Dieta Rina (5)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Inaf78 spune:

buna fetelor!
si eu am supravietuit zilei de apa.
ieri aveam cu 4 kg mai putin decat la inceputul dietei (pe 4.01.2010). azi de dimineata cu 4,5 kg mai putin. acum m am cantarit din nou (desi azi am fost pe carne) si s au pastrat cele 4,5 kg in minus.
asa ca dieta merge! fara sa fac foamea, in sensul ca nu am stat doar pe 1 mar sau 50 g paste (eu 200 gr paste, ca in carte).
nu sunt f. multe kg pierdute, dar e BINE!!! daca merge tot asa ar fi super! Doamne ajuta!

O mamica fericita!
(M.A. 21.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Azi am dat-o rau in bara. Maine o iau de la capat,macar de nu s-ar intoarce kg pierdut.

Vad ca la voi merge ,trebuie sa nu renunt! Din ce-am vazut pe aici si unele din voi ati mai avut abateri si tot a mers dieta.

Addicted,ce=ai facut cu pastele? Dar la ziua de fructe?

28.01-56kg...1.02-54,8kg.........Targhet 47kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emi_dia_76 spune:

felicitari fetelor cu apa .ati rezistat victorios pana la sfarsit ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

Wow, fetelor, jos palaria pentru zilele de apa, eu una stiu ca n-as rezista! Imediat se face o luna de zile de cand ati inceput si vad ca aveti rezultate frumusele majoritatea
Madachan tu esti ca si mine cu cantarul, asta e primul lucru pe care il fac dimineata. Dar mi-am dat seama ca cu dieta asta, avand zile diferite, vei avea si rezultate diferite de la zi la zi. Cantarul n-o sa arate la fel dupa o zi de proteine,sa zicem care se digera mai greu, ca dupa o zi de fructe, cand probabil te-ai dus la buda tot timpul zilei si le-ai eliminat. Eu zic sa te cantaresti dupa fiecare ciclu 4 zile. Altfel poate ca te descurajezi.
Ziua mea de paste a fost un fiasco total.. s-a lasat cu doua ture de paste, 3 deserturi mici pe care l-am impartit cu alte 3 pofticioase, pahar de vin si apoi am mers la un bar si am baut o margarita si un martini. Ieri la fel, tot anapoda.. Azi o duc pe prietena mea la aeroport si ma cumintesc, promit! Si ma apuc si de sport, ca ma facut rost de p90x.
Rallu ce fain de tine ca l-ai putut convinge pe sot sa tina dieta cu tine. Amandoi ne-am ingrasat pt ca ne-am lasat de fumat, eu acum 6 luni, el acum o luna.. eu am pus peste tot, el pe burta, ii zic somalezu' ca asa bombata arata.. Nu vrea nici in ruptul capului sa se apuce de sport, l-am luat cu mine si i-am facut abonament la sala, n-a fost niciodata. Dieta nu mai zic, prajituri si snacks-uri, asa greu mi-e sa rezist cu el.. Acum vrea sa mearga la tenis cu prietenii si isi incearca toti pantalonii scurti, dar nu il mai cuprinde nimic. Aaaa..ce cunoscut mi se pare.. Ar fi fain sa il conving sa tina cu mine, ca sa nu ma mai ispiteasca la orice ora.
Eu azi tin o zi de supa numai, sa ma detoxific dupa doua zile de cosmar, si de maine ma apuc. Maine ce tineti, fetelor? Ca as vrea sa fiu in pas cu voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry spune:

eu azi am mancat limba cu masline (5 buc.) si acum e prea tarziu sa mai mananc de cina asa ca sar si dau cu apa.maine? amidonuri? cred ca fac fasole ca li s-a facut pofta alor mei sa le fac si lor. asa ca eu cu pitica vom manca fara carne, tati isi face cu carnati pe gratar. si cu castraveti murati...merge ca focul.voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Multumesc fetelor
Jasmi am pierdut anul trecut in martie o sarcina ,deja lucram de un an si catev aluni la bb 2 dar nu am reusit

iooi anca, scuze, n-am stiut sigur veti reusi, doar ai deja o dovada ca se poate

felicitari fetelor pt kg pierdute!

Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

FELICITARI FETELOR CARE AU DEPASIT CU BRIO ZIUA DE APA!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Noi avem maine in program cartofi copti.
Eu as fi preferat un pilaf cu ciuperci insa sotul a zis ca o zi de pilaf in toata dieta e mai mult decat de ajuns si ca nu mai vrea sa vada orezul pana la sfarsit.
Cum am zis sa mancam cat de cat amandoi acelasi lucru, am dat-o eu pe cartofi.

Tot zic ca fac si eu o fasole batuta in ziua de amidon si de fiecare data uit sa-mi cumpar materia prima.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Sufletelul meu
Am inceput de la 70,4 kg ... acum am 63,5 kg ... pana la 55 kg mai sunt numai 8,5 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Salut fetelor.

Toata admiratia pentru voi ca reusiti sa va tineti de dieta. Eu am slabit cu ea acum 4 ani, dar nu am reusit sa tin foarte mult timp. Acum incerc sa incep din nou, dar mi-as dori si eu cartea daca puteti sa mi-o trimiteti, la adresa cris_suciu@yahoo.com.

Spor la slabit si sa nu trisati prea mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Jasmi mersi ,nu aveai de unde sa sti
Eu azi la pranz o sa mananc o salata de legume(salata verde,ciuperci si ardei gras)...pentru diseara pot sa fac cartofi copti?
Maine ce mai putem manca in afara de paste si pilaf?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

Mergi la inceput