te rog?Multam mult !

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Un anunt de la Mica Publicitate: http://forum.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=24058

Un puc mititel / Face numai ce vrea el!

Daria Nandini

Lucrusoare de daruit

Selene eu azi am trimis mail d-nei de la acest anunt,am indraznit mai bine zis sa o rog sa treaca un pic pe aici in speranta ca poate ajuta pe cineva de aici;
i-am spus d-nei ca sunt multi copii care au nevoie si daca binevoieste sa faca ceva catusi de putin ptr ei,sa intre aici,si sa ceara sfaturi despre ce si cum la, Laura si Daniela;
sper sa nu treaca cu vederea rugamintea mea si ii multumesc anticipat

POZE

BAZAR pentru Alina Donescu
BAZAR pentru Alex
BAZAR pentru Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariutza_mea spune:

Astazi am ridicat si noi cele doua colete, de la Pisik si de la Roxana. Multumim mult! de la Pisik am primit lapticul, lotiunea de 200ml si in plus o pereche de pantalonasi de trening pt Maria, un set cu caciula si manusi(caciula mariei si manusile dariei ) si de la Roxana multe hainute pt Daria, pantaloni, bluzite, strampi, body uri, si cateva hainute de vara multumim si speram ca bucuria sa se intoarca inzecit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

danielac, pai anemona a intrebat recent daca nu vrea nimeni hainutele de la ea, de unde deduc ca le mai are... De gilly si Arhistefy iar nu stiu sa le fi dat...

Uite aici o lista completa a ofertantilor din ultima vreme:

gilly:

"vreau sa dau pentru baietel de 4-5 anisori hainute vara, primavara-toamna, sandalute mar.32, pantofiori mar.31, papucei mar.31, cateva jucarioare. multumesc."

giuliaelena:

"buna tuturor,

numele meu este irina constantin si as avea si eu de dat de la giulia mea doua perechi de ghetute nr.18 si 20,un costumas grosut grena pentru 1an-1an jumatate ,o rochita de catifea cu manecuta lunga si un costumas gros de iarna roz cu alb tot pentru aceeasi varsta

irina constantin"

Arhistefy:

"Donez hainute bebe fetita, 6-9 luni, de primavara/vara, in stare foarte buna. De asemenea donez incaltaminte fetita masura 24-30.

Astept mesaj

Va doresc sarbatori de vis"

elyda:

Revin cu un anunt pe care l-am mai postat aici dar care nu a avut niciun raspuns.DONEZ haine pentru un baiat cu varsta intre 6-9, poate chiar 10 ani daca este mai slabut. Hainele sunt in stare f buna, unele sunt chiar noi. Daca este cineva interesat astept raspuns.

Dana"

madutza_bra:

"Buna,

Ofer o pereche de pantofiori maro din piele intoarsa marimea 20 si o pereche de ghetute gri din piele nr 21. Ambele de luate de la Antilopa."

ancadragoman:

"Am de dat 5 pampersi numarul 3 si 31 de bucati numarul 2."
"Mai am si eu doua biberoane Avent dar sunt folosite"

cozmaf:

"laura, daniela, am cateva bluzite de toamna-iarna pt 9-12 luni, si un scaun auto(nu vrea sub nici o forma sa stea in el) astept un semn de la voi cui sa le trimit.
o zi buna."

ellinia:

"Buna tuturor!
Am niste jucarioare bune pentru un baietel de 3,4 ani, niste masinute si niste avioane din plastic. Daca stiti pe cineva sa se incadreze, eventual o familie cu mai multi copii, le trimit cu mare drag."

anemona27:

"Buna fetelor,
vreau sa dau o parte din hainutele baietelului meu unui copil care are nevoie.Sunt hainute de nou nascut pana la 6 luni(bodyuri,salopete,tricouri,caciulite,pantaloni),sunt frumoase si in stare exceptionala.

mami fericita cu Alex"

joklk:

"Fetelor, am si eu hainite de la strengarita mea. Sunt marimi mai mici fetita mea fiind nascuta prematur si fiind mai micuta. Acum am marimi pentru 6-9 luni. Sunt intr-o stare buna si unele aproape noi. V-as ruga sa ma ajutati sa ajunga aceste hainite la unii copii care chiar au nevoie de ele."
"Fetelor, revin si eu cu lista lucrurilor pe care momentan le am de dat, asa cum am vazut ca face toata lumea.

Hainite fetita marimi 56-68 (noi fiind mici):
- 2 pijamale
- 2 body (unul cu gat)
- 3 pantaloni cu picior (din care doua tip salopeta)
- 4 pantaloni fara picior (din care doua tip salopeta)
- 2 bluze
- 1 haina
- 1 stampi"

ginnette:

"Ciao,

Am hainute ramase de la fetita mea (sunt pt primavara - vara), 'marimea' de 1an - 1an juma'te.

Sunt purtate, dar sunt in stare foarte buna.

Daca intereseaza pe cineva, nu ezitati si scrieti-mi pe PM."

Pisik06

"Buna fetelor,

Sunt noua la capitolul Ajutor umanitar si sper sa ma descurc. Am citit pe prima pagina si am inteles ca trebuie sa facem lista cu ce avem de daruit.

Deocamdata trec asa:

- 1 cutie lapte NAN 1 (expira in mai 2011)
- 1 cutie lapte HUMANA antireflux (pentru bebelusi cu probleme de reflux; expira in august 2010)
- 2 sticle Lotiune de ingrijire de la Sanosan, una de 200 ml si una de 500 ml
- 1 biberon Tomee Tipee de 150 ml cu tetina pt 0 luni, sigilat

Astept PM in caz ca exista doritori. Va multumesc

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente"

ducky:

"Am o salopeta grosuta de 9 luni fetite. Va rog sa-mi spuneti cui s-o trimit. Azi nu pot ca e ziua mea, dar luni pot s-o pun deja la posta."

crissandrada:

"Mai am si eu de oferit pentru cine are nevoie: 2 biberoane Chicco si un set de tetine (2 buc) tot Chicco inceput dar nefolosit cu gaura in forma de stea pentru mancare mai groasa, un costumas/pijama subtirica,dintr-o bucata cu tot cu picior, body-uri cu maneca scurta sau tip maieu, o pereche ciorapei albi, 2 bluze si o pereche de pantaloni de treining. Toate hainutele sunt cam pentru 1 an."

cris_01:

"Buna,
Sunt noua aici dar ma bucur mult ca v-am gasit si imi pare rau ca nu am dat de voi mai devreme pt ca am mai avut hainute si le-am dat unor pers care se descurcau si fara ele!
Dar nu este niciodata prea tarziu!Am hainute pt 3-6 luni(merg si pana la 7luni,fiul meu le-a purtat cam pana la 7luni)!
Nu sunt multe dar vor mai veni si altele pt fi-miu creste repede:
-un costumas format din salopeta si bluza cu maneca lunga
-o pereche de pantaloni cu piciorus
-o caciulita grosuta
-un costumas format tot din salopeta si bluza cu maneca lunga
Toate sunt aproape noi,purtate o data de doua ori,unul dintre costumase este nou pt ca l-am primit cadou si nu ne-a veni!"
"Am revenit,am gasit o sacosa de hainute pe care nu am dat-o
-un plovar cu nasturi si gluga,de toamna,e ca o geaca
-o pereche de adidasi,stil botosel,nr16-17
-doua camasi,una alba si cealalta cu dungi albastre,ambele cu maneca lunga
-o pereche pantaloni raiat cu bretelute
-2 bluze cu maneca lunga
-body alb maneca lunga
-salopeta blugi
-o pereche pantaloni
-o pereche pijamale
-un trening format din bluza maneca lunga,pantaloni lungi si hanorac cu gluga"

Un puc mititel / Face numai ce vrea el!

Daria Nandini

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Citat:
citat din mesajul lui Neli_ra

Cine are idee, ce anume pot sa iau mai accesibil la pret, dar foarte eficient pt marirea productiei de lapte? A scazut drastic lactatia de la mastita pe care am avut-o de curand.
Va multumesc mult.
Pup pe toata lumea.

Mami de Anastasia Marina(14 08 2009)

Tinctura de marar - are un gust de cosmar, dar eu am luat (bine, eu am facut depresie ca n-am avut lapte decat 1 luna sa alaptez, si am luat tot feluri de rahaturi).
A avut ceva efect, dar tot 's-a terminat'; si 3 dr mi-au zis ca dak nu mai e, nu mai este si gata.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Cu tot cu gustul ei de cosmar , am inghitit si tinctura de marar,dar , nu pot sa-mi dau seama daca ma ajuta cumva sau nu. Ma incapatanez sa fie lapte in continuare , dar sa fie si mult sa-i ajunga Anastasiei , de-ar fi sa inghit si pamant,trebuie sa-mi controlez eu organismul , si nu el pe mine, orice ar zice doctorii , ca daca nu mai e, nu mai e si gata.
Atunci, cum ramane cu teoria conform careia sanul da lapte pe masura stimularii, adica in functie de cat de mare e cererea?
Contradictii peste tot,pana la urma , tot tu ca mama stii cel mai bine ce e de facut pt puiul tau.
Multumim mult pt sfat, insist si cu tinctura asta , deja nu-i mai simt gustul de cosmar , a devenit ceva acceptabil. Un lucru insa e cert si trebuie sa ma bucure, de cand cu tinctura asta , parca sa zic ca bustul meu a prins un contur mai frumos,plus ca a aparut si menstruatia luna trecuta,(ar trebui si zilele astea), dar nu stiu daca de la mama natura sau din cauza acestei tincturi.
Pup fetele ,
Noapte buna !

Mami de Anastasia Marina(14 08 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_01 spune:

Scuze,nu am stiut ca nu este activat mesajul privat,acum l-am activat!Din pacate nu pot sa pun coletul pana miercuri,dar te rog sa imi trimiti adresa!
Daca vremea este mai buna si pot sa ies cu carutul il pun mai devreme!
Imi pare foarte rau ca nu vor ajunge hainutele mai devreme la copilas

Mergi la inceput

Selene stiu ca scaunul auto de la cozmaf l-a primit pisselino,asa am citit eu printr postari,iar jucariile de la ellinia iar sunt date,a vrut sa i le dea lui andrei,dar am spus ca mai bn sa le trimita unui copil care stie sa se joace cu ele,dar stiu sigur ca le-a trimis cuiva;
mai departe,nu stiu cum o sta situatia

POZE

BAZAR pentru Alex
BAZAR pentru Bogdan

Mergi la inceput

iar ginette am vazut ca nu le mai are ca le-a trimis ptr mariuta_mea si ducky.

POZE

BAZAR pentru Alex
BAZAR pentru Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

La mine deocamdata nu mai este valabil anuntul. Tot ce am avut am trimis fetelor (3 colete) care aveau nevoie. Acum strang pentru o alta mamica de aici(persoana importanta nu spui cine care mi-a spus ca are nevoie, deja s-a strans ceva in colet.

Dana

Mergi la inceput