Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc)-17
Raspunsuri - Pagina 12
LauraNicole spune:
Pentru ca un virus nenorocit m-a tinut in pat de luni seara cu febra de 40 de grade zilnic( inca am 38 acum si ma simt in sfarsit vie ) ,nu am fost in stare sa stau in fotoliu,la calculator dar vad ca e cazul sa dau iar cu matura aici .Inca nu sunt restabilita complet si nu ma pot ridica inca din pat asa ca o sa intru cand voi putea "subtiliza" laptopul lui Mousi dar fiti sigure ca nu las lucrurile de capul lor !
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariutza_mea fetele...am o rugaminte maare la una din feteledin uk..am gasit un site unde comand si primesc gratuit o cutie cu 140 pampersi marimea 4dar e valabilpt uk..cine ma ajuta si imi poate spune cat ma ajunge transportul din uk romania?pleaaaaseee..ideea e asa...comnd p numele unei fete din uk cand ajunge al ea ma anunta si eu ii trimit bani pt transport daca e convenabil(desi banuiesc ca e..) mami de Daria si Maria |
Desi banuiesti gresit pentru ca :
1) cand comanzi trebuie sa scrii datele copilului si cum cea din UK nu are copil mic.....
2) sa trimiti pachet din UK in Ro te costa 20 de lire sub 2 kg .Restul fa tu calculul .
De unde stiu?Pentru ca am vrut sa comand pentru prietena mea .
mariutza_mea spune:
ufff cam aiurea mersi oricum ca m-ai lamurit..deci mi-a trecut ma gandeam si eu...
LauraNicole spune:
citat din mesajul lui basandicaion buna ziua,tuturor mamicilor si nu numai.numele meu este camelia, sunt mamica a 2 fetite de 1,6 luni si respectiv 7ani copii sunt bolnavi amandoi ,cea mica are astm bronsic si cea mare un ficat foarte mare an urma unei probe de sange facuta recent.de aproximativ 3 luni de zile,sotul meu este somer,si situatia noastr este foarte gra. singurul nostru venit an familie se conpune din alocatia fetitelor si ajutorul de somaj.suntem plini de datorii,la lumina ,cablu tel ,provident,de unde am luat bani cu anprumut pentru a plati o factura care venise cu recalculare.mancarea de zi cu zi o luam pe caiet, adica pe datorie, de la un magazin din vecinatate,unde si acolo avem de dat banuti. va spun sincer si cu sufletul deschis,caci deseori eu si sotul meu ne anflamanzim pentru a pastra hrana fetitelor. suntem anpietriti, si cu sufletele sfasiate deoarece copiilor le lipsesc foarte multe lucruri, iar noi deabia reusim sa facem fata cu foarte mari efortui de a le asigura cat de cat papica.va rog din tot sufletul meu de mamica sa ma credeti ca tot ceea ce vam scis an aceste randuri , este adevarul si saracia lucie an care am ajuns sa traim. an speranta caci careva dintre dumneavoastra, care sunteti parinti si stiti ce anseamna grijile si supararile ,durere unui parinte cand asi vede copii chinuiti, las aici un nr. de tel fix poate veti dori sa ne antindeti o mana de ajutor constand an hainute, jucarii, medicamente, alimente si tot ceea ce considerati dumneavoastr , ca near pute fi de folos pentru copilasi. cu deosebit respect camelia basandica |
TE ROG SA-TI STERGI NUMARUL DE TELEFON DIN MESAJ , O ALTA INCALCARE GRAVA A REGULAMENTULUI .SI NU STIU CUM SE FACE CA PENTRU O PERSOANA CU 2 COPII BOLNAVI SI CU PROBLEME FINANCIARE ITI PERMITI SA AI CONEXIUNE DE INTERNET SI NU NUMAI , MAI AI SI TERIBIL DE MULT TIMP SA PETRECI ONLINE .
alex_andra spune:
Laura, dar daca basandicaion aduce dovezile concrete ale bolilor, o putem ajuta?
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui LauraNicole Pentru ca un virus nenorocit m-a tinut in pat de luni seara cu febra de 40 de grade zilnic( inca am 38 acum si ma simt in sfarsit vie ) ,nu am fost in stare sa stau in fotoliu,la calculator dar vad ca e cazul sa dau iar cu matura aici .Inca nu sunt restabilita complet si nu ma pot ridica inca din pat asa ca o sa intru cand voi putea "subtiliza" laptopul lui Mousi dar fiti sigure ca nu las lucrurile de capul lor ! Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it! |
Laura, am vazut ca lipsesti si m-am gandit ca este posibil sa te fi pricopsit si tu cu vreun virus. Refacere grabnica si multa sanatate!
Eu i-am spus Cameliei de regulile de pe prima pagina din primul moment, ea a zis ca v-a trimis PM, dar ca ii apare ca nici tu, nici danielac nu primiti PM-uri...
Documentele nu le poate scana, dar a zis ca le poate trimite prin posta...
Un puc mititel / Face numai ce vrea el!
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Lucrusoare de daruit
alex_andra spune:
Avand in vedere ca am vorbit cu andreea si aici, pot sa-i trimit PM ca sa nu mai deranjez moderatorii?
am pachetul pentru ea,caruciorul si niste lucrusoare, vroiam sa-i trimit pm sa-mi confirme adresa ei.
doina2222 spune:
Buna forumisti,
imi pare rau ca dau buzna asa dar, va rog din suflet, semnati petitia noastra.
Haideti sa dam si noi o mana de ajutor bebelusilor care merita o "sansa la viata, sansa la noi amintiri "
Sunt mamica unui baietel care a fost salvat de medicii de acolo. Sa dam sansa si altora sa ni se alature, in povesti cu finaluri fericite.
Va multumesc
http://www.petitieonline.ro/petitie/fonduri_pentru_institutul_de_boli_cardiovasculare_si_transplant_tg_mures-p23145044.html"
mamica de baietzel Darius
pozele lui Labuta
Darius s-a nascut a doua oara
basandicaion spune:
vreau sa intervin si sa precizez ca abonamentul la net al am gratis si 6 luni,conexiune am deoarece nu vesnic am fost asa,este o perioada proasta acum pe moment,asta nu inseamna ca am mintit.Deasemenea sa stiti ca la randul meu am si eu de donat hainutele celei mici,dar le v-oi da prin vecini.Eu initial ma gandeam ca oamenii se mai ajuta intre ei si ca o mana spala pe cealalta!dar multumesc inca o data doamnei care a vrut sa ma ajute, si v-oi ramane on-line, pe DC, deoarece aici am gasit oameni extraordinari,voi mentine legatura cu dumnealor in limita tinpului disponibil. iar cat priveste cererea mea catre dumneavoastra, stati linistite caci cel de sus ma va vedea si pe mine candva.
Toate cele bune si multa sanatate
alex_andra spune:
Cu totii vrem sa ajutam si probabil te vom ajuta si pe tine in masura in care putem, dar trebuie respectate doar niste reguli, care, banuiesc ca au fost instituite pentru a evita niste abuzuri. Incearca sa ne trimiti analizele fetelor.