Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc)-17

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelushaaa spune:

buna fetelor!
faceti lucruri extraordinare aici dar aveti mare grija pe cine ajutati!!!!
basandicaion,cere lucruri si ajutor pe toate forumurile iar daca intrati doar pe reclamamascataatentie si urmariti profilul ei veti vedea in album poze care nu arata ca sunt atat de saraci lipiti pamantului cum spune,daca esti atat de sarac nu iti permiti sa ai calculator si internet.
nu vreau sa judec dar probabil vrea sa profite de pe urma celor cu suflet mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelushaaa

buna fetelor!
faceti lucruri extraordinare aici dar aveti mare grija pe cine ajutati!!!!
basandicaion,cere lucruri si ajutor pe toate forumurile iar daca intrati doar pe reclamamascataatentie si urmariti profilul ei veti vedea in album poze care nu arata ca sunt atat de saraci lipiti pamantului cum spune,daca esti atat de sarac nu iti permiti sa ai calculator si internet.
nu vreau sa judec dar probabil vrea sa profite de pe urma celor cu suflet mare...

Bey , sa mai zica careva ca nu am instinct bun !

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui basandicaion

vreau sa intervin si sa precizez ca abonamentul la net al am gratis si 6 luni,conexiune am deoarece nu vesnic am fost asa,este o perioada proasta acum pe moment,asta nu inseamna ca am mintit.Deasemenea sa stiti ca la randul meu am si eu de donat hainutele celei mici,dar le v-oi da prin vecini.Eu initial ma gandeam ca oamenii se mai ajuta intre ei si ca o mana spala pe cealalta!dar multumesc inca o data doamnei care a vrut sa ma ajute, si v-oi ramane on-line, pe DC, deoarece aici am gasit oameni extraordinari,voi mentine legatura cu dumnealor in limita tinpului disponibil. iar cat priveste cererea mea catre dumneavoastra, stati linistite caci cel de sus ma va vedea si pe mine candva.
Toate cele bune si multa sanatate

Dragalasho,daca citeai cu atentie regulile de pe prima pagina a acestui topic ne-ai fi scutit de atata timp pierdut .Nu stiu cum naiba se face ca in afara de faptul ca "nu poti " sa scanezi actele desi asta o poti face la orice oficiu postal si te costa fix 1 ron ,nu poti nici sa trimiti datele exacte despre familia ta si mai si minti cu mare nerusinare ca ai trimis ceea ce trebuie atat mie cat si DanieleiC,ambele fiind "moderatoarele" acestui topic si ambele avand atat PM-ul activat cat si posibilitatea de a primi e-mail si ca noi ti-am acordat dreptul de a cere ajutor aici .Well , la febra de 40 de grade e posibil sa fi delirat ceva ceva dar la calculator stiu sigur ca nu am putut sta si ,implicit , sa-ti dau aprobarea mea si ,cum nu am nici un mesaj despre asta de la Daniela ,pot jura ca nu ai nici acordul ei !.Stii care-i faza?Ai incercat marea cu degetul si ai crezut ca suntem proaste si punem botul la ceea ce ai nascocit tu dar am o veste :NU SUNTEM NICI PROASTE SI NICI BLONDE ASA CA SALUTA-NE DIN MERS !
Tot ceea ce trebuia sa faci era sa trimiti :numele complet al copiilor,datele de nastere,masurile ,numele tau sau al "sotului" care poate primi colet ,adresa pe care poate fi trimis colet ,adresa din buletin daca difera ,un numar de telefon la care sa poti fi contactata ,unde putem cere detalii despre voi ,de ce aveti probleme,cine si cand a pus diagnosticele copiilor .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns basandicaion spune:

i-mi pare nespus de rau caci s-a ajuns la astfel de discutii,promit ca in foarte scurt tinp voi face dovada,nu pentru a fi ajutata ,deoarece voi refuza total,dar doresc sa va dovedesc din bunul meu simt,caci aveam mare nevoie de ajutor.Cu respect cami

Mergi la inceput

Dovezi :

Pret minim - Licitatii, Anunturi - [ Translate this page ]
6476, inregistrati. 10.460.932 vizite. 21, vizitatori. Ultimul inregistrat. basandicaion. Vizitele dvs. Notatii: L=Licitatie A=Anunt I=Anunt instant ...
www.minim.ro/categorie.441.Pret.minim.html

http://w. imparte. ro/ comunitate/forum_topic.php?forum_id=1&topic_id=20

http://www. copilul. ro/forum_ramona_n

u_mai_merge_la_gradinita_de_ceva_tinp_18195.html

La 7 ani un copil ar trebui sa mearga la sxcoala,nu la gradinita .

Mergi la inceput

minti cu nerusinare!!!!!
la basandicaion ma refer

Mergi la inceput

laura,din pacate nu se poate deschide link

Mergi la inceput

am promis ca voi demonstra asta,nu va grbiti sa ma judecati,este adevarat ca am cerut ajutor peste tot, dar nu am facuto fiindca nu aveam ce face ci pentru-ca chiar aveam nevoie de ajutor.cat priveste acele poze din profil , erau facute ain casa nasilor celei mici cand i s-a taiat din mot la an.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelushaaa

laura,din pacate nu se poate deschide link

Am scris cu spatii intre ele ca altfel se considera reclama dar am gasit shpe link-uri unde minte cu nesimtire ca fetita cea mica ba are 1 an si 3 luni,ba are 1 an si 4 luni , ba are un an si 6 luni ,ba o alapteaza ca e sub un an .Si cum i s-au descoperit minciunile cum si-a sters brusc pozele pe care si le postase .Asa ca,basandica sau cum te-o chema,te rog frumos sa-ti iei catrafusele si sa te muti .

Mergi la inceput

i-mi pare rau pentru voi, fetelor!cu tinpul ve-ti realiza ca a-ti gresit mult, pentru o convingere mai clara, daca doriti va pot lasa adresa mea si numere de telefon a unor prieteni, sefi de pe unde a lucrat sotul meu , medici,rude deoc-am data doar atat pot face.acestea le voi publica doar cu acordul vostru

Mergi la inceput