Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc)-17
Raspunsuri - Pagina 4
Selene_Bunny spune:
Bun, deci 3 fete confirmate, pana acum.
Un puc mititel / Face numai ce vrea el!
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Lucrusoare de daruit
ankalaura spune:
LauraNicole - am o salopeta groasa de zapada, cu blanita inauntru, cred ca i s-ar potrivi lui Rares. Masura este pt 2 ani-2 ani jumatate, insa de la umeri la fundulet este scurta, merge maximum pana la 1 an si jumatate (maxim 82-83 cm). Pentru el cred ca ar fi buna, chiar daca la picioruse e mai lunga, numai bine l-ar proteja de frig pana la primavara.
ionik spune:
si eu am primit ieri un colet de la selene cu cateva bluzitzesi o pereche de pantalonasi minunate pt pitica mea cea mik!!!multumesc din suflet!
ginnette spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariutza_mea Astazi am ridicat si noi cele doua colete, de la Pisik si de la Roxana. Multumim mult! de la Pisik am primit lapticul, lotiunea de 200ml si in plus o pereche de pantalonasi de trening pt Maria, un set cu caciula si manusi(caciula mariei si manusile dariei ) si de la Roxana multe hainute pt Daria, pantaloni, bluzite, strampi, body uri, si cateva hainute de vara multumim si speram ca bucuria sa se intoarca inzecit! mami de Daria si Maria |
Sa le poarte sanatoasa si se se faca mare!
Pup printzesele!
PS. O astept si p educky sa dea un semn ca a primit coletul.
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ancadragoman spune:
Pampersi i-am dat
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
LauraNicole spune:
citat din mesajul lui cris_01 Scuze,nu am stiut ca nu este activat mesajul privat,acum l-am activat!Din pacate nu pot sa pun coletul pana miercuri,dar te rog sa imi trimiti adresa! Daca vremea este mai buna si pot sa ies cu carutul il pun mai devreme! Imi pare foarte rau ca nu vor ajunge hainutele mai devreme la copilas |
Stai linistita ca nu e nici o problema !Important e ca or sa le foloseasca !Multumesc mult!Iti trimit adresa pe PM .
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
ankalaura spune:
AncaDragoman - pentru Patrik mai am o salopeta groasa, de iarna, nu e imblanita dar e captusita bine!
danielac spune:
Selene, crede-ma ca nu am inteles ce ai vrut cu evidenta de mai sus... inteleg ca poate se mai intampla ca eu sau Laura sa mai sarim din greseala o persoana din lista de donatori, dar atata cate ai scris tu in nici un caz... urmareste daca ai timp, topicurile vechi si vezi ca fetele care au avut de oferit fie au donat deja sia u cerut scoaterea din lista fie pur si simplu au donat imediat ce au oferit si nu au mai ajuns in lista...
ALEX, operatie pe cord!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146687&whichpage=5
3000 euro, 31 ianuarie!
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui danielac Selene, crede-ma ca nu am inteles ce ai vrut cu evidenta de mai sus... inteleg ca poate se mai intampla ca eu sau Laura sa mai sarim din greseala o persoana din lista de donatori, dar atata cate ai scris tu in nici un caz... urmareste daca ai timp, topicurile vechi si vezi ca fetele care au avut de oferit fie au donat deja sia u cerut scoaterea din lista fie pur si simplu au donat imediat ce au oferit si nu au mai ajuns in lista... ALEX, operatie pe cord! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146687&whichpage=5 3000 euro, 31 ianuarie! |
dani, dar nu va acuzam de nimic, pur si simplu am facut o recapitulare, pentru a va fi mai usor sa cautati datele, daca este cazul.
Sper ca nu te-ai simtit jignita.
Un puc mititel / Face numai ce vrea el!
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Lucrusoare de daruit
elyda spune:
IATA CE AM GASIT INTR-UN ZIAR:
Vă rog din suflet să ne ajutati! Copiii mei mor în casă de foame si de frig, sotul e somer, iar eu sunt bolnavă. Am patru copii: un băiat de 16 ani si tripleți de 2 ani si 7 luni.
"Totul a început de la a doua naștere. Noi ne așteptam la un copil, nu la trei. Micuții ne-au dat toate planurile peste cap la acea vreme. De atunci, toate cheltuielile noastre s-au triplat și nu ne mai revenim din datorii.
Asta nu înseamnă că nu ne iubim copiii. Din contră, ne-am da si viata pentru ei, numai că, în perioada aceasta de criză, pur si simplu nu mai avem cu ce să-i hrănim si cu ce să-i îmbrăcăm. Vă rog din suflet să nu ignorati scrisoarea noastră."
Alina Mariana Cotârcea, sat Cucuieti, Teleorman
un numar de telefon de la care sa aflati mai multe:021 203 08 49
Dana